קאלצ'יומרקטו 07/08 :: חדשות, שמועות והעברות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏30/6/07.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

התוחפעה הזו חייבת להיפסק ! הכדורגל האיטלקי יורד מנכסיו שנה אחרי שנה,שחקן ועוד שחקן בורחים לכסף הגדול שנימצא בשאר הליגות הבכירות.
    הפיתרון היחדי שאני רואה הוא לעודד כניסת משקעים חדשים בכדורגל האיטלקי,אוליגרכים למינהים או ביכלל אנשים בעלי יכול תכלכלית גבוה.
    בקצה הזה לא ישאר מהכדורגל האיטלקי הרבה,כשכול שנה עוד ועוד שחקנים נוטשים את הסריאה א'.

2. uri מנהלים

:aa1: גנואה החתימה את צ'זארה בובו. המגן/בלם בן ה-24 חתם ל-5 שנים אצל העולה החדשה.

החתמה טובה של גנואה לדעתי.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בובו היה מעולה ב-05/06 ברומא אבל מאז רק דעך. בסך הכל מדובר בבלם צעיר, נראה מה ייצא ממנו.

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא עבר לפאלרמו והיה אמור לחזק אותם אך נפצע בקיץ לתקופה ארוכה ועשה רק הופעה אחת במדי פאלרמו לפני שהושאל לטורינו.גנואה רוכשת את חצי הכרטיס שלו.גנואה עושה צעדים יפים בכך שרוכשת חצאי כרטיסים של שחקנים ובצורה הזו מרוויחה שחקנים טובים בחצי מחיר.

5. uri מנהלים

פיורנטינה עדיין לא הצליחה לשכנע את בוז'ינוב לחתום על חוזה חדש במועדון. אם זה לא יסכים תאלץ פיורנטינה למכור אותו כבר הקיץ בכדי לא לאבד אותו בחינם בעונה הבאה. מה שכן שמועות על מחליף אפשרי כבר רצות שהשמות הם: רולאנדו ביאנקי (אם אנחנו באמת רוצים אותו חייבים לפעול מהר כי עד סוף השבוע הוא צפוי להפוך לשחק מנצ'סטר סיטי), אמורוס של רג'ינה (אני מעדיף שלא), ג'וזפה רוסי (יכול להיות מעולה, אבל יהיה קשה לצרפו), אומרים שפיורנטינה שמה עין גם על הונטלאר, אבל קשה לראות אותנו עומדים בסכום של 20 מיליון אותם דורש אייקס תמורתו. כמו כן גם השמות של תומסו רוקי ואפילו ויקטור אובינה עלו לאוויר.

אני רוצה לראות את בוז'נוב חותם על חוזה חדש בעיקר למען השקט במועדון, אבל במידה ולא רולאנדו ביאנקי וג'וזפה רוסי הם המועדפים שלי.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

במיקה של מכירה של בוז'ינוב,אני יותר מישמח ליראות את ביאנקי מגיע לפיורה.

7. uri מנהלים

מה שעומד לצידנו בעניין ביאנקי היא העובדה שהוא מעדיף ורוצה להישאר באיטליה. "עוד לא חתמתי בשום מקום," אמר החלוץ בן ה-24. "אם זה תלוי בי אני מעדיף להישאר באיטליה. אני לא משחק בשביל הכסף, אלא בשם אהבת המשחק, ככה שלשחק בשביל האוהדים של נאפולי קוסם לי יותר ממעבר לארץ זרה."

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/07
  8. Ricardo Kaka Member

טוטומרקאטו: ברלוסקוני מוכן לשלם כ-125 מיליון יורו על רונאלדיניו. (!!!)
    קוריירה: ברלוסקוני רוצה את דרוגבה, אוליבירה נסע לספרד לחתום על חוזה בסרגוסה.

אני חושב שהשמועה שברלוסקוני מוכן לשלם 125 מיליון יורו נכונה, למרות שזה נראה הזוי לגמרי, אבל עם מסתכלים על המציאות, רואים היגיון.
    מילאן נואשת לחלוץ, (כן, כן, רונאלדיניו חלוץ) וכרגע שום דבר לא זז, הכל תקוע. וברלוסקוני יודע שאם הוא לא יביא רכש גדול כמו שהבטיח לאוהדים הם ירדפו אחריו ולא מהערצה, אבל ביינתים אלו רק שמועות.

ריקרדו מי? תחתום כבר בספרד ותעזוב אותנו!

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaa8:
    אין הרבה שחקנים כאלה...

10. Deki Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/07
  11. Ricardo Kaka Member

מה מצחיק? רונאלדיניו יכול לשחק גם כחלוץ.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx

12. מיכל3 Member

אבל הוא לא חלוץ מטרה אמיתי ניב, מילאן צריכה עוד חלוץ לצד\במקום רונאלדו במקרה ויפצע ולא קשר סגנון קאקה שיכול לשחק גם כחלוץ (כשאין ברירה וכשאין התקפה אז זה מה שעשינו בעונה החולפת). ורונאלדיניו ממש לא שווה 125 מליון יורו, גם בתקופה שהוא היה בכושר שיא והשחקן הטוב בעולם (עונת 05\06).

13. Deki Member

אפשר להגיד את אותו דבר על רקובה...
    התפקיד של רונאלדיניו זה או על המשבצת של קאקא, או קשר התקפי משמאל, מה שאומר שמילאן תצטרך לשנות את המערך בשבילו, או שקאקא בדרך החוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    בכל מקרה, מילאן לא מתכוונת לקנות אותו על תקן חלוץ, הקוריירה מפרסם שמילאן רודפת אחרי דרוגבה.

14. Ricardo Kaka Member

שלוש נוסחאות לשיטה במקרה שרוני בא:

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

השילוב של רונאלדיניו אפשרי רק אם הוא יוצב בצד שמאל של הקישור,אין לו מקום בשום תפקיד אחר.