קאלצ'ומרקטו: מוראטי כבר מזיל ריר על כריסטיאן קיבו

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Kiko, Jul 17, 2006.

1. Chievo Member

אני מאשים בזה את ראשי הקבוצות הגדולות באיטליה, פשוט לא יכול להיות מצב שיש חלוץ צעיר יחסית ומוכשר כזה שמשחק בקבוצה בינונית, כל שער או ממספרת או מבעיטה מחוץ לרחבה, יש לו יכולת לנצל ולכבוש ממצבים קשים, במקום לנסה לרכוש אותו, הם הולכים על שחקנים זקנים {שוב יחסית} וכוכבים ב100 מיליון אירו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

2. ACBenb Member

הורידו דאגה מליבכם, עושה רושם שלפאביו אין רצון לעבור מחוץ לאיטליה. הוא אמר שהוא רוצה להישאר באיטליה גם כדי שדונאדוני ימשיך לעקוב אחריו. סתם תירוץ כדי להשיאר באיטליה ולבוא למילאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי דבר נגד הסטטיסטיקה של קרוז ואני מודה שהוא היה שימושי לא פעם, אין לי גם בעיה כל כך אם נמשיך לשמור אותו כקלף ששולפים מהספסל. יש לי בעיה מרגע שרואים אותו כמשהו מעבר לזה, כשנותנים לו דקות גדולות במשחקים גדולים ומצפים ממנו למשהו. הוא שיחק כמעט בכל דרבי שלנו בשנים האחרונות והדבר היחידי שעשה בכולם יחדיו (ואני מדבר עשה בכלל, לא מבחינה סטטיסטית) היה בישול שער הניצחון לזלאטן בדרבי האחרון, יותר טעות של מילאן מכל דבר אחר.

מאיקון אותו סיפור בערך. לא מעט איכויות, אבל מגרעות שיכולות להרוס אותך במאני טיים. יש לו עוד חכמת משחק להפנים.

לגבי סואצו - נפלא, גם הוא לא מגיע אלינו וגם עוד עניין פלילי של מילאן? היום הזה רק הולך ומשתפר.

Last edited: Jun 20, 2007
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד עניין פלילי? על מה אתה מדבר?

בצ'אנל מפרסמים שסמפדוריה תקנה מאודינזה את החצי השני של כרטיס השחקן של קוואליירלה תמורת 4 מיליון פאונד

5. Andrea21 Member

דויד סואזו שחקן שפשוט בא במקום למילאן,חלוץ מהיר,מריח שערים,ליד רונאלדו זה לדעתי יהיה שילוב מוצלח,במיוחד שהשחקן הטוב בעולם נמצא מתחתיהם,לא יכול לחכות לראות את מילאן בעונה הבאה!

6. FelaKaT Member

ואיזה שחקן של אינטר כן עשה משהו בשנים האחרונות מול מילאן? הקהל שלכם הבריק יותר מאשר השחקנים.

7. Andrea21 Member

דווקא העונה הם ניצחו אותנו פעמיים,אבל לפני העונה הזאת,נאדה.

8. Jose Mourinho Member

מאז עונת 2004/2005 המאזן בליגה נוטה לטובת אינטר. 3 ניצחונות לאינטר, תיקו ו2 למילאן.
    בדרבים בעונה ההיא מילאן יצאה בנס עם רשת נקייה משני המשחקים, עם כ"כ הרבה מצבים של אינטר.
    עונה לאחר מכן אינטר ניצחה 2-3 כאשר הייתה טובה במעט יותר ממילאן, ובדרבי השני שהיה רצוף טעויות שיפוט כמעט לא היו מצבים אבל מילאן ניצחה כאשר הייתה במעט יותר טובה(למי שזוכר, זה היה לאחר ההדחה מול ויאריאל שהאוהדים עשו חרם).
    העונה אין מה לדבר, שליטה מוחלטת של אינטר בשני הדרבים(בראשון עד להרחקה של מטראצי).

וזה כלל לא בעיה למצוא תקצירים לכל אלה כדי לאמת את מה שאמרתי.

Last edited by a moderator: Jun 20, 2007
  9. Andrea21 Member

כל זה טוב ויפה,אבל תארים חביבי,תארים!
    מילאן עם שתי אליפויות אירופה ואליפות אחת ב5 שנים האחרונות,אינטר עם אליפות וחצי בוא נגיד.
    מילאן כל עונה בשלבים הגבוהים של אירופה, מדיחה את הקבוצות הכי טובות,אינטר בקושי מדגדגת את רבע הגמר,אין בכלל ספק בהבדלי האיכות בין הקבוצות בשנים האחרונות.
    ניראה מה יהיה העונה ששתי הקבוצות מתחילות רגיל את העונה.

Last edited: Jun 20, 2007
  10. FelaKaT Member

ומשנת תרפ"ח עד תרפ"ט מילאן שלטה בדרבים. מן הסתם שזאת בכלל לא הנקודה ואתה, כהרגלך בקודש, מנסה להראות שלאינטר יש גדול יותר.

בכל מקרה, ניסיתי להראות למיכאל שלפסול שחקן (ועוד שחקן בינוני כמו קרוז שעושה מעל ומעבר בעבור אינטר) על סמך 2 משחקים בעונה, זה פתטי.

11. Jose Mourinho Member

אליפות, בלי וחצי ובלי נעליים. 05/06 לא נחשב.
    אצל אינטר, עד העונה, כל פעם משהו אחר מאוד מסויים וספציפי הרס את הריצה בליגה.
    ב01/02 זו הייתה נפילה במחזור הסיום, ב02/03 תוצאות תיקו רצופות במחזורי הסיום, ב03/04 הבלגן הזכור של קופר עם השחקנים הגרועים ביותר ששיחקו בקבוצה מאז שאני זוכר את עצמי, ב04/05 ההגנה שבחצי הראשון של העונה לא ידעה לשמור על יתרון וכתוצאה מכך הרצף הארוך של תוצאות התיקו, ב05/06 מנצ'יני, ואי היציבות של 4 משחקני ההרכב שהשפיע על כל הקבוצה שהידרדרה בחצי השני של העונה.

שוב, בפעם המיליון, העונות בליגת האלופות הן לא מדד לאיכות ולא יכולות לקבוע בשום מצב הבדלי איכות בין קבוצות. ליגה כן.

וגם אם העונה חס וחלילה מילאן תיקח את האליפות ואינטר לא, מה אתה מנסה להגיד בזה?

אמרת בשנים האחרונות. לפני זה מילאן שלטה.

מסכים איתך(!!!). קרוז הוא נכס לכל קבוצה.

תאמין לי שאין לי בעיה להודות שמשהו מסויים במילאן יותר טוב ממשהו מסויים באינטר אם המצב אכן כך, ועשיתי את זה שצריך.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול גם להסביר לך למה רג'ינה לא זכתה באליפות בכל אחת מחמשת העונות האחרונות. איזו מין דמגוגיה זאת?

13. Lazarobbie Member

בכל דיון פה לגבי החלוצים של אינטר אני רואה שמתעלמים לגמרי מאדריאנו...
    מה עם הבחור?

14. FelaKaT Member

אגב, הרבה יותר פשוט להסביר למה רג'ינה לא זכתה באליפות (אין כסף) מאשר אינטר (אין שכל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ).

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

ולא, לא לכל קבוצה. יובנטוס משוריינת ביאקווינטה!!!!!1

15. Jose Mourinho Member

בחלק מהעונות היה שכל, בחלק לא. מה שהיה יותר קריטי זה חוסר היציבות, ב2 העונות הראשונות של מנצ'יני למשל הקבוצה הייתה טובה רק בחצי אחד מהעונה ובשני בינונית.

וויגאן, רציתי לענות לך, אבל L'allagatore כבר עשה את זה.