מה לויולה ולעוד חלוץ? גם ככה יש לה שבעה חלוצים בסגל כולל לופולי המוכשר שאפילו לא מקבל הזדמנויות, לא מובן לי אם אכן יש גישוש בעניינו.
הסיבה שלא הגבתי לידיעה היא משום שהיא לדעתי שיקרית. ואגנר לאב מצוי בתקופה טובה מאוד וסוכנו מנסה ליצור סביבו התעניינות.
במילאן הוא לא יאמן, אחת הבעיות שיש לברלוסקוני שהוא אדם מאוד עקשן, הוא רוצה שאת מילאן יאמנו בעיקר שחקני העבר של המועדון ואפשר להתווכח על כך וגם בעיקר אני לא רואה את אנצ'לוטי מפוטר העונה גם אם הוא יודח בקרוב מליגת האלופות וישיג מקום לגביע אופ"א. יובנטוס ואני עדיין מתעקש שאינטר היא גם אופציה. אתה לא יכול להכחיש שמוראטי חולה על מוריניו.
על הרצון הזה של ברלוסקוני שיאמנו את מילאן בעיקר שחקני עבר של המועדון לא ידעתי עד עכשיו האמת. אם כך זה הופך את יובנטוס לפייבוריטית במידה וראניירי לא יוביל את הבאינקונרי לצמרת הגבוהה. מוראטי אולי מעריץ את מוריניו אבל גם מאמין גדול במנצ'יני.
העניין הוא שכמו שהתייחסו לדשאן,יכול מאוד להיות שגם אם יזכה באליפות עדיין תאורתית יש סיכוי שיפוטר.... שסקו עומד בראש החלטות כאלה,באמת שאי אפשר לדעת...
חדשות:: דויד טרזגה שנמצא בכושר מצויין מתוסכל לאחר שמאמנו הצרפתי ריימונד דומאנק ממשיך להתעלם ממנו והותיר אותו מחוץ לסגל לקראת המשחק הקרוב של נבחרת צרפת. אלסנדרו רוסינה שם קץ לשמועות על מעבר אפשרי למילאן שחתם על חוזה חדש עם טורינו עד שנת 2011. חדשות רעות לקבוצות כמו ארסנל ואינטר. נשיאה השנוי במחלוקת והשנוא על ידי האיטלקים ספ בלאטר מנסה להעביר הצעת חוק שאם תצליח ללא ספק תשנה את פני הכדורגל באירופה. בלאטר רוצה שכל קבוצה בליגה המקומית שלה תפתח עם חמישה שחקנים מקומים לפחות. אינטר במשחקה האחרון בליגה מול רומא עלתה עם איטלקי בודד בלבד. רומא, יובה ומילאן עולות בד"כ עם מספר השחקנים הדרוש אבל הצעה זו תשפיע גם עליהן. ספקולציה מבדחת משהו, דל פיירו מקושר בעקבות משבר החוזה שלו ביובנטוס דווקא ליריבה המושבעת מילאן ובקשר לאחרונה קאקה מתחיל לעלות על העצבים שלי לפחות ובטח של אוהדי מילאן שהוא לא נותן לשמועות לגביו לנוח, דבר שבטח לא תורם לאווירה ולשקט לגביו במועדון. " מילאן היא קבוצה נהדרת אבל יום אחד ארצה לשחק בריאל מדריד או בברצלונה, אני מעדיף את הליגה הספרדית על פני האנגלית כי הן מניעות את הכדור יותר"
ההסבר הבא אולי ישכנע אותך: פאציני - עם כל הערכה של אליו ועם כל האהבה שלי אליו ועם שער במחזור הפתיחה שגרם אצלי לפחות לתחזיות שמצפים ממנו - היורש של טוני. מאז הוא לא קלע ויש לו רק שער אחד משישה מחזורים. לשם השוואה אוסוולדו בפעם הראשונה שלו בהרכב - נתן צמד. ויירי - שוב שחקן משכמו ומעלה שחקן מאוד מוערך אבל הוא ממש לא בכושר של 90דק' משחק והוא כבר בן 34 ... ובוא נגיד ככה - הוא לא שיחק כמו שפיפו שיחק בשנותיו האחרונות גם הוא כמו לפיפו היו פציעות מטרידות רק שמילאן נתנו לו את הבמה לשיקום והוא עוד ענק . מה גם שהוא צעיר בשנה מויירי לא שזה משנה. ויירי עם כל הערכה שלי אליו צרי להיות החלוץ שבדר"כ עולה בדקה 60 ... עושה את הכמה פעולות שלו ומידי פעם שם גול. אוסוולדו - עושה רושם שיש לו משהו ברגליים עם צמד במשחק הבכורה שלו אך הצ'אנס הבא שלו נראה רחוק משום מה ... אני בעד להוציא את פאציני למשחק - שתיים מההרכב לרענן אותו קצת ובנתיים לתת אפרות לאוסוולדו לנסות ולהוכיח. לופולי - אני גם חושב שהוא מאוד כישרוני יש לזכור שהוא רק בן 20 (או בקרוב מאוד 20) והוא כמו שאמרת לא מקבל את הצ'אנס שלו . לפאנדלי יש חילופים קבועים שהם : ויירי , קזמנוביץ' יהיה קשה גם ללופולי וגם לאוסוולדו לשם דוגמא להיכנס לחילופים האלו. די קרמאה + ליפייר - חלוצים ששעוד יש להם שנה בנוער ושיהיה להם שמה בהצלחה... מה שמשאיר אותך עם מוטו אחד ויחיד מצויין ואדיר. אבל אתה חייב פשוט חייב עוד מישהו איתו. עד שפאציני יתעורר אני מאוד מקווה שיהיה אפשר לסמוך על אוסוולדו אבל במקרה שלא- ונגאר לאב כנראה יהיה הפיתרון. זה היה הסקירה האישית שלי לחלוצים של פיורנטינה - כל אחד מוזמן לעשות סקירה משלו או לסתור את שלי אין כל בעיה עם זה. ד"א - נראה לי שהפרסום על הגעתו של ונגאר לאב לא הכי רצינית ...
קראתי שמילאן תועמד לדין יחד עם דידה על אירועי סלטיק פארק. מישהו יכול להסביר לי למה המועדון אשם בכלל? הזוי לי.
אופ"א בינתיים מבצעת חקירות כדי לבדוק אם דידה אשם או לא, אבל השאלה למה להעניש את מילאן גם? כנראה שזה קשור לתנאי באופ"א שבו המועדון אחראי על התנהגותו של כל שחקן, כחלק מאחדות ונאמנות של כל שחקן למועדון שהוא שייך לו. הזוי גם כן לי, אבל ההחלטה יוצאת מחר, נחכה ונראה מה יהיה.
http://www.gazzetta.it/Media/Foto/2007/10/09/2050538--346x212.Xxx קבלו את המאמן הראשון שמפוטר העונה בסרייה אה, מאמנה של ליבורנו פרננדו אורסי (מימין) פוטר היום על ידי הנשיא אלדו ספינלי (משמאל). ליבורנו נמצאת במקום האחרון עם רק שתי נקודות במאזנה משבעה משחקים !! המאמן הצפוי להחליפו הינו ג'נקרלו קאמולסה (שאמן בעונה האחרונה את ויצ'נזה).
צודק יותם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx , אלדו ספינלי ידוע באי הסבלנות שלו ובהחלטות הרשלניות שלו. בעונה האחרונה הוא פיטר את דניאלה אריגוני למרות שהשחקנים אהבו אותו והתעקשו שישאר במועדון.