אם יש תחום אחד שבו למוריניו אין תחרות, אז זה ביכולת ניצול התקשורת. דרכה הוא מצליח לגרום לרוב הקהל לחשוב שבאמת מדובר ב"מיוחד". סה"כ מדובר במאמן מצויין, אבל לא טוב יותר מאנצ'לוטי, פראנדלי או ספאלטי ובטח ובטח שלא מליפי וקאפלו.
למעט צ'לסי, אין אף קבוצה בסדר גודל של ליפי שמחפשת מאמן כרגע, ובצ'לסי הוא לא יהיה. לפחות לגבי אנגליה וספרד אתה יכול להיות רגוע בינתיים אם הספרדים לא בונים עליו כמחליף לארגונייס או משהו...
:aa1: רומא, יובה ופיורנטינה רוצים את גרוסו שמחפש קבוצה באיטליה. :aa1: הנהלת מילאן הודיעה שהם לא רוצים את ספאלטי. :aa1: נאפולי רוצה את שחקנה של אינטר שמושאל לסאו פאולו אדריאנו.
:aa1: דוסנה מתקרב לליברפול בעוד ששאלקה מתעניינת במוטו. הייתי אולי נקרע מצחוק מהידיעות האלה אבל ברזבלי וזאקחרדו הראו שאפשר גם אחרת.
בתור מי שגדל על היובנטוס הזו, אני די מסתייג מההכרזה שלך. אחת הקבוצות הגדולות אי פעם? אולי אם הם היו זוכים בשני הגמרים שהפסידו וגם קצת יותר הצלחה בזירה המקומית. אבל זו בהחלט היתה יובנטוס ססגונית ונפלאה עם שמות שעד היום מרטיטים לבבות...
קובי ממה שאני הבנתי יש כבר סיכום בין דוסנה לליברפול. עוד אחד שקובר את הקריירה שלו אצל השיעמומון הזה שנקרא ליברפול.
בטוח שזה סגור? ראיתי בכמה מקומות שהעניין בדרך לסגירה, אבל עד שאין את הדיווח הרשמי שמסומן באדום ב-TMW, צריך לחכות.
פרוייקט נחמד של הגאזטה שמראה את התקדמות הרכש בכל הקבוצות לעונה הבאה עם ציונים ותמונות שווה ביקור ובהחלט שווה לצרף לפייבוריטס שלכם.
:aa1: קייבו מעוניית בפרנצ'סקו טולדו שוערה השני של אינטר לעונה הבאה. לואי, הלוואי. נכון ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx