אתה לא צריך לומר לי את זה. כתבתי את זה כי בכל פעם שנדב יעקובי ניסה לצייר תמונה עכורה על הקריירה של קנבארו בריאל הוא ציין את הנתון הזה.
פאביו סתם פוחד מפאולו {אחיו} שיעשה לו טרור בחדר ההלבשה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
בארצאלי בלם מצויין ממה שראיתי, אבל בלמים טובים לא פחות ממנו שבאו מאיטליה נכשלו באנגליה - מטראצי, פרארי וכו'.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx לא יובנטוס ולא נאפולי נמצאות כרגע בפסגה של הכדורגל העולמי. יובנטוס לא תשחק בעונה הקרובה באירופה, והסגל הנוכחי שלה לא מאפשר עדיין מאבק על הסקודטו. אני רואה זאת כך - לקנאברו יש 2-3 עונות לתת. נניח והוא חותם ביובנטוס. במקרה כזה הוא ינסה העונה להצליח כמה שיותר עם הקבוצה ואז בעונה הבאה (אולי עונת פרישה, שיש לי הרגשה שעד אז הוא כבר יהיה הרבה פחות טוב) להיות שותף משני יותר בחזרה של יובה למאבקי האליפות. מצד שני, בנאפולי הוא יכול להיזכר כשותף בכיר בסגל שייזכיר לנאפוליטנים ימים טובים יותר, מה גם שהסגל הצעיר של נאפולי צריך שחקנים מנוסים כמוהו. זה די דומה למקרה של ריקלמה שדיברתי עליו בפורום הספרדי. לדעתי עדיף לקנאברו להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות (ותוך עונה או שתיים הוא יהפוך ל"זנב" ביובה מבלי שנשים לב). בעניין בארזלי - אני מעדיף להתכחש ולא לחשוב על מצב כזה.
תבינו שלקנאברו אין אופציה יותר טובה מיובה. בריאל לא רוצים אותו, בצ'לסי הוא יהיה בלם שלישי, וניוקאסל? עד כמה אפשר להתדרדר. מעבר ליובה יעשה לו וליובה הכי טוב. בענין בארצלי, גם אני לא רוצה לחשוב על עוד מעבר של שחקן איכותי, ועוד בסגל הנבחרת מחוץ לאיטליה.
אל תמהרו להחזיר את קנבארו הביתה. ממש לא בטוח שבריאל לא רוצים אותו. כרגע זה הכל השערות של העיתונות. אין הודעות רשמיות בנושא.
שלא תבין לא נכון. אומנם ציטטתי אותך, אבל הגבתי יותר להלך הרוח הנפוץ בפורום הספרדי ובשידורים של נדב יעקובי הן כאחד.
משום מה טורינו לא מפסיקה להחתים שחקנים, סאלבטורה לאנה חתם לשלוש שנים בטורינו, השחקן הוותיק של קייבו והקפטן (לאחר ד'אנה שלא רשם מס' הופעות לאחרונה) שחק בקבוצה 11 שנים והיה לו חלק גדול בהצלחתה של קייבו בעשור האחרון. באתר הרשמי פרסמו הרכב משוער: Sereni; Comotto, Di Loreto, Natali, Lanna; Lazetic, Corini, Zanetti, Barone; Di Michele, Ventola איזה יופי ...