לפי מה שכתוב בפינה הכלכלית (אחד מהנושאים בפורום), לרומא יש העונה תקציב של 59 מיליון יורו! רק חבל שבאפטיסטה כבר שיחק עם ריאל בליגת האלופות ולכן לא יוכל לשחק עם רומא! אבל בכל זאת עדיף לשחק עם רומא רק בליגה, מאשר להתייבש על הספסל במדריד! וליון הישתגעו! פרד + גובו, פרד שיחק בקיץ עם הניבחרת ומנסיני לא!, וגובו רק אתמול שם לצרפת גול שיוויון! ומי בידיוק יהיה המליף של בנזמה בליון עם פרד עובר לרומא???????????? לא ניראה לי שזה עומד ליהיות ככה, אבל אני חושב שזה יהיה הרבה יותר טוב אם העיסקה עם פרד וגובו על מנסיני תתיבצע! ככה יישאר לנו מספיק כסף ליקנות גם את באפטיסטה!
האמת, אני ממש לא מתלהב מהרעיון להביא את בפטיסטה אפילו בהשאלה. אם אני אל טועה הוא לא שיחק בתור חלוץ מאז סביליה. בעמדות הקישור גם אין לו מה להוסיף.
וגם שחכתי , גם אם נביא את גובו או פרד או באפטיסטה או בארוש, אף אחד מהם לא יוכל לשחק בליגת האלופות! רק בליגה! ובאיזה עמדה בידיוק ניראה לך שהוא שיחק בקופה בקיץ האחרון? הוא היה חלוץ שמה לא?
כנראה שבאמת ג'ילברטו סילבה יהיה בגברת הזקנה בינואר, לאחר שכבר חודש-חודשיים מדברים על כך ללא הפסקה. תוספת משמעותית לקישור של יובה, שלדעתי צריכה להביא שחקן הגנה אחד טוב שייצב את ההגנה הבינונית משהו של הקבוצה, ואז אפשר לדבר על מקומות 1-3 בצורה רצינית יותר.
לא מתלהב,שחקן זקן ומויתר,שטיאגו/זאנטי ונוצ'רינו יתחלקו בניהם,אני מעדיף למכור את אלמירון ולהביא חיזוק משמעותי להגנה ולתת למרקיזיו ולג'יובינקו לחזור ולפרוח....
יובה צריכה יותר קשר מספר 10 שיחליף את נדבד בעונות הבאות מיותר מבחינתה לגמריי להביא עוד קשר דפנסיבי דוגמאת גילברטו סילבה
שמעתי היום שהיה רשום באיזה מקומן בחיפה שפיורנטינה רוצה בבירם כיאל ממכבי חיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx !? אם למישהו יש את המקומון אני אשמח אם יצטט. עוד נאמר שמה כי במשחק בין קבוצות הנוער בעונה שעברה ניצחה קבוצת הנוער של מכבי 2-0 את קבוצת הנוער של פיורנטינה ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx לי כל זה נראה הזו , ולא נראה כלל שפורסם , אבל אם בכל זאת פורסם אני אשמח אם מישהו יצטט את מה שנכתב. תודה
זה נראה כאילו יובה עושה את כל טעויות הרכש האפשריות. למה צריך את ג'ילברטו סילבה? לא מספיק שטיאגו מתייבש לנו על הספסל? למה לא חושבים על חיזוק מאסיבי להגנה (לא שחקן בינוני אלא שחקן גדול. לא לשאוף לסנדרוס אלא לטובים ממנו) וחושבים קודם איך אפשר לעבות את הקישור המעובה כבר? למה לבזבז סכום על שחקן זקן כאשר יש לנו את פברגאס האיטלקי, מרקיזיו? הצעדים של יובנטוס בלי מוג'י ממש לא ניתנים להבנה.
יובנטוס חייבת להתחזק בקשר אחורי, אין ליובנטוס אף קשר אחורי ברמה עולמית, זנאטי ואלמירון קשרים טובים, אבל אל תשווה אותם לקשרים של קבוצות אחרות, לגבי גילברטו סילבה - קשר מצויין, קצת זקן, אבל יוכל לתרום ולחזק תקישור של יובנטוס, מבחינתי, קשר כזה זה נכס לכל קבוצה, אני ישמח לראות את גילברטו באינטר
עד שלא שמענו מיובנטוס הצהרה רשמית אין טעם לבקר את המועדון. מה שכן גם לדעתי רכישתו של ג'ילברטו סלבה לא תתרום למועדון. מדובר בקשר טוב, אבל לא אחד שיתרום משהו שאלה שכבר במועדון לא תורמים, כלומר הברזילאי לא ישדרג את הקבוצה.
:aa1: פלארמו פיטרה את המנג'ר סטפנו קולאנטונו לאחר ההפסד 5-0 ליובנטוס. פאלרמו מינתה את פרנצ'סקו גודלין כמחליפו.
איזה משוגע הזמפריני הזה הבוס הכי משוגע בכדורגל האיטלקי זה כבר פעם שניה או שלישית שהוא מפתר את גווידולין ומחזיר אותו הוא ואלדו ספינאלי יכולים לפתוח ביחד בית חולים לחוליי רוח