לגבי אמפולי,זה לא סגור ואם זה כמו שאתה מציג את זה(לא ראיתי על זה ידיעה בשום מקום) אז אנחנו הפריארים הכי גדולים בעולם עריכה:הידיעה באתר גול.קום אמרה כי אנחנו ניתן חצי מהכרטיס של וולפטו ופארו לא נשאיל אותם,את ג'יובינקו נשאיל
למה פראיירים? ההשאלה של ג'יובינקו זה מצוין, הוא יזכה להרבה דקות משחק, מה שלא יקרה אצל יובה. כנראה לא בונים על פארו לעונה הבאה, וזה לגיטימי למכור חצי מהכרטיס. המטרה של למכור חצי כרטיס, אצל יובה לפחות היא שאם השחקן יגלה יכולת טובה מאד אמפולי לא תוכל לעמוד בפניה ויובה תחזיר לעצמה את כל הכרטיס של השחקן. 3.5 מליון זה כלום + זה חסף לנו עוד מזומנים.
אני גם חושב שזה צעד נבון של יובנטוס. אלמירון כרגע בשיאו, אם ביובנטוס מאמנים שהם יוכלו להוציא ממנו יותר מפארו למשל, אז ההשאלה של הצעירים הללו שיתנסו ועקב כך גם ישתפרו תתרום ליובנטוס בסופו של דבר בעתיד.
די מבלבל הקטע הזה של אותו כינוי לשתי קבוצות שונות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx .
לא יודע, יש הרגשה שנאפולי הולכת להפתיע בגדול. כסף לא חסר, השם הוא עדיין מותג, והקהל...אךךך הקהל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx מזכירים לי קצת את פיורנטינה הנהדרת של אורי, איך שחזרה מהכפור התחילה בצעדים לכיוון הצמרת. אם ריקלמה עוד יגיע, ועוד כמה חיזוקים להגנה ולקישור, בהחלט נאפולי תדבר חזק. אני הולך לסדר לעצמי לינקים לכל המשחקים שלהם, הולך להיות חוויה.
גם לדלא ואלה נמאס. ולכן בחר בחר לענות: "אנחנו לא מעוניינים בו, כבר יש לנו את פאציני. הוא יהיה החלוץ המרכזי שלנו בעונה הבאה ואני לא רוצה שהדיוחים השקריים הללו יערערו את בטחונו." עוד כמה חדשות: :aa1: פרט לרכישת ז'ואן ווצ'יניץ' רומא גם השלימה את רכישת חצי השני מכרטיסו של מרקו קאסטי. :aa1: פיורנטינה רכשה את חצי השני מכרטיסו של מישלה פאציינזה. :aa1: ומחרה את החצי השני מכרטיסו של כריסטאן מאג'ו לספמדוריה. :aa1: זו בינתיים איבדה את חצי מכרטיסו של פאביו קוואליירלה לאודינזה. אני רוצה להתייחס לידיעה האחרונה ולהביא צער שבדבר. אודינזה הוא מועדון בעל קבוצת סקאוט מהטובות בעולם! אבל יחד עם זאת מדובר במועדון מעיר קטנה מאוד, עם בסיס אוהדים קטן ומעל לכל בעלת בסיס כלכלי צר. ולכן במשך שנים המועדון הזה מתקיים ממכירות. באודינה אולי הצליחו להגיע פעם אחת לליגת האלופות, אבל זה מקרי מבחינת משום שאפילו בעונה הזו הם מכרו את רוב כוכביה. והקיץ לא היה שונה, מונטארי, יאקינטה ופאציינזה כבר הלכו, הדברים לא הולכים להשתנות. ככה שקוואליירלה שמבחינתי ראוי למועדון תחרותי יותר בעצם יתבזבז שם. סמפדוריה אולי לא נחשבת כברירה איכותית יותר, אבל המועדון הזה שונה לטובה מאודינזה. זו עיר גדולה, יש להם הרבה אוהדים וגם בסיס כלכלי יציב יותר ותמיד יש את התחושה שעוד שניים שלושה שחקנים והם יעלו מדרגה. ולכן חבל שקוואליירלה לא נשאר שם. עוד דבר שמערער אותי הוא בדיוק העובדה שציינתי, אודינזה הוא מועדון שמתקיים ממכירת כוכביו ואני חושש מאוד שהם רכשו את מחציתו השניה מכרטיסו של קוואליירלה בכדי לעשות עליו קופה ולצערנו המעבר מחוץ למגף, או יותר מדוייק למנצ'סטר יונייטד נראה אמיתי מאוד.
מה שאני רוצה להגיד זה שתמיד כל חודש חודשיים אנו שומעים על פרשה של אינטר , אם זה עם ויירי ואם זה עם הפרשה הזאת, ובסוף לא יוצא מזה כלום, וזה לדעתי מה שיקרה בסוף.
לאו דווקא, לא זכור לי שהיו יותר מידיי פרשות שאינטר הוזכרה בהן וגם אם כן-אף אחת לא נשמעה רצינית באמת. הפעם זה נשמע רציני יותר (וגם טוענים שמילאן מעורבת בה), כך שלא הייתי ממהרת לשלול אותה. למרות שמן הסתם אני מקווה שזה לא נכון..אחרי שגם השם של מילאן הוזכר בה.
וזה לא מעניין את גליאני כפי ששמעתי, אבל העיתונות באיטליה ניפחה את כל מה שקשור לאינטר לעומת זה העדיפה לא להתעסק במה שקשור למילאן, זה אומר לך משהו???
זה אומר שאינטר מעורבת יותר בפרשה, בדיוק כמו שיובה הייתה המעורבת מספר 1 בקאלצ'ופולי. חוץ מזה התקשורת כן התעסקה גם במילאן, אומנם פחות אבל התעסקה. להתחיל את העונה במינוס 8 נקודות לפי מה שידוע לי זה נקרא "עונש". אומנם העונש הכי פחות קשה משאר הקבוצות, אבל עדיין. מה שכן-לא מובן לי עד היום איך גליאני (וכל שאר הנשיאים\מנכ"לים שהיו מעורבים בפרשה מלבד מוג'י) לא מימשו את העונש שלהם לגבי הרחקתם.