קאלצ'יומרקטו 07/08 :: חדשות, שמועות והעברות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏30/6/07.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שני מהפורומים הגדולים ביותר של יובה(אחד הגדול ביותר באיטליה בו חברים גם האולטרס וכו' והשני הגדול ביותר לדוברי האנגלית)

מארגנים עצומה ענקית למען סבסטיאן ג'יובינקו.

"אם ג'יובינקו יימכר,לא יהיו מנויים,לא תמיכה כספית ולא תמיכה לקבוצה,לא בתוך האצטדיון ולא מחוץ לאצטדיון"

העצומה נכתבה בעקבות הפרסומים שיובה מתכוונת להכניס את ג'יובינקו לעסקת אמאורי,האוהדים לא רק שלא אוהבים את הידיעה אלא התאגדו,נמאס מלמכור את הכשרונות שלנו!

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי אני יתקן את עצמי. העונה, וארגס הוא המגן הכי טוב בליגה. מעורב במשחק יותר מכל שחקן אחר לאורך כל ה90 הדקות, כובש, מבשל, נלחם על כל כדור בהגנה וסוחב קבוצה שלמה על הגב. עדיף בהרבה מפסקוואל ומקסוול ויהיה החתמה מצויינת לריאל מאחר והוא עולה גם על המגנים שיש להם בסגל כרגע. נכון שקיילני וקיבו עולים עליו במשחק ההגנה, במיוחד קיבו עם הנסיון והאינטלגנציה שלו אבל בתור החתמה וארגס בן ה23 שווה את ה15 מליון יורו שדורשים עליו ויכול לשרת שנים רבות את הקבוצה שתקנה אותו.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: זקארדו חתם בוולפסבורג ל3 שנים. פשוט לא יאומן.

מגאת : המשחקים שלו בבונדסליגה יעזרו לו לחזור להיות חלק מנבחרת איטליה. ye right

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי וארגס בכלליות הוא המגן השני הטוב בליגה, אחרי פאסקוול המצוין.
    כרגע צריך להתפלל שיגיע לרומא ולא לריאל, למרות עונה טובה של טונאטו בכלליות עם כמה עליות וירידות.

5. uri מנהלים

זקארדו אידיוט!

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פסקוואל?? אתם רציניים? תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא מקבל הרכב קבוע בפיורנטינה? וארגס עולה על פסקואל בפיזיות שלו, במהירות, בטכניקה, תרומה להתקפה וגם הלחימה שלו מחפה על החוסר נסיון שלו במשחק הגנה.
    לרומא הוא כבר לא יגיע בגלל תג המחיר שלו שעומד על 15 מליון יורו. וחוץ מזה אני לא דואג לעמדה הזאת ברומא. טונטו עושה את העבודה בצורה טובה מאוד ויהיה מספיק טוב לעונה הבאה. המחליף שלו נתן אתמול משחק ענק ויכול להתפתח לאחד המגנים הטובים באיטליה.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה מקסוול מכל העניין הזה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/5/08
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקח לך יותר זמן מהרגיל לדחוף איזה שחקן אינטר להשוואה בין שחקנים. מעניין מה תגיד בעונה הבאה אם למשל אינטר תקנה את מודסטו שיוריד את מקסוול לספסל.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה לעשות קובי תקופת הבגרויות לא נותנת לי לדחוף את שחקני אינטר מהר להשוואות בין שחקנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx .
    לגבי מקסוול, לדעתי הוא המגן השמאלי הכי טוב בליגה יחד עם פסקוואל ווארגאס (רק העונה), ואם הוא ישפר עוד קצת את היכולת ההגנתית (יש לו יכולת טובה, אבל השאיפה היא ליכולת מצויינת) שלו הוא יהפוך למגן השמאלי הטוב בעולם, הודות ליכולת ההתקפית הנהדרת שיש לו.

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: אינטר הציעה 20 מליון יורו לולנסיה תמורת הכישרון הצעיר סילבה.

11. yoni10 Member

באמת שאם סקו ישאיל את ג'יובינקו לעוד עונה או ימכור חצי מכרטיסו זה יהיה אחד המהלכים הכי מטומטמים שנעשו ביובה. הבנאדם הוכיח לא פעם העונה את הכשרון שלו, הוא הוכיח שהוא בשל להיות שחקן מחליף לכל הפחות ביובנטוס, מה גם שעונה הבאה היא תשתתף בליגת האלופות והוא יצבור דקות משחק רבות על בטוח.
    דבר אחד בטוח בנושא הזה והוא שראניירי התבטא לא פעם שגובינקו יחזור ליובנטוס בעונה הבאה ביחד עם מרקיזיו ודה צ'לייה.
    דבר נוסף הוא התמורה להשאלה. רק אני חושב שגובינקו שווה יותר מאמאורי? אמאורי מתחיל לעצבן אותי. כל יום הוא בא בהצהרה שונה לתקשורת האיטלקית. יום אחד הוא אומר שהוא שחקן של יובה, יום אחר הוא מחכה למילאן וביום נוסף הוא אומר שהוא נשאר בפאלרמו.

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמאורי חלוץ טוב, אבל הוא אוברייטד בטירוף, זה יהיה הצעד הכי טיפש אם יובה תכליל את הכישרון הגדול של איטליה בעסקה הזו.

13. yoni10 Member

אני דווקא בעד הבאת אמאורי ליובה כי בסך הכל הוא אחלה חלוץ שיכול לשחק ליד טרזגה וגם ליד דל פיירו. אבל אני לא מוכן להביא אותו במחיר כל כך גדול בדמות השאלה או מכירה של חצי כרטיס של הכשרון הכי גדול שיש לך ביד.

14. 亚历山大帕托 Member

:aa1: אודינזה הבטיחה את השתתפותה בגביע אופ"א, אך היא לא נמצאת בין 13 המועדונים בסריה אה המורשים לשחק בתחרויות של אופ"א. כעת יש לה חמישה ימים להציג בקשה פורמלית לרישיון מטעם אופ"א שיתיר לה להשתתף בעונה הבאה במפעל אירופאי.

15. Chievo Member

בעונה שעברה זה קרה לאטאלאנטה שסיימה במקום השמיני והגיע לה להשתתף באינטרטוטו אבל היא איבדה את השתתפותה בגלל שאין לה רישיון, אבל אטאלאנטה היא קבוצה שמזמן לא הצליחה להעפיל למפעל אירופאי, קבוצה שעלתה ליגה באותה עונה. מן הצד השני, אודינזה קבוצה שרק לפני שלוש שנים הייתה בליגת האלופות, וכבר מתחילת הליגה בססה את מקומה בין השביעייה הראשונה, עדין אין לה רישיון, למה מחכים שם באודינה?