ברלוסקוני היום אחרי הדרבי: "תמיד פיקפקתי בקשר להחתמתו של רונלדיניו, אבל עכשיו אני אפילו פחות משוכנע שמילאן צריכה אותו". סוף כל סוף קיבלו שם שכל.
לפי עיתון מקומי בוולפסבורג צפוי מחר כריסטיאן זקארדו לחתום בוולפסבורג. עוד לפי העיתון נשיא פלארמו אישר את העיסקה. ידוע לכם משהו מזה?
ליובה מגיע שוער שני קצת טוב יותר משוורצר אם כל הכבוד לו. יש הרבה שוערים מצוינים בליגה הרוסית,אלא ניתן לומר "ראויים" להיות שוערים משניים ביובה.
יואב, תירגום לא יזיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בכל אופן בגרמניה מדווחים שהמעבר של זקארדו יושלם בקרוב. הבעיה בעניין שהעיתונים הגדולים כמו ה"קיקר" עדיין לא דיווחו על זה ככה שהכל פתוח. עוד דווח בגרמניה שגטוזו דחה הצעות מקבוצות אחרות כדי להצטרף ללוקה טוני בבאיירן, גם כאן זה עדיין בגדר שמועה. אני אשמח אם משהו יוכל להרחיב בנושא.
שוורצר של לפני שנתיים היה טוב. היום כל מה שיש לו להציע זה ניסיון, ואני מניח שיובה לא הייתה פוזלת לכיוונו אם לא היה בחינם.
הוא פשוט כל פעם מפתיע מחדש ביכולת שלו לפרק את הקבוצה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
מה שלדעתי עצוב בזאמפריני זה לא רק העובדה שהוא מנהל גרוע ושהוא מעסיק נוראי אלא שהוא כל עונה מבטיח שהנה הולכת להיבנות פאלרמו חדשה וחזקה ואז הוא מפרק. אמאורי, זקארדו כבר עושה רושם בחוץ, בראצלי בוודאי לא יהיה שם ופאלרמו בעונה הבאה תהיה במרכז הטבלה אם לא בתחתית אם לא יבואו חיזוקים טובים במיוחד.
כנראה שעוד צרפתי בדרכו למילאן. הקוריירה מדווח כי מילאן סיכמה עם באיירן על רכישתו של המגן הימני הוותיק ווילי סאניול בן ה-31, והסכום המדובר עומד על 5 מיליון יורו. סאניול הושעה מפעילות קבוצתית לפני חצי גמר אופ"א בעקבות התבטאויותיו נגד היצפלד שהחרים אותו העונה, וכעת זה נראה ברור מאוד שהוא יעזוב בקיץ אחרי 8 שנים בבאיירן.
הוא אמר שמילאן מביעים בו עניין במשך ה6 שנים האחרונות ושזה כבוד בשבלו. הצרפתי הוסיף ואמר שהעדיפות היא באיירן ורק אחרי זה קבוצה אחרת,סניול אמר שקלינסמן,המאמן הבא של באיירן אמר לו שהוא סומך עליו,לכן הצרפתי אמר שהוא יחליט עד היורו מה יעשה...
אם זקארדו יחתום בוולפסבורג, הוא יהיה האשם הבלעדי, ולא זמפריני. אין שום סיבה שבעולם שזקארדו ילך לשחק בקבוצת תחתית בגרמניה, אני לא רואה פה אפילו אינטרס כלכלי. אני לא מבין למה יובנטוס או פיורנטינה למשל לא מנסות להחתימו, שתיהן צריכות מגן ימני ברמה טובה(עם כל הכבוד לאויפאלושי וזבינה/בירינדלי/גריגרה/סליהמידזיץ'). ברצאלי - לפי מה שהבנתי מדובר שם בפיורנטינה, ואם אכן כך הדבר, אנו עתידים לראות את דאינלי יורד לספסל?
כי זקארדו כבר לא כזה להיט, בטח לא כמגן ימני. רוב העונה הוא שיחק או בתפקיד הבלם לצד ברצאלי, או בתפקיד הבלם הימני כשפאלרמו שיחקה במערכים שכוללים 3 בלמים. רינאודו היה זה שלרוב מילא את תפקיד המגן הימני בפאלרמו. ככה זכור לי לפחות. עושה רושם שיובנטוס סומכת על גריגרה ובפיורנטינה, התחליף לאויפאלושי במקרה ויילך, יהיה קומוטו, הקפטן של טורינו. פיורנטינה אכן המועמדת המובילה עכשיו לתפוס את ברצאלי. כרגיל, מדובר בבעיה בסכום ההעברה. פאלרמו רוצה 14 מיליון, פיורנטינה מוכנה לשים רק 9. אומרים ששני הצדדים לא יתנגדו לראות את המספר 12,000,000 לצד סמל היורו בחוזרה ההעברה, רק שאף צד לא מוכן להיות כרגע הצד שיתקפל לכיוון הזה. בנוגע לפאלרמו: מהלך טוב של הקבוצה. השלד הזה רץ כבר כמה שנים ולמעט פוטנציאל גדול שהתממש רק לאורך תקופות קצובות, הם לא הראו הרבה. במקום אמאורי יגיע דה-מלו מהליגה הצרפתית ואולי גם בודאן מפארמה, מה שישלים רביעיה התקפית טובה יחד עם מיקולי וקבאני. בנוגע להגנה, אני מאמין שיעשה רכש שיחפה על העזיבה של זקארדו וברצאלי. עם הסכומים שנכנסים עליהם ועל אמאורי, פאלרמו אמורה להסתדר לא רע בשוק ההעברות הקרוב.