קאלצ'יומרקטו 07/08 :: חדשות, שמועות והעברות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏30/6/07.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: ריאל מדריד ומנצ'סטר מעוניינות בחלוץ המונטוגרי שמושאל לרומא מלצ'ה, מירקו ווצ'יניץ'. "היחסים בין רומא לבין לצ'ה טובים מאוד וככל הנראה אנו נמכור את מירקו לרומא." אמר דובר המועדון האיטלקי שמשחקק בסרייה ב'. "אנחנו לא החזרנו בינתיים לאף קבוצה תגובה שלילית, כי אנחנו רוצים לראות אם הכספים שלצ'ה רוצה יסודרו ואם לא אז אנו נפתח את המשא ומתן עם הקבוצות האחרות שרוצות אותו.

:aa1: ואן דאר וארט פנה לראשי המבורג וביקש מהם שיסכימו ליובנטוס במידה ויציעו הצעה.

:aa1: אינטר הוסיפו את אלאנו, הקשר הברזילאי הבין לאומי שמשחק במנצ'סטר סיטי לשחקנים שהיא רוצה להביא בפגרת ינואר.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: רומא מעוניינת להחתים 3 שחקנים: הראשון שהוא אריין רובן,ששמו שוב הוזכר כמועמד להגיע לרומא,המיכשול היחידי שיכול להפיל את העיסקה הוא השכר שהוא יבקש.
    השחקן השני גם הוא מריאל מדריד,רויסטון דרנטה שלא מוצא את מקומו,ואמור להחליף את טוטנטו בצד שמאל של ההגנה. דרנטה שהיה אחד השחקנים הבולטים באילפות אירופה האחרונה לא מוצא את מקומו בריאל ויעזוב כול הניראה בינואר.
    השחקן השלישי הוא,אורבי אמנואלסון,המגן השמאלי של אייקס,שהספיק כבר לערוך 10 הפועות בניבחרת הבוגרת של הולנד ומחוזר ע"י טוטנהאם ורומא,השווי שלו מוערך כ-10 מיליון יורו.

3. 亚历山大帕托 Member

השכר? מאיפה לרומא יהיה בכלל כסף כדי לקנות אותו מריאל מדריד? אני בספק שריאל תמכור אותו בפחות ממה שהיא קנתה אותו לפני חצי שנה רק. אם יש להם לפחות 30 מיליון יורו, אפשר להשקיע את זה בשחקנים יעילים יותר.

4. yonmu Member

אני משער שדיברת על רובן.
    דרנטה לרומא - יכול להיות רכישה מענינת, אבל תוכל "לגנוב" לסיסיניו עוד מהדרות שהוא בקושי מקבל. מלבד מרכז ההגנה והחדו - דרנטה יכול לשחק בכל עמדה ברומא, למיטב ידיעתי.

5. XabiAlonso Member

אין שום סיכוי שרובן יעזוב את ריאל, במיוחד אחרי ששילמו עליו כ"כ הרבה כסף.
    ואחת על כמה וכמה, בינואר.
    על דרנטה, אולי יש מה לדבר. עסקת השאלה יהיה דבר מבורך עבור כל הצדדים.

6. uri מנהלים

רובן זאת סצם המצאה, חבל לדבר בכלל. רומא לעולם לא תעמוד בדרישות השכר שלו וגם במחיר כמובן.
    דרנטה הוא אופציה נחמדה, עשה המון רוח הבחור בטורניר לצעירים, אולם מאז כבתה הרוח ונשאר שחקן כושל בינתיים. להשאיל אותו תהיה טעות, משום שכרגע הוא פחות טוב מטונטו, ואם בעתיד יתפתח להיות עדיף, אז כבר ריאל ירצו אותו בחזרה. ובכלל, רומא לא למדה על מקרה סיסיניו (לרמות ההזהרות שלי) לא לקחת את השאריות של ריאל...

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לרומא אין כרגע שום סיבה להביא לא את דרנטה ולא את אמנואלסון(שהוא דווקא שחקן נהדר) מהסיבה הפשוטה שטונאטו מתעלה על שניהם. נכון שבמשחקים האחרונים היה נראה שמשהו לא עובד אצלו והיו לו הרבה מאוד איבודי כדור אבל זה לא סיבה להביא שחקן שיחליף אותו, בטח ברגע שיש לך את אחד המגנים השמאליים הצעירים הטובים שמשחקים(אנטונאס). בקשר לרובן, אני אפילו לא ירחיב במילים.

8. kadm Member

מנסיני+ אולי איזה 10 מיליון לא יספיקו לריאל עליו?
    אני חושב שהם שילמו עליו 30 מיליון!

9. yoni10 Member

ברניסלב איבאנוביץ' שהיה קרוב לחתום ביובנטוס לבסוף סגר בצ'לסי.

חבל. אני מקווה שסקו יודע מה הוא עושה והוא יביא בלם נוסף.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: אולימפיאקוס הגישו הצעה על הקשר האחורי של יובנטוס, אלמרון. "אני יכול לאשר את זה שהמועדון היווני אולימפיאקוס הגיש הצעה אל אלמרון" כך אמר היום בצהריים סוכנו של אלמרון במסיבת עיתונאים שכינס. "עוד הרבה מועדונים הציעו הצעות לאלמרון, ביניהם ריבר פלייט" הוסיף סוכנו.

:aa1: אינטר, פיורנטינה ודורטמונד מעוניינים בשחקן הפורטוגלי הבינלאומי של אתלטיקו מדריד, מניש.

:aa1: שמועות באיטליה אומרות שקפטן סמפדוריה וולפי יעבור לאינטר בחלון ינואר. "אני לאינטר? אני באמת לא חושב שהשמועות נכונות, אני די זקן אתם רואים." אמר השחקן בן ה33(במרץ בן 34).

:aa1: פריי ירד מהכוונת של מילאן אחרי שפיורנטינה הודיעו שגם המועדון וגם השחקן לא מעוניינים שהשחקן יעזוב.

:aa1: ראשי ליון:"אנחנו לא נמכור את בנזמה בפחות מ25 מיליון יורו".

:aa1: שחקן סמפדוריה, קרצ'ולו לא יעבור לרומא אחרי שהמועדון הביע התעניינות. "זה אולי נכון שמאמן רומא לוצ'אנו ספלאטי מעוניין בי, אבל לאציו בעדיפות ראשונה".

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/1/08
  11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כניראה שספאלטי לא ושב כמוך..
    אחרת הוא לא היה מחפש לחזק את ההגנה.
    טונטו אחלה שחקן,אבל צריך לחשוב קדימה,בקשר לאנטונאס אין לי מושג איך הוא משחק לא יצא לי ליראות אותו (הוא ביכלל מקבל היזדמנויות ?!).
    ככה שאנואלסון או דרנטה בהחלט נישמע טוב,שחקנים צעירים ומוכשרים שיכולים לחזק את רומא בצד שמאל של ההגנה.

בקשר לרובן,אני לא יודע עד כמה זה אמין או לא,אבל ביגלל שכול הזמן השם שלו מוזכר בהקשר של רומא לא הייתי שולל את זה. אני מאוד הייתי רוצה ליראות אותו מגיע,וכמו ש-kadm אמר,מאנסיני ועוד סכום כסף על ההולנדי ישכנעו את ריאל לוותר עליו,מה גם שהוא ביכלל לא משחק,או שהוא פצוע או שרוביניו מועדף על פניו.

12. uri מנהלים

רשימת כל השחקנים שיהיו שחקנים חופשיים ביוני:

ATALANTA: Ivan, Langella
    CAGLIARI: Bizera, Budel, D'Agostino
    CATANIA: Edusei, Minelli, Nardini, Sabato, Silvestri, Sottil
    EMPOLI: Adani, Ascoli, Balli, Vanigli
    FIORENTINA: Liverani, Ujfalusi, Vieri
    GENOA: Bega, Danilo, De Rosa, Juric, Scarpi
    INTER: Dacourt, Figo, Solari
    JUVENTUS: Birindelli, Nedved, Van Strattan
    LAZIO: Ballotta, Tare, Vignaroli
    LIVORNO: Balleri, A. e E. Filippini, Galante, Pavan, Rezaei, Vidigal
    MILAN: Cafu, Maldini, Ronaldo, Serginho
    NAPOLI: Capparella, Cupi, Gatti, Maldonado
    PALERMO: Fontana, Tedesco
    PARMA: Bucci, Cardone, Coly, Couto, Morfeo, Pavarini
    ROMA: Ferrari, Kuffour, Pit
    SAMPDORIA: Sala
    SIENA: Alberto, Bertotto, Chiesa, De Lazzari, Locatelli, Manninger, Fortin
    TORINO: Corini, Lazetic.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין שלא ראית את המשחק של רומא-מנצ'סטר. במשחק הזה אנטונאס היה פשוט אדיר, היו לא הגבהות מדהימות שכמעט 3 מהם הסתיימו בגול, לא הייתה אף חדירה וטעות באגף שמאל. החיסרון היחיד זה שכרגע כדי לייצב את ההגנה צריך שחקן שקט, שלא יעשה יותר מדי רעש מסביב מבחינה התקפתית והגנתית ואנטונאס וטונאטו לא כאלה(גם דרנטה לא).

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הקבוצות שמעוניינות באמאורי בינואר יכולות לשכוח ממנו.
    "זה כבוד גדול להיות מקושר עם קבוצות גדולות כמו מילאן ויובנטוס וזהו עוד מקור להגביר את המוטיבציה להגיע לרחוק ביותר" אמר אמאורי היום לגאזטה, עיתון הספורט הגדול באיטליה. "למרות כל זאת, אני רוצה להישאר בפלארמו בינואר משום שאני מרגיש מחויב לקבוצה. צריך לחכות ולראות מה קורה ביוני" הוסיף החלוץ. אמאורי גם הגיב על זה שהוא לא זומן עוד לסגל ברזיל ואיטליה: "יש לי עונג עצום על זה שדונאדני מביט בי וכבר היה במשחקים של פלארמו כדי לשים עין על שחקנים, ביניהם אני. ברגע זה אין אף חדשות לגבי הזמנה שדונאדני הביא לי לסגל איטליה לקראת היורו הקרוב".

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא ימשיך בכושר הנוכחי,למישהו יש ספק שהוא יוזמן ליורו?