לדעתי הפועל עכו תפתיע לרעה ולא תתברג בצמרת אל תשכחו שהכוכב הגדול שלהם שנה שעברה, קובי חסן, עזב לדעתי הם לא יהיו מה שכולם חושבים
וואלה, תהרגו אותי אך אין לי מושג איך אתם יכולים להמר על מיקום של קבוצה כל שהיא בליגה הזאת בסוף העונה.. פשוט ליגה מטורפת ששום חוק הגיוני לא עובד בה. לטעמי בעכו נבנית קבוצה לא רעה בכלל, ביחד עם השלד הקיים שנשאר מהעונה שעברה פלוס החיזוקים בדמותם של אליהו ופליטי מחלקת הנוער של מכבי חיפה הקבוצה נראית טוב. למה זה יספיק?..אני לא מתחייב לכלום, אני רק בטוח שמעניין בוודאות יהיה במגרש הרעוע בעכו..
קובי חסן אומנם עזב, אבל גם בלעדיו בהתקפה שלהם יש את נימבה, רפי כהן, רונן שוורצמן והברזילאי החדש. זה עוד בלי להזכיר את הצעירים חנוכה וצחקו. הפועל עכו התחזקה מאוד העונה לטעמי. אם באמת יבנו שם גם איצטדיון חדש, היא תהפוך באמת להיות אחת הקבוצות הכי ראויות להיות בליגת העל. מה קורה באמת עם המגרש (Madot, איפה אתה)?
הפועל חיפה- מחכים לנס מהרב"ש אולי הקבוצה שחוותה את הקיץ הכי קשה היא הקבוצה האדומה מחיפה. אחרי הירידה הכואבת, התחילה הנטישה ההמונית מהקבוצה. כמעט כל שחקני הסגל הבכירים עזבו את הקבוצה, ומגדל הקלפים שנבנה בעונות האחרונות קרס בתוך ימים. רן בן שמעון הוזעק על מנת לנסות להוציא משהו מהשאריות שנותרו. http://images.one.co.il/images/d/gg13340.Xxx בן שמעון- יצליח במשימה? כבר מסיום העונה שעברה, היה די ברור שאת שני הקונגולזים טוטואנה ואנסומבו, הפועל חיפה לא תוכל להחזיק. לשניים, שהיו בין השחקנים הבודדים שהצטיינו בעונה שעברה, הצטרפו עד מהרה עוד 12 שחקנים שעזבו, והספירה עדיין נמשכת. בין השמות הבולטים ברשימה הזאת ניתן למצוא את אלירן אלקיים, גיל ורמוט, שגיא שטראוס וראובן עובד. מנגד, לא הגיעו תחליפים ראויים לעוזבים, והקבוצה ניראית כמו נעלם אחד גדול. השבוע סוף סוף החתימה הקבוצה שוער, קובי שאלו, ובכך סגרה עמדה אחת לעונה הבאה. עוד שחקנים בולטים שהצטרפו הם ניר סוחר, רועי דיין וקובי אברהם. דיבורים על מיכאל אניצ'יץ', אורן זיתוני, עופר טלקר ועמיר תורג'מן הסתיימו בלא כלום, ונראה שזהו הסגל הסופי של הקבוצה. הבעלים, יואב כץ, שרבים דיברו עליו כאחד הגורמים המרכזיים בירידת הקבוצה, החליט להישאר לבסוף בקבוצה. אבל לא נראה שירידת הקבוצה גרמה לשינוי כלשהו בגישה שלו כלפיה. הוא עדיין מצטייר בעיני האוהדים כחובבן, וכאחד שיעשה הכל על מנת לחסוך עוד שקל מכיסו הפרטי. את התקוות שלהם תולים אוהדי חיפה במאמן החדש- רן בן שמעון. אחרי הכישלון של ניר לוין בהשארת הקבוצה בליגת העל, הרעננות והמרץ של בן שמעון הם בדיוק מה שהקבוצה זקוקה לו. את המטרה הראשונה שלו סימן בן שמעון בהשארת הבלם איבוס יובלדיו, ואותה השיג. השאלה היא האם הוא יצליח במטרה היותר גדולה- החזרת הפועל חיפה לצמרת הכדורגל הישראלי, ליגת העל. http://www.jugend.co.il/gallery/data/500/2877IMG_0059q9-med.Xxx אוהדי הפועל חיפה - מודאגים אז מה אתם חושבים? האם דווקא עכשיו, בליגה הלאומית, יואב כץ ייצא מהבועה האמריקאית בה הוא חי, יתעורר ויתחיל להשקיע בקבוצה? או שמא הוא יהיה זה שידון אותה לאבדון מוחלט? האם רן בן שמעון יצדיק את התקוות הרבות שתולים בו אוהדי הקבוצה, יוציא מהסגל האפור של הפועל חיפה 175 אחוזים, ויסחוב את הקבוצה על גבו לליגת העל?
השנה הפועל חיפה זאת תעלומה גדולה. כולם עזבו ובמקומם הגיעו שחקנים בינוניים כמו רועי דיין ודודו אברהם. אני לו מוצא אף שחקן בכיר בסגל והשחקן הכי בכיר בקבוצה זה כנראה יובלדיו הבלם, יותר מחצי קבוצה זה שחקני נוער זה יכול להיות הצלחה ויכול להיות כישלון גדול. בסך הכל להפועל חיפה יש את השם שלה, מאמן אהוב ויש את הקהל הגדול שלה שיכולים לעזור. אני לא רואה עלייה עם כזה סגל אבל יש לה בהחלט סיכוי להפתיע לטובה.
חיפה לא מספיק חזקה כדי לעלות, אבל אם יהיה לרן שכל, הוא ינצל את העונה הזו לבניית סגל צעיר, נלהב וחזק לשתי העונות הבאות
זה מה שצריך לקרות לטובת כולם, ואני אגב, מאוד רוצה שהקבוצה תשוב במהירה לליגת העל, יש מקום ל-2 קבוצות טובות בחיפה
רן בן שמעון יהיה מאמן גדול! איתו להפועל חיפה יש בהחלט סיכויים טובים. הבעיה היא יואב כץ, מתי שהפוץ הזה ייצא מהקבוצה אולי אז תחזור עטרה ליושנה, הפועל חיפה היא קבוצה של ליגת העל ולא יעזור כלום!
אם יואב כץ לא עזב אחרי הירידה והעליהום התיקשורתי העצום עליו, הוא בטח לא יעזוב עכשיו. בכל מקרה לדעתי הסגל של הפועל חיפה הוא אחד הפחות טובים בליגה. באמת להוציא יובלדיו, אין שם אף שחקן ברמה. אני לא רואה את הקבוצה הזאת מבלה בצמרת העונה.
בן שמעון מאמן גדול. לדעתי הוא יצליח לעשות דבר יפה בהפועל חיפה. אין לי מושג אם עלייה, אבל בהחלט עונה יפה.
מה עם אניצ'יץ'? מה אתם חושבים- יגיע או לא? שווה בכלל את המאמץ? לדעתי הוא לא יגיע ובאמת חבל על המאמצים שהפועל חיפה עושה כדי להביא שחקן זר שהוא כבר בן 34 והיכולת שלו לא ידועה. גם באותה עונה "מדהימה" שלו, המקסימום שהוא הצליח להשיג עם הפועל חיפה היה מקום 11 (ירידת ליגה).