באיטליה מדברים על כך שמילאן תנסה להחזיר בינואר את מרקו בוריילו המושאל לגנואה שכבר הספיק לכבוש העונה 4 שערים. כמו כן רצות שמועות שמילאן הולכת לשים סכום נאה בנסיון לרכוש מויאריאל את ג'וזפה רוסי. אולם אם תשאלו אותי, דברים אלה כרגע לא רלוונטים, משום שכאשר יפתח חלון העברות בינואר יעמוד לרשותמילאן פאטו וכנראה שגם רונאלדו יחזור מהפציעה עד אז. מה שכן, רוסי צריך להיות למטרה של מילאן בקיץ.
הלוואי... מצד אחד לזרוק ככה את ראניירי אחרי פתיחה מוצלחת למדי יהיה לא יפה, מצד שני גם לדשאן לא התייחסנו מי-יודע-מה בכבוד. מוריניו הוא מאמן ברמה אחרת, הוא לא הכלב של ההנהלה ואם הוא יבוא הוא ידע לעמוד על דעתו. לא ראיתי את הכתבה אבל מישהו בצ'אנל 4 כתב בבלוג שלו שזה דבר הגיוני בהחלט: http://www.channel4.com/sport/football_italia/blogs/sw3.html ועכשיו לקצת חדשות: :aa1: יובנטוס מתעניינת בחלוצה של אתלטיקו מדריד, סרחיו אגוארו לחיזוק ההתקפה. לחלוץ הארגנטינאי,אקס אינדפנדיינטה הארגנטינאית יש חוזה במדריד עד 2012, מה שאומר שיובה תצטרך לשבור את החסכונות על השחקן, ההערכה מגיעה ל-20 מיליון יורו. :aa1: שמועות על חילוף חלוצים באיטליה. חלוצה של לאציו תומאסו רוקי מועמד להחליף את אלברטו ג'ילארדינו במילאן, כאשר האחרון יעבור לקבוצה הרומאית. הסוכנים והקבוצות הרגיעו והודיעו שהמהלך ככל הנראה לא יתבצע, נחכה ונראה. :aa1: דיידיה דרוגבה מאוכזב מהפיטורים של מוריניו ומילאן ככל הנראה תהיה מעוניינת בו חזק כבר בינואר הקרוב.
אני לא רואה מצב שבו אתלטיקו תשחרר את אגוארו הפנטסטי. מה שכן , שמעתי שלאגוארו יש סעיף שחרור "נמוך" של 30 מיליון יורו בלבד. למרות שאני לא מאמין שאגוארו יעזוב את אתלטי לפחות בשנתיים הקרובות, שווה לעקוב.
הלוואי שרוקי יעבור למילאן... הייתי עכשיו באיטליה וראיתי אותו משחק בלאציו, והוא פשוט שחקן מעולה ג'ילארדינו הוא גם ככה שחקן בינוני שאני מת כבר ממזמן שיעזוב את המועדון בקיצור אני מאוד מקווה שהמהלך יצא לפועל
מילאן צריכה ללכת לכיון של חלוצים גדולים נגיד החלוץ דרוגבה הם חייבים לעשות הכל בשביל שהוא יחתום במילאן הוא מאוד יעזור להם והוא לא כמו רוב החלוצים של מילאן יש לו תנועה מהירה עם הכדור וגם בלי הכדור והוא פוגע ברוב הבעיטות.
קארבליו שנמצא בסכסוך עם הנהלת צ'לסי אחרי פיטוריו של מוריניו צפוי להגיע למילאן בינואר, במקום סימיץ' שרוצה לעזוב מכיוון שאין לו מקום בהרכב (ראניירי כבר שם עליו עין). תמיד הערכתי את הבלם המעולה הזה, והוא יכול להיות חיזוק משמעותי גם לשנים הבאות. הוא בסה"כ בן 29.
"סה"כ בן 29"? שחקן גדול אבל צריכים להתחיל לחשוב קדימה ולא רק על ההווה. הזדמנות שפוספסה וכעת לחשוב על בלמים צעירים יותר ומוכשרים וברוך השם יש מספיק כאלה. לא יודע עד כמה רוקי טוב אבל הוא בהחלט יהווה שיפור לעומת ג'ילא שסיים את הקריירה במילאן, לא ייצא ממנו כלום כבר בטח שלא בקבוצה הזו. אמלייה בפאלרמו? עוד צעד שעליו מילאן תתחרט בעתיד כמו שבקיץ היא יכלה להביא את רוסי ובמקום זה ויאריאל גנבה אותו, פשוט הפקרות. מה גורם לכם לחשוב שהספרדים יוותרו פתאום עליו? פנטזיה ולא יותר. ואם תשאלו אותי מנצ'יני לא יישאר הרבה זמן באינטר, כמו שאברמוביץ' מת על גרנט אז אפשר לומר שגם מוראטי על מוריניו. הוא לא יוותר בקלות על ההזדמנות להחתים אותו.
השמות הם שמות חדשים רוב הכוכבים הגדולים כמו ג'יוביקנו,לאנזפמה,מרקיזיו,ביאנקו,ווינטוצ'י,דה-צ'לייה וכו' נמצאים בהשאלות אבל המאמן של הפרימברה של יובנטוס הוא עדיין אותו מאמן וגם את הסגל היותר צעיר הוא מצעיד להצלחה,אחרי שהגיעו לגמר ליגת האלופות לקבוצות מגיעה הפרימברה,שלושה ימים לפני פתיחת הליגה למשחק הסופרקופה נגד אינטר באינטרלו(כמו שיש מילאנלו) שבמילאנו ומנצחת 2-0 משערים של פאסקוואטו ואסבר http://www.juventus.com/fe_images/fotogallery/071003-intjuv/zoom/16.Xxx את המשחק עצמו לא הצלחתי לראות,למרות שחיפשתי קישור לראי ספורט במשך איזה שעה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx אם תהיה הענות אני אפתח,כמו בעונה שעברה דיון לחברה הצעירים שלנו... ההרכבים היו למי שמעוניין: יובה: מרלאנו;במבה,באסוואלה,אריאודו,דורביה;קאמפניה,קוסנטיני(מאיו דק' 31),ווקיונה;סימונה אספוזיטו(לטה דק' 72),בוטונה(אסבר דק' 58),פאסקווטו אינטר: אלפונסו;פיליפני,פאטיץ',דניס אספוזיטו,פדריצ'י(פרסיונטו דק' 74);פילקור(ג'רבו דקה 58),בולצוני,מאארופי,סיליארדי;נאפולי(ליטרי דקה 74),באלוטלי