קאלצ'יומרקטו 07/08 :: חדשות, שמועות והעברות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏30/6/07.

1. uri מנהלים

אגב, בעניין זקארדו. בואו לא נאבד את הראש. למרות הפרסומים בצהובונים הגרמנים, באף אמצעי תקשורת איטלקי לא כתבו דבר על המעבר של המגן בן ה-26 לוולפסבורג. זקארדו מרוויח בפאלרמו את תקרת השכר של המועדון (1 מיליון אירו) ולכן אני לא חושב שלברוח לגרמניה כדי להשלים הכנסה הינה האפשרות הגיונית מבחינתו, שלא לדבר מקצועית.
    בתור אוהד פיורנטינה, שעלול לאבד את אויפאלושי בקיץ, הייתי שמח לראות אותו במדים הסגולים. הבעיה היא המחיר שדורש תמורתו זאמפריני. אם אמפולי תרד ליגה עדיף יהיה להביא את ראג'י בגרושים. ואם לא ברצאלי, או אפילו בנוסף, אני עדיין חולם על מישלה קאניני.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אורי, זה כבר יותר מצהובונים שמדווחים על הרכישה של זקארדו ואיך אמרו חכמים מאיתנו אין עשן בלי אש.
    וד"א גם בראצלי מועמד לוולפסבורג. לקבוצה יש תקציב של 20 מיליון יורו, 8 מהם תשלם הקבוצה עבור זקארדו, עוד 8 היא מעמידה לכבוד בראצלי ואת השאר היא תשים על שחקן אחר.

הידיעה כבר פורסמה ב"בילד" אומנם לא המקור הכי אמין, אבל שוב...
    עזוב בילד, יש כבר את האמא והאבא של האישורים מה"קיקר"
    http://www.kicker.de/news/fussball/bundesl...artikel/197440/

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/5/08
  3. Jose Mourinho Member

לדעתי הוא כבר "לא להיט" בגלל שהוא מיצה את עצמו בפאלרמו, הוא סה"כ בן 26 ומעבר לקבוצת תחתית בגרמניה בשלב כזה בקריירה זאת גישה לא לטעמי בכלל.

גם במצב כזה לפיורנטינה לא יהיה מרכז הגנה טוב יותר משל אינטר(במידה וסמואל יחזור לכשירות מלאה), רומא, ואולי גם מילאן ויובה, תלוי ברכש שלהם בעמדה הזאת בקיץ.

ואם כבר מדברים על פיורנטינה, ברצאלי וזקארדו/ראג'י זה בדיוק סוג הרכש שהקבוצה צריכה כדי להתפתח ולהתקדם עוד שלב קדימה - אבל עדיין נחוץ שם שידרוג בקישור.

4. uri מנהלים

לירן אני לא שולל את הידיעה. אני רק אומר שכל עוד אף אחד באיטליה אפילו לא מזכיר את זה יש לקחת את העניין בערבון מוגבל. מה גם, שאולי זמפאריני (האהבל) הסכים למכור, אבל זקארדו יבחר שלא ללכת.

Zlatan Ibrahimovic, כפי שכתבתי בארצלי וזקארדו בהחלט ישדרגו את הקבוצה, אבל לפיורנטינה אין 20 מיליון אירו להוציא על שניהם, בטוח שאם לא נעפיל לליגת האלופות.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז על זקארדו אפשר לוותר וללכת על מגן זול יותר ולא פחות טוב בדמותו של קומוטו הקפטן של טורינו אבל בלם כמו ברצאלי הוא חובה לפיורנטינה אם היא רוצה להתקדם עוד שלב.

6. alex del piero Member

:aa1: טוטוספורט והעיתונות האנגלית : "יובנטוס קרובה לרכישת צ'אבי אלונסו, ליברפול מאשרת את המגעים ומעוניינת בשיחרורו".

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לו הייתי נשיא אינטר, הייתי מביא את השחקן הזה לקבוצה ללא היסוס.

לו הייתי.......

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגידו מה קורה עם הבלמים של יובנטוס?

הם חייבים בלם אחד אם לא שתיים ואפילו שמועה עוד לא שמעתי..

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובה קנו את הבלם השבדי של אסטון וילה בנוסף לאנדרדה שחוזר מפציעה, לגרוטאלי וקיילני. לדעתי יש מקום לרכוש בלם נוסף ולהחזיר את קיילני לעמדת המגן.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הקוריירה דלה ספורט, רומא מעוניינת אלסנדרו רוסינה.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולוף מלברג מגיע בחינם...

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוף טופיק : אני רוצה להתייחס למצבו של סמואל קופור. הבלם בן 31 ושותף העונה רק פעמיים באייאקס. אני לא מבין איך שחקן שהיה בין הטובים בבאיירן ונתן חצי עונה מצויינת ברומא איבד בצורה דרסטית את כושרו כבר בגיל 29?

13. uri מנהלים

כמה שחקנים אפריקאים אתה מכיר שעברו את גיל ה-30 ועדיין שמרו על אותה רמה. סוכנים משתמשים ברישום הלקוי בארצות אפריקה כדי לזייף את גיל השחקנים וכך למכור אותם כסוג של "וונדרקינדים" לאירופה. הוא אינו בן 31!

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג איך זה קרה לו, אבל כמה טוב שאינטר לא החתימה אותו, לפני שחתם ברומא הוא היה על סף מעבר לאינטר.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיווחים באיטליה מרמזים על כך שתומאס אוויפלושי בדרך ליובה,ובחינם!