עד כמה שאני יודע איברהימוביץ' הבא זה גוראן סלבקובסקי שכבר כמה שנים טובות אצלינו. אבל מי עוקב אחרי כל התויות המקוריות משהו של התקשורת.
:aa1: סנסי לקסאנו:"אתה את ההיזדמנות שלך ברומא קיבלת,ופיספסת." ובכך היא סוגרת לקסאנו את האפשרות לחזור לרומא,למרות רצונו של החלוץ לחזור לקבוצה. :aa1: מומו סיסיוקו,קשר ליברפול, רוצה לעזוב את הקבוצה ביגלל חוסר דקות משחק,יובה היא המועמדת העיקרית ליזכות בשירותיו של הקשר ממאלי. :aa1: עוד שני שחקנים שעשויים להגיע ליובה הם:דייגו,קשר ברמן שמחוזר ע"י יובה,שמוכנה לשלם עליו כ-20 מיליון יורו. השחקן השני הוא רפאל ואן דר וארט,שגם עשויי להגיע לקבוצה,וגם אמר בנושא:"אעזוב את המבורג רק לטובת קבוצה גדולה,יובה היא אחת כזאת." :aa1: עדיין ביובה,שטוטגארט מעוניינת בטיאגו,קשר הקבוצה שלא מרבה לשחק העונה ורוצה לעזוב. ביובה מכחישים. :aa1: לוקארלי הודיע שהוא רוצה לעזוב את שחטיור,ככול הניראה בייגלל ההדחה מליגת האלופות. טוטנהם,פורטו,סלטיק,נאפולי,טורינו,גנואה ומילאן הוזכרו כמועמדות ליקלוט את החלוץ הוותיק.
בנוסף למה שEsheD רשם, מופיעות המון שמועות לגבי יובנטוס ושוק ההעברות. אני בטוח שלפחות אחת מהשמועות תתממש. יובנטוס מחפשים עכשיו דרך להתחזק במרכז כמה שיותר, הרי אלמירון או טיאגו, עם כל הכבוד, לא יכולים להחזיק כזו קבוצה. אבל באמת מפתיע לשמוע כל כך הרבה שמועות הקשורות ליובנטוס. בהצלחה.
לאחר שקראבליו האריך את חוזהו אצל צסק"א ובכך חסם את האפשרות שאינטר תביא אותו בהעברה חופשית, היום פורסם בגאזטה על התעניינות של אינטר במארסקה של סביליה, אינטר מעוניינת בשחקן בעקבות הפציעות בקישור, והצורך באיטלקים
:aa1: לפי ה'גזאטה דלו ספורט': אינטר תשאיל את החלוץ הברזילאי אדריאנו לסאו פאולו מהליגה הברזילאית עד לסוף העונה, במטרה שיחזור לכושר טוב לקראת העונה הבאה. החלוץ, שסובל כבר 18 חוגשים מדיכאון ובעיות שתייה חמורות מאז מותו של אביו, ינסה, בנוסף למטרה לחזור לכושר, להיגמל מהאלכוהול בסאו פאולו.
לא צריך אותו. הוא בן 31 נראה לי ויש לנו נוצ'רינו. גם פלאמיני מוזכר כמועמד לחזק את יובה בעונה הבאה. אם הוא יגיע זה יהיה בהעברה חופשית.
אני מעדיף את פלאמיני על פניי אלבלדה למרות שאלבלדה שחקן שאני מאוד אוהב. פלאמיני זה השקעה לעתיד, קישור שלו ושל נוצ'רינו יכול להיות נהדר עבור יובנטוס.
:aa1: שמועות באיטליה אומרות שחלוצה של שחטאר דונייצק לוקרלי ששיחק בעבר בנבחרת איטליה ובליבורנו הולך לעבור בינואר לרומא.
הוא יכול להיות יזוק מצויין להתקפה של רומא. אני גם קראתי בגול שהוא רוצה לעזוב עכשיו,אחרי ששחטיור לא עלו לשלב הבא בצ'מפיונס. בכול מיקרה אני בעד להביא אותו,הבחור מכונת שערים.