:aa1: עד היום כל ההודעות באשר למעברו של זקראדו לוולפסבורג הגיעו מצד המועדון הגרמני, היום יוצא יושב ראש פאלרמו בהכרזה שאין כל בסיס לידעה: "אני לא מבין איך המועדון הגרמני יכול לומר שזה רשמי. הם אולי הגיעו לסיכום עם השחקן, אבל לא איתנו".
אלה13 המועדונים שמחזיקים ברישיון למשחקים בתחרויות האירופאיות : אטאלנטה, פיורנטינה, ג'נואה, אינטר, יובנטוס, לאציו, מילאן, נאפולי, פאלרמו, פארמה, רומא, סמפדוריה וטורינו. *אטו הוא השם החדש ברשימות של אינטר בעונה הבאה, לאלופה תהיה תחרות על שירותיו של חלב מארסנל מצד ברצלונה. * יובנטוס מבקשת "לנקום" במילאן על מחטף פלאמיני וכעת במגעים עם סוכנו של ווילי סניול שקושר עד עתה למילאן. * נאפולי חושבת על דייגו מיליטו לעונה הבאה, רומא על ריסה, פאציני חושב על השותפות בחוד עם ג'ילארדינו, מילאן תשלח את דידה חזרה לברזיל ותחזיר את בוריילו ומונאקו מחזרת אחרי רוקי.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx מכל המגנים השמאליים בעולם דווקא אחד שחלש כבר כמה עונות?
אם אינטר תחתים את אטו, היא צריכה לוותר על קרספו ואדריאנו. כי במצב כזה אטו וזלאטן יהיו החלוצים הראשיים, באלוטלי וקרוז יהיו המחליפים, ובכך יהיה מיותר להחזיק את קרספו, אדריאנו ואפילו סואזו בקבוצה.
גם בצ'אנל וגם בטוטוספורט ובעיתונים שונים באיטליה לא מעלימים עין: האוהדים של יובה מאיימים לפתוח בקמפיין מאוד חריף במידה וסבסטיאן ג'יובינקו יילבש חולצה אחרת מלבד זו של יובה בשנה הבאה. העצומות שדיווחתי אליהם קודם מגיעות לכלי התקשורת השונים וכבר אי אפשר להתעלם,אני לא זוכר מתי עשו כלכך הרבה בשביל שחקן בית!
שמועות לא מפסיקות לרוץ באיטליה שפארמה מנסה להיפטר מהמנחוס הקטור קופר וייתכן מאוד שהקבוצה פיטרה אותו לפני המחזור האחרון! די קרלו מועמד לחזור או ייתן מאמן נוער לפינאלה מול אינטר. באיטליה מחכים לאימון הערב כדי לראות אם קופר יהיה שם.
היום קראתי שהוא לא רוצה למנוע מאינטר לקחת את האליפות, אבל הוא חייב לנצח. אולי בפארמה חוששים מזה שהוא ייתן לאינטר לנצח?
הנהלת פארמה ממש לא רצינית, עלק "אנחנו בונים עם קופר קבוצה לאורך טווח". תומאזו גירארדי הרוויח רק צמד ניצחונות ועוד שלוש תוצאות תיקו מהשירות של הארגנטינאי. אבל לפטר מאמן מחזור אחד לפני אחרון?! איזה מטורפים יושבים שם במשרדים? קצת כבוד לבנאדם... בסוף מי שיאמן את פארמה לפחות לשבוע אחד, יהיה מאמן קבוצת הנוער של פארמה ואת בכורתו בסריה אה כמאמן יעשה דווקא במשחק המכריע הזה מול אינטר. מדובר על אנדראה מאנצו שהיה קשר של סמפ, פיורנטינה ומילאן בשנות ה80.
:aa1: הקוריירה מפרסם כי יובנטוס הציעה לברצלונה טרייד שדוד טרזגה יעבור לבארסה וסמואל אטו יעבור ליובה. דעה: בשום פנים ואופן לא. טרזגה הוא מניה בטוחה באיטליה. בכל עונה הוא נותן את ה-20 שערים שלו והוא ודל פיירו הם צמד החלוצים הכי טוב באירופה היום ויש להם שיתוף פעולה והבנה אחד של השני. מצד שני אטו לא שיחק באיטליה ומרבה להפצע כך שלא שווה לעשות כזו עסקה.
רשום שם שברצלונה היא זו שרוצה את טרזגה ומציע ליובנטוס את אטו במקום. אם כך הדבר, יובנטוס בהחלט צריכה לומר יפה לא!
צודק, טעות שלי. אני לא רואה שום טעם ליובה לקבל את ההצעה הזו. טרזגה הוא מניה בטוחה ואין תחליף לשיתוף הפעולה הנדיר שיש לו עם דל פיירו.
דוידה לאנזפמה הוא חלוץ,צעיר בן 21 כמו שכתוב בכתבה והוא מאוד מאוד מוכשר,כרסיטיאנו רונאלדו הוא ממש לא(לא יודע מאיפה באה ההשוואה הזאת בסקי ספורט) אבל סקורר הוא כן. הוא היה אחד הכוכבים הבולטים בפרימברה(כמו הריסרברס) של יובה בעונת 06/07 שהייתה אחת המוכשרות בשנים האחרונות,אותו מחזור ממנו יצאו סבסטיאן ג'יובינקו,קלאודיו מרקיזיו ופאולו דה-צ'לייה שכולם נחשבים היום לכשרונות העולים באיטליה. אני לא יודע כמה הוא יצליח באנגליה,כי לשחקן צעיר כבר להתאקלם למקום חדש,שפה חדשה וסגנון חדש זה מאוד קשה,אבל נחיה ונראה... יהיה מצוין בשבלנו אם יקבל שם דקות...
אוקיי. אתה יודע להגיד לי מה התכונות הבולטות שלו? ז"א שליטה בכדור, טכניקה גבוהה, פיזיות וכו'. היית מגדיר אותו כחלוץ מטרה או חלוץ שני?
אוהדי רומא מושעים מהמשחק מול קטאניה בראשון הקרוב. המשטרה בעיר ביקשה למנוע כניסת אוהדי מחזיקת הגביע כדי למנוע חיכוכים בין מחנות האוהדים. אוהדי אינטר לעומת זאת מורשים לבקר באניו טארדיני. רוי קושטה שבילה חלק נכבד בקריירה שלו באיטליה פרש השבוע ממשחק פעיל. קושטה שיחק בפיורנטינה עד לקריסתה הכלכלית שבגללה עבר למילאן ועדיין ייזכר לרכש היקר ביותר בתולדות אלופת אירופה. http://farm1.static.flickr.com/146/421915936_1285fbfd9c.Xxx תודה.