לפי מה שהבנתי ג'נואה ופיורנטינה החליפו חצאי כרטיסים של השחקנים. כלומר חצי כרטיס של ואיגו נרכש על ידי הויולה והשחקן יעבור מיידית לפירנצה כשונדן בורה עושה את הדרך ההפוכה באותה צורה.
מה עם מילאן? דווקא דייגו יכול להיות אופציה מצוינת, עם קיבוע המערך 4-5-1. ייצור רוטציה של רונאלדו-פאטו על החוד, של קאקא-דייגו-סידורף על שני העמדות הקדמיות, וככה גם גאטוזו ואמברוזיני יהיו בהרכב קבוע.
רק אני לא רואה איך דייגו-רונאלדו-קאקא-פאטו נכנסים בהרכב אחד שמצליח להיות גם בעל קישור דפנסיבי נורמלי ומערך טקטי הגיוני כלשהו?
רונאלדו קאקא-דייגו גאטוזו-פירלו-אמברוזיני פאטו מחליף, והוא יקבל מספיק דקות בהתחשב בהסיטורית הפציעות של רונאלדו ובמשקל שלו.
לא מאמין איך מוטו הצליח לצאת בשלום אחרי ההתחזות שלו במשחק מול טורינו שהובילה לשער הניצחון, לא הענישו אותו בכלל. רשימת המושעים לשבוע הבא: Three games: Stendardo (Lazio) One game: Blasi (Napoli), Couto (Parma), Campagnaro (Sampdoria), Corini (Torino), Cozza (Reggina), Criscito (Genoa), Mutarelli (Lazio), De Rossi (Roma), Sardo (Catania)
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_3070537,00.html כבר אין בלמים מקומיים טובים שביובנטוס מחפשים להביא זרים בינונים ומטה?
ניוקאסל, ג'נואה, אמפולי - מה משותף להן? כולן בהלם מהקלות שבה ניתן לעבוד על הנהלת יובנטוס ולהציא ממנה עיסקאות נהדרות. אני באמת מתחיל לרחם על אוהדי הביאנקונרי שנתקעו עם כזאת הנהלה - אם אוהד מילאן אומר את זה, אפשר להבין עד כמה המצב גרוע שם בטורינו
בשביל מערך כזה צריך שני כדורים, אם לא יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx וד"א גם ריאל מדריד ועוד כמה קבוצות רוצות את דייגו, קשה לי להאמין שדייגו ינחת בטורינו אבל הכל אפשרי. ד"א המטרה של הביקור של המנכ"ל היובנטיני בגרמניה היא גם להודיע לואן דר ווארט שיובה לא מעוניינת בו יותר, משם הוא אמור להמשיך לברמן. מה פשר השינוי הפתאומי בגיזרת ההולנדי? הוא כבר היה סגור ביובה...
לא שמעתי על שום דבר כזה בהקשר של ואן-דר וארט אבל אם דבר כזה באמת קרה אז או שפתאום התחילו להאמין בסבסטיאן ג'יובינקו או שיש איזה סיכום כבר בין יובה לדייגו,אחרת אני באמת לא רואה איפה יש לעשות פניית פרסה כזו....
האמתי שזה בא דיי בהפתעה, במיוחד לואן דר ווארט אני משער, לפי שמועה שרצה בפורום גרמני שאני קורא בו הוא כבר היה בדרך לרכוש וילה בטורינו שהעיסקה נפלה. שתקלטו, הכל כבר היה מסוכם ופתאום זה. לגבי דייגו, כמו שאמרתי יובה יכולה לשמור אותו כאופציה, אבל אני לא הייתי בונה עליו.