:: לא רשמי :: מילאן החתימה בלם ברזילאי בשם אלקס סילבה שבחודש הבא יחגוג 23. הוא יגיע בקיץ בהעברה חופשית מסאו פאולו. http://oglobo.globo.com/fotos/2007/02/28/28_PVG_ESP_alexsilva.Xxx
איך הוא בכלל? מחשבות מעורבות, לא יודע מה טיבו של הבלם אבל כל כך רציתי את בראצלי או איזה איטלקי אחר, אני לא בעד להרחיב יותר מידי את המושבה הברזילאית על חשבון האיטלקים.
הוא... גבוה. אני לא אוהב בלמים ברזילאים, אבל אם לאונרדו נתן אור ירוק, סימן שיש סיבה. לא נראה לי שהוא יהיה בהרכב הראשון בשנתיים הקרובות, ועומק לא יזיק לנו.
:aa1: רומא וריאל מדריד רבים על שחקן סנטוס, טייגו קארלטו, קח מדווח השחקן שחגג החודש יומהולדת 19 ונחשב ליורש של רוברטו קרלוס מקושר למועדונים גדולים כבר הרבה זמן והודיע שהשנה הוא מעוניין כבר לעבור למועדון גדול יותר. לשחקן יש גם מספר הופעות בנבחרת ברזיל הצעירה. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- לא יצא לי להתרשם ממנו עדיין אבל עושה רושם שיש כישרון. הכניס את הגול מהקרן הכניס את הגול הראשון הכניס את הגול של סאנטוס
:aa1: לפי הסאנדיי מירור האנגלי, מילאן מנהלת מו"מ עם מתיו פלאמיני שהחוזה שלו בארסנל נגמר בסוף העונה, מה שמאפשר להחתים אותו כבר עכשיו ולהעביר את הצרפתי למילאנו בקיץ באופן חופשי.
אני מניח שבמידה ותגיע הצעה מרומא לשטוטגארט, מריו גומז יבקש מארמין פה ומראשי הקבוצה להשתחרר על מנת להגיע לרמה גבוהה יותר של כדורגל. רומא יכול להיות מקום נהדר בשבילו לצידו של פרנצ'סקו טוטי. חלוץ ברמה גבוהה מאוד מריו גומז עם יכולת סיום מהטובות שנראו בגרמניה ללא ספק. אישית גם אני, יש להם בדרך כל סטייה לעלות להתקפה זה יכול לתרום במידה מסוימת אך לפגוע, יש שני בלמים ברזילאים שאני ממש לא אוהב, כמו לוסיו מבאיירן מינכן שמשאיר המון חורים ונאלדו מורדר ברמן שלטעמי לא משתייכים לרמות הגבוהות של הבלמים בעולם. אין מה לעשות לברזילאים יש נטייה להתקיף, בלם זה תפקיד מיותר בשבילם.
לפי דיווחים שונים דווקא מילאן היא זאתי שהכי מעוניינת בסופר מריו הגרמני. גם יובנטוס ורומא מעוניינות, אבל לפחות לפי מה שהוא אמר בתיקשורת הוא רוצה להישאר לפחות עוד עונה אחת בשטוטגארט. החלום שלו אגב זה בכלל ברצלונה וזול הוא לא יהיה ( כרגע שווי בשוק הוא 20 מיליון יורו והשווי רק עולה ממשחק למשחק).
אחרי עוד הפסד מאכזב של פארמה, הפעם נגד סמפדוריה באניו טארדיני פארמה הצהירה היום לתקשורת שהמאמן דומניקו די קרלו פוטר. פארמה ממשיכה להיות קבוצת תחתית השנה בעונה הרביעית ברציפות (טוב נו, אולי לא נחשב את החצי השני של עונת 05/06). די קרלו צבר 25 נקודות בלבד מ27 משחקים, וניצחה רק פעם אחת בעשרת משחקי הליגה האחרונים. המועמדים להחליף את די קרלו הם: נביו סקאלה שאמן את פארמה בתקופת הזוהר משנת 90 עד 96, ואלברטו זאקרוני שפוטר מטורינו בפברואר בעונה הקודמת. http://www.risatissima.it/imgs/calcio-in-culo-baldini.Xxx די קארלו נבעט החוצה
:aa1: לפי הדיווחים באיטליה, אינטר עומדת להאריך את החוזה של זלאטן איברהימוביץ' עד ל2013, עם משכורת של 8 מליון יורו בכל עונה.
:aa1: מארסיי מתעניינת ביואן גורקוף ומנהלה הספורטיבי אישר זאת כשהתראיין לתחנת רדיו צרפתית, ואמר שהוא אכן חלק מהרשימה שלהם והם מקווים לשלב אותו במערך עם סאמיר נאסרי שיחתום על הארכת חוזה.
:aa1: פאולו די קאניו שבילה את שתי העונות האחרונה בצ'יסקו רומא מהליגה הרביעית, החליט להכריז על פרישה בגיל 39. הוא הצהיר שהוא מעוניין לעבור לתחום האימון, וכבר קושר לתפקיד מקצועי בווסטהאם יונייטד. את הופעת הבכורה בסריה אה הוא עושה במדי לאציו ב-1985. ב-1990 החל בהרפתקה כושלת על אדמת איטליה, שכללה עצירות ביובנטוס, נאפולי ומילאן, עד שב-1996 לא עבר לאי הבריטי. שם הוא מצא הצלחה במדי סלטיק הסוקטית, שפילד וונדסדיי, ובמיוחד בווסטהאם יונייטד בה הוא הוא בילה 4 עונות וכבש 48 שערים. לארץ המגף ולקבוצת נעוריו הוא חזר ב-2004, אמנם את שמו בכדורגל האיטלקי הוא ביסס בזכות דעותיו הפוליטיות אותן הביע בחופשיות על המגרש. בדצמבר 2005 בניצחון 3:1 על יובנטוס, די קאניו היה אחראי לתקרית המפורסמת בה הוא הצדיע הצדעה פאשיסטית לעבר אוהדי לאציו, שנמצאת מחוץ לחוק באיטליה כמו כל הסמלים הפאשיסטיים. אחרי שהתעוררה מחלוקת רבה סביב העניין, המועדון הרומאי הכחיש כל קשר להתבטאויותיו של סמל האולטראס וסירב להאריך את חוזהו. http://www.elpais.com/recorte/20051212elpepidep_10/SCO250/Ies/Di_Canio_Lazio_hace_saludo_fascista.Xxx הקעקוע "DVX" שמבצבץ מתחת לשרוולו הוא כינויו של הדיקטטור מוסוליני בלטינית.