שלא הוא ולא אח שלו יאיימו... אם הוא עובר לשחק מחוץ לאיטליה הוא יכול ללכת להזדיין לנבחרת גאנה. העתיד של האזורי לא צריך לכלול אפסים.
:aa1: הסוכן של לואיס פאביאנו הודיע שהחלוץ ישחק בעונה הבאה באיטליה,כשרומא ומילאן המועמדות הרציוניות ליקלוט אותו אליהן.
רומא ע"פ התקשורת האיטלקית רצינית יותר בכוונתה להביא את לואיס פאביאנו אליה והיא תנסה להעמיד הצעה על סך 9.5 מיליון יורו כדי להביא את החלוץ אליה. ספציה שהיום נאבקת על חייה בסריה B נאבקת גם על חיי המועדון. המועדון הקטן שהצליח לגבור על ורונה בקרב הישרדות נגד הסיכויים והמבקרים נמצא בפניי אפשרות לפרישת רגל והם חייבים להשיג מיליון ליש"ט על מנת להימנע מכך. לוצ'יאנו ספאלטי וטוטי התגייסו למען המועדון הקטן ותרמו מכספם. עד כה אסף המועדון רק 200,000 ליש"ט. אתלטיקו מדריד וסביליה מעוניינות להחתים את בלם פיורנטינה אויפלושי. אנצ'לוטי- " זה יהיה נהדר לאמן את הנבחרת הלאומית" :-?
נראה לי צעד כזה, אם יגיע, יהיה נהדר לכל הצדדים. אנצ'ולוטי מאמן נהדר למשחקי נוק אאוט כפי שהוכיח עם מילאן הוא יודע להעמיד קבוצה למשחקים בודדים. וגם השינוי הזה יעשה טוב למילאן שצריכה רענון גם בעמדת המאמן.
אם אני לא טועה, ספציה היא "קבוצת הבת" של אינטר, וחבר ההנהלה של אינטר ארנסטו פאולילו אמר שמוראטי יעזור לקבוצה במטרה למנוע פרישת רגל.
הייתי מת לראות את לואיס פביאנו ברומא, אבל אני בספק גדול עם הצעה בסביבות ה10 מיליון יורו תספיק לקנות אותו, אחרי עונה כזאת המחיר שלו עשוי להיות בשמיים.
זאמפאריני משנה את דעתו בנוגע למכירת אמאורי: "הבנייה שלנו מחדש תתחילו איתו. אחרי שני השערים שלו נגד ג'נואה בשבת, השתכנעתי שאמאורי יישאר לעונה הבאה. אני אסרב לכל ההצעות עליו. הוא יהיה אבן פינה בבנייה המחודשת של הקבוצה הנוכחית של פאלרמו."
השמועה החמה של השבוע בשוק ההעברות: פיורנטינה לא מוכנה לוותר על פריי על מנת להנחית את ג'ילארדינו בפירנצה, אבל מילאן מתכוונת להיפטר מהליצן בכל מקרה והיא "תתפשר" על הכישרון העולה ריקארדו מונטוליבו. לדעתי, זה רעיון הרבה יותר מוצלח מאחר ואני לא להוט כל כך על פריי, ומונטוליבו הוא האיטלקי הצעיר שאני הכי מעריך היום. יכול להיות טרייד חלומי, אבל זה אומר שגורקוף יחזור לצרפת. http://www.thethaohcm.com.vn/pic_new/1RiccardoMontolivo21192063076.Xxx