קאלצ'יומרקטו 07/08 :: חדשות, שמועות והעברות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏30/6/07.

1. Giallorossi Member

פירסמו את המועדמים לזכייה בטקס פרסי הכדורגל האיטלקי שיתקיים בסוף יונאר:

השחקן האיטלקי הטוב ביותר: אנדראה פירלו (מילאן), פרנצ'סקו טוטי ודניאלה דה רוסי (רומא).
    השחקן הזר הטוב ביותר: קאקה (מילאן), זאלטן איברהימוביץ' (אינטר) ואדריאן מוטו (פיורנטינה).
    השוער הטוב ביותר: סבסטיאן פריי (פיורנטינה), ג'וליו סזאר (אינטר) ואנג'לו פרוצי (לאציו).
    שחקן ההגנה הטוב ביותר: מרקו מטארצי (אינטר), פיליפ מקסס (רומא) ואלסנדרו נסטה (מילאן).
    השחקן הצעיר הטוב ביותר: ג'וזפה רוסי (ויאריאל), ריקארדו מונטוליבו וג'אמפאולו פאציני (פיורנטינה).

בסך הכל ארבעה נציגים לפיורטינה ושלושה נציגים למילאן, אינטר ולרומא כ"א.

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/07
  2. Don Joan Roman Member

לדעתי הבחירות צריכות להיות
    האיטלקי: פירלו - שהוא לטעמי גם השחקן הטוב בעולם, איזו קלאסה!
    הזר: קאקה וזלאטן - מי יותר אני לא יודע כי זלאטן באינטר מפציץ וקאקה זה קאקה(לטעמי השחקן מספר 2 בעולם אחריי פירלו).
    השוער: כמובן שהייתי בוחר ומבציע ישר בופון אבל מהמועמדים אני בוחר בפריי.
    שחקן ההגנה: השנה מרקו מטראצי היה הרבה מעל כולם
    הצעיר: אני הכי אוהב את מונטליבו, הלוואי שהוא יהיה היורש של אנדראה פירלו הענק

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי הזוכים יהיו :
    טוטי - הכדורגלן האיטלקי הטוב בליגה ללא שום צל של ספק.
    איברה - הזר הכי טוב עם תרומה מאסיבית לאליפות של אינטר
    פריי - השוער הטוב ביותר בליגה (חוץ מבופון שבילה בסריה ב'), אך היה נחמד אם פרוצי היה מקבל את הפסל המוזהב בתור הוכרה לקריירה ארוכה ומוצלחת. אין לי מושג מה עושה שם ג'וליו סזאר.
    מטראצי יזכה בצדק להיות שחקן הגנה הכי טוב בליגה ורוסי יקח את תואר הצעיר.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

ז'וליו סזאר הוא השוער הכי טוב בליגה אחרי בופון

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

להזכירך בוחרים את השחקן לפי היכולת שלו אשתקד, ופירלו לא היה כלכך טוב בעונה שעברה לפחות לא כמו עכשיו, מי שמגיע לו לזכות בתואר הזה רק טוטי.

6. מיכל3 Member

השחקן האיטלקי הטוב ביותר: מן הסתם שטוטי יזכה בפרס. התרומה של טוטי לרומא בעונה הקודמת בכל המפעלים גדולה פי כמה משל דה רוסי ופירלו. גם בלי קשר, מגיע לו.
    השחקן הזר הטוב ביותר: עם כמה שאני לא סובלת אותו, זלאטן יזכה.
    השוער הטוב ביותר: מגיע לפריי לטעמי, אבל גם פה אינטריסטה יזכה.
    שחקן ההגנה הטוב ביותר: נסטה היה מצויין כשהוא שיחק בעונה הקודמת, אבל הוא היה פצוע בחצי הראשון שלה. לכן מטראצי שהציג יכולת נהדרת לאורך כל העונה, יזכה.
    השחקן הצעיר הטוב ביותר: או רוסי או מונטוליבו.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

דוני יותר טוב מסזאר ולא במקרה הוא מועדף עליו בנבחרת.
    פריי היום בין הטובים בעולם לדעתי וגם יותר טוב מסזאר.
    אמליה, גם הוא יותר טוב מסזאר ואם היה משחק בקבוצה גדולה עם הגנה נורמלית הוא היה מוערך הרבה יותר.
    ואם אני לא טועה הרבה אוהדי אינטר היו מעדיפים לראות את טולדו בשער ולא את סזאר.

גם אחרי עזיבה של אביאטי ודה סנטיס, סזאר הוא לא בין השוערים הטובים באיטליה. זאת דעתי לפחות.

8. REAL MADRID Member

דווקא בתיקו 1:1 של ברזיל נגד פרו סזאר פתח בהרכב ודוני ישב על הספסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. Jose Mourinho Member

ז'וליו סזאר הוא אחד מחמשת השוערים הטובים בעולם כבר במשך יותר משנה ובאיטליה הוא שני רק לבופון.
    הוא כל משחק נותן הצלות מעולם אחר, הוא הרבה יותר יציב מדוני ושאר השוערים שהזכרת, ובצדק הוא השוער הראשון של נבחרת ברזיל(לא היה שוער ראשון בקופה אמריקה רק בגלל שעבר ניתוח בקיץ).

טולדו גם הוא עדיין בין השוערים הטובים בעולם ולדעתי לא נופל מז'וליו סזאר, אבל מנצ'יני העדיף לתת את הכפפות לחתול הברזילאי בגלל הגיל, ועד עכשיו ז'וליו סזאר מספק את הסחורה בגדול ומראה שזה בצדק.

10. REAL MADRID Member

קסיאס, צ'ך ובופון הם רמה אחת לפחות מעל כל השוערים בעולם כיום.
    רק לאחר מכן ישנם שוערים כמו סזאר, אבונדנסיירי, פאלופ ועוד רבים ורבים ורבים...

אני מבטיח לך שאם יעשו משאל בקרב 100 מאמנים בכירים מכל העולם וישאלו 'מי הם 5 השוערים הטובים בעולם כיום?' הרוב המכריע לא יציין את סזאר כאחד מהם.

11. Jose Mourinho Member

ואני מבטיח לך שכן. בעונה וחצי האחרונות, ז'וליו סזאר הוא אחד מחמשת השוערים הטובים בעולם, הרבה לפני שוערים נחמדים כמו פאלופ ואבונדנסיירי.

12. iverson13 Member

תשמע כל אחד והדע שלו אתה תבוא לאוהד ריאל הוא יגיד לך שקסיאס בין ה-5...כמו שזה שמעלייך אמר...קסיאס שוער גדול אבל יש עוד הרבה שוערים אבונדנסיירי ואלדס ג'וליו סזאר...

ככה שזה תלוי את מי אתה שואל...אני מאמין שאם אתה תשאיל מאמנים בכירים גם סזאר וגם קסיאס יהיו ברשימה.

13. REAL MADRID Member

אני לא רוצה להתחיל לדבר פה על קסיאס. בשביל יש את הדיון של ריאל מדריד. אבל תשאל אפילו אוהד של בארצלונה אם קסיאס אחד משלושת השוערים הטובים בעולם והוא יגיד לך שכן.

סזאר שוער טוב אבל לא ברמה של קסיאס, בופון וצ'ך.

14. 亚历山大帕托 Member

השחקן האיטלקי הטוב ביותר: אנדראה פירלו (מילאן), פרנצ'סקו טוטי ודניאלה דה רוסי (רומא).
    השחקן הזר הטוב ביותר: קאקה (מילאן), זאלטן איברהימוביץ' (אינטר) ואדריאן מוטו (פיורנטינה).
    השוער הטוב ביותר: סבסטיאן פריי (פיורנטינה), ג'וליו סזאר (אינטר) ואנג'לו פרוצי (לאציו).
    שחקן ההגנה הטוב ביותר: מרקו מטארצי (אינטר), פיליפ מקסס (רומא) ואלסנדרו נסטה (מילאן).
    השחקן הצעיר הטוב ביותר: ג'וזפה רוסי (ויאריאל), ריקארדו מונטוליבו וג'אמפאולו פאציני (פיורנטינה).

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגידו לא כדאי לפתוח על הפרסים נושא וזהו?