עכשיו שמתי לב שניסחתי לא נכון, כי קונטה לא הודה באשמה במסגרת עסקת הטיעון, פשוט עצם קבלתה מורה על כך. אתה יודע מה ההבדל בין סעיף 23 לסעיף 24? הצלת כבוד פורמלית. זה שההתאחדות מאפשרת להכניס כוכבית שלידה רשום "לא מודה באשמה", לא משנה את העובדה שהנאשם בחר בעונש מופחת כדי לא להגיע למשפט ולקבל בראש. אגב, התביעה שמחה להעניק את העסקאות האלה רק כדי לרשום הצלחה ברקורד ההרשעות. לגבי העמדת הנאשם עם הגב לקיר - זה מה שהיה במקרה של פפה ובונוצ'י?
מחר בבוקר צפויים להתפרסם פסקי הדין של ההתאחדות. קונטה ועוזרו עשויים לקבל הרחקה לעשרה חודשים מהמגרשים, בעוד שבונוצ'י ופפה ינוקו מכל אשמה בעקבות סתירות בעדותו של אנדראה מאזיילו. פורטאנובה ודי ואיו גם כן מחכים להכרעה. לצ'ה בדרכה לליגה השלישית כשקבוצות נוספות, ביניהן אודינזה ובולוניה, עלולות להתחיל את העונה הקרובה עם הפחתת נקודות.
פירוט פסקי הדין: לינק 1 לינק 2 מעבר לשלושת היובנטינים קבוצות ושחקנים נוספים נענשו, העונשים המרכזיים: אנג'לו אלסיו, עוזרו של קונטה הורחק לשמונה חודשים. לסיינה הופחתו שישה נקודות. לבארי הופחתו חמש נקודות. לנובארה הופחתו שתי נקודות. לאלבינולפה, לסמפדוריה, לטורינו ולווארזה הופחתה נקודה אחת. לצ'ה וגרוסטו יחלו את העונה הקרובה בליגה השלישית בנוסף להפחתת נקודות. tra i tesserati: Angelozzi (4 mesi), Bentivoglio (1 anno e 1 mese), Carobbio (6 mesi in continuazione ai precedenti 20 mesi), Da Costa (3 mesi e 30.000 euro di ammenda), DUrbano (5 mesi e 10 giorni), Esposito (3 mesi e 10 giorni), Faggiano (4 mesi), Garlini (9 mesi in continuazione ai precedenti 3 anni), Gervasoni (4 mesi in continuazione ai precedenti 6 anni e 8 mesi e proposta di radiazione), Larrondo (3 mesi, 20 giorni e 30.000 euro), A. Masiello (2 anni, 2 mesi e 30.000 euro), Mutti (4 mesi), Parisi (2 anni e 10.000 euro), Passoni (6 mesi e 15 giorni in continuazione ai precedenti 14 mesi), Poloni (6 mesi in continuazione ai precedenti 12 mesi), M. Rossi (1 anno, 8 mesi e 20.000 euro), Sala (2 anni), Sanfelice (4 mesi), Savorani (5 mesi e 10 giorni), Stellini (2 anni, 6 mesi e 50.000 euro di ammenda).
אז בסופו של דבר הדון מקבל 10 חודשים בחוץ, אבל אני עדיין לא נכנס לפאניקה. אני מאמין שהערעור יוכל להוריד לו בסביבות החצי מתקופת העונש. בדיוק כמו שב-2006 דרשו להוריד אותנו ל-C1 ולהפחית כמות עצומה של נקודות (30) כשבסופו של דבר "הסתפקו" בלהוריד אותנו ל-B פלוס הורדת נקודת לא גדולה במיוחד (9). רק דבר אחד עוד לא הבנתי - איפה ה-ר-א-י-ו-ת נגד קונטה? בדיוק. מה שחשבתי. לא להאמין שלליצנים בסגנון פאלאצי (שמי יתן ויתפגר אחרי שנזכה בעוד כמה אליפויות) יש כ''כ הרבה כח באיטליה. העיקר שדרשו 3 וחצי שנים ללאו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumleft.Xxx
לסיינה ירדו 6 נקודות בלבד וקונטה מורחק ל-10 חודשים? אני היחיד שלא רואה פה את ההיגיון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
אתה סותר את עצמך. אתה טוען שלפלאצי יש כל כך הרבה כוח שהוא יכול להביא להרשעה ללא ראיות, אבל מגחך על הכישלון שלו במקרה של בונוצ'י. התביעה (פלאצי) לא אחראית על גזר הדין ועל ההחלטה אפשר לערער בדרג גבוה יותר.
היה מצחיק לשמוע שכל הזמן דיברו על אותו משחק מדובר של סיינה כמה שלא קרה בו כלום ובפועל קונטה הושעה בכלל על משחק אחר נגד אבינולפה. לטעמי ההתאחדות נהגה בזול, כל מי שידע/שיתף פעולה/מכר היה צריך להיות מורחק לכל החיים - זו הדרך היחידה לטהר את הספורט, בדיוק כמו בבייסבול האמריקאי.
עמנואלה פסולי, מגנה של סיינה לשעבר כבל את עצמו בשרשרות מחוץ לבית ההתאחדות האיטלקי במחאה על קשירת שמו לפרשייה. http://www.football-italia.net/22849/banne...r-hunger-strike
קונטה קיבל עונש על זה שאולי, לכאורה, ידע על מכירות, כאשר ביהמ"ש זיכה אותו. ממתי בנאדם מקבל עונש על 'אולי'? בהתאחדות לא שמעו 'חף מפשע עד שיוכח אחרת'? :aaarofl: אין ריאיות שקושרות את קונטה לנושא, אבל הוא מואשם כי לדעת מישה שם בהתאחדות הדבר אכן קרה? או שליובה יש דין אחר? אח"כ יגידו שהכל ספקולציות של אוהדי יובה שמרגישים קיפוח בלי סיבה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
בהנחה שהוא באמת לא ידע שנובארה-סיינה מכור ושהעדות שהפלילה אותו באמת לא אמינה, למה הוא חתר לעסקת טיעון (שלא אושרה בסופו של דבר על ידי בית המשפט) לפני שעונשו נגזר עליו?