קאלצ'יומרקטו 07/08 :: חדשות, שמועות והעברות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏30/6/07.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד נתון ששכחתם על אמאורי שהוא גם חלוץ שני,מאז שבה מילאן לא שיחקה עם חלוץ שני נורמלי,חבל שאתם בונים על פאטו יותר מדיי...

2. 亚历山大帕托 Member

כחלוץ שני הוא יהיה פלופ במילאן. כחלוץ מטרה הוא לא מתאים לרמה של מילאן.

3. 亚历山大帕托 Member

באנגה מבוקה ג'וניורס הוא הכישרון הכי גדול בארגנטינה נכון לעכשיו, וכנראה הולך להצטרף ליובנטוס בחודש הבא. מילאן קיבלה סירוב כשהגישה הצעה בסך 14 מיליון יורו עבור הקשר האחורי בן ה-19, בטענת הנשיא שהוא שווה כפול מזה, אבל כנראה 15 מיליון יורו של יובה מריחים יותר טוב.

http://goal.com/images/25356_news.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/12/07
  4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הייתי מצפה ממילאן להילחם על שירותיו של בנגה אבל מילאן עסוקה בלהביא את השפן מברצלונה כאילו הוא זה שיביא את הישועה. ברלוסקוני עסוק בלהגשים את החלום שלו במקום לראות את המציאות שלנו. נקווה לטוב (ובעיקר לאברמוביץ' שיוציא את פנקס הצ'קים).

סכום מוגזם מאוד עבור אמאורי שאני אישית הייתי שמח לראות אותו במילאן אבל הוא לא שווה סכום כה מופרז.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: רומא מחפשת למכור או להשאיל את בארוסו שלא מוצא את מקומו בהרכב ביוני. סוכנו של בארוסו: "לאחר הפגרה אני ידבר עם אנשי ההנהלה של רומא בקשר לעתידו של השחקן. הוא נהנה להתאמן עם השחקנים ולצבור ניסיון אבל הוא מרגיש שהוא מעדיף למצוא את מקומו בהרכב של קבוצה." על השאלה איזה מועדונים בארוסו מועמד אצלהם ענה הסוכן: "יש כמה קבוצות איטלקיות ביניהם קאליארי ופארמה."

:aa1: מוטו והנהלת פיורנטינה הוציאו הודעה משותפת ואמרו שהשחקן לא עוזב לרומא שהיו מעוניינים להביאו בחלון העברות של ינואר.

:aa1: שוער מילאן שמושאל לאתלטיקו מדריד אמר שהוא רוצה להישאר באתלטיקו ולא לעבור למילאן. "אני רוצה להישאר לפחות השנה ושנה הבאה באתלטיקו. אני כבר ניקשרתי לקבוצה ואני לא רוצה לעזוב כל כך מהר." אמר השוער. אבייטי הוסיף: "הסיבה שאני רוצה להישאר זה שאני מרגיש יותר מחובר שם. המועדון הזה עזר לי כל כך וזאת הסיבה שאני רוצה להישאר."

:aa1: סוכנו של זאמברוטה דוחה את אפשרות החזרה למילאן. "אין לנו מה להגיד על השמועות האלה." אמר סוכנו של השחקן. "התקשורת באיטליה אומרת שטויות וזמברוטה בכלל לא רוצה לעבור למילאן ולאיטליה בכלל והוא שמח בברצלונה.

:aa1: מילאן מוסיפה לשחקנים שהיא מגששת איתם את פציני, חלוצה הצעיר של פיורנטינה.

6. uri מנהלים

בסוף ולנסיה הציע 18 מיליון אירו והיא זו שכנראה תזכה בשרותיו.

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלאודיו מרקיזיו צפוי לחזור ליובנטוס כבר בינואר,כך מדווח באיטליה.רניארי התרשם מאוד מהיכולת שלו באמפולי והוא כנראה יחזור על חשבון אלמירון שיעשה את הדרך ההפוכה.

שאני שומע את זה,אני מתמוגג מאושר... למה הוא בכלל היה צריך ללכת?

8. yonmu Member

פאציני למילאן? הלוואי, אבל אי אפשר לסמוך עליו. מינואר למילאן יהיו את החלוצים הבאים:
    פאטו - כשרון יש לו ללא ספק, אבל אני לא בעד לסמוך עליו בעיניים עצומות.
    רונאלדו - שוב, כשרון יש, אבל עם כל הפציעות...
    אוליברה - דווקא בספרד הוא שוב כובש כמו שצריך, אבל שוב, אי אפשר לדעת אם גם במילאן הוא יהיה ככה.
    ג'ילא - עוד שחקן שיכול יופ אחד לכבוש צמד נהדר, ולמחרת להחמיץ חצי מטר מול שער ריק.
    פיפו - בצ'מפיונז יכבוש דקה תשעים ויעלה את מילאן, אבל בליגה לא.

בקיצור, למילאן יש חלוצים שאם הם ישחקו כמו שהם יכולים הם יהיו מהטובים בעולם, אבל הם לא, ואי אפשר לסמוך על אף אחד מהם, למען האמת. גם על פאציני לא יהי אפשר לסמוך, ולכן אני בעד שמילאן תביא חלוץ כמו אמאורי - שהוא אולי לא שחקן מדהים, אבל הוא בטוח יכבוש, והא כבר מכיר את הליגה.

9. 亚历山大帕托 Member

אוליביירה בסראגוסה לכל העונה, ובהתחשב בזה שכולם יודעים שהוא פלופ ושיש סעיף רכישה אפשרית בתום ההשאלה, לא נראה לי שנראה אותו יותר במדים שלנו.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מה צריך את פאציני? במה הוא שונה בדיוק מג'ילארדינו? יכול להיות שפאציני הוא הבטחה גדולה יותר אבל למעשה העונה הזו שבה הוא היה אמור לפרוץ בגדול עדיין הוא מגמגם ולא לוקח את הקבוצה על הכתפיים כפי שציפו בפירנצה שם עדיין נשענים על מוטו וווירי.

פאטו,ג'ילא,אינזאגי ודרוגבה זאת רביעיית חלוצים אדירהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx יהי רצון.

11. alex_pato Member

מוריניו ודרוגבה בדרך למילאן בקיץ? קרליטו אנצ'לוטי בדרך לבארסה שם יחליף את רייקארד? היה כתוב שמילאן תציע סכום של 25 מליון סטרליני עבור החלוץ מחוף השנהב

12. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx שיכתבו מה שבא להם.

13. Don Joan Roman Member

הוא היה צריך ללכת כדי שביובה יבינו שעם כל הכבוד לסרחיו אלמירון ולטיאגו מנדס אין שום הצדקה שהם יקחו את המקום של אחד השחקנים הכי מוכשרים שיש ליובנטוס להציע, זה לא שמדובר בג'רארד או למפארד שתופסים את המקום של מרקיזיו, סה"כ שחקנים בינוניים שלא יתפתחו לשום מקום.
    אני מקווה שגם אבר באנגה יצטרף אלינו כי הוא שחקן כדורגל מוכשר ומצויין, מה שכן ישר אחריי שמחתימים אותו צריך לשלוח אותו להשאלה בקבוצה קטנה יותר, הוא עדיין לא מספיק טוב כדי להחזיק את מרכז השדה של קבוצה כמו יובנטוס, אסור לזרוק אותו למים הכ"כ עמוקים כמו שבריאל עשו עם פרננדו גאגו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/12/07
  14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מוריניו ודרוגבה חברים הם חלום רטוב מאוד בשבילי אבל אני לא רואה את זה קורה. זה פשוט טוב מידי.

אורי שמעת על הבלם הצעיר שהויולה מתעתדת לרכוש? יש על מה לבנות?

15. uri מנהלים

אם אתה מדבר על הבלם הצעיר של ארזו ונבחרת הצעירה של איטליה ראנוקייה, אז אני לא יכול להרחיב יותר מכך. פיורנטינה צריכה בלם רביעי בסגל והבחור הצעיר הוא ליברו שכבר עשה שם בסריה בי. מה גם שאם פיורנטינה תוותר, אז אודינזה וטורינו עומדות אחריה בתור.

עוד קצת בעניין פיורנטינה, לפי הדיווחים טומאס אויפאלושי דחה את הצעתה של ליברפול והוא מעוניין להאריך את חוזהו שנגמר בקיץ הקרוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/12/07