קאלצ'ומרקטו: מוראטי כבר מזיל ריר על כריסטיאן קיבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Kiko, ‏17/7/06.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובוא אני ירחיב אפילו עוד קצת..
    קיבו היתראיין ואמר שהוא לא מבין מאיפה יש בסיס לכול השמעות האלה:"כל יום מקשרים אותי מקבוצה אחת לאחרת,אני שחקן של רומא,ואני ישאר בה עוד שנה אחת לפחות,יש כרגע מו"מ על חוזה חדש בקבוצה."
    הסוכן שלו אמר בערך את אותו הדבר.
    אז באמת אולי מספיק ליכתוב את השטויות האלה שאין להם בסיס.

2. uri מנהלים

די נטאלה מכחיש. "נראה לכם זה מה שאמרתי? בסה"כ הודתי להם על ההתעניינות והדעתי שאני ממשיך באודינזה."

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/6/07
  3. GUTE Member

כל שם אחר פרט לחלוץ בעל שם עולמי יהיה לא ריאלי עבור מילאן. כלומר, יש סיכוי גבוה מאוד וההנהלה לא חושבת כמוני והיא שוב תביא כל מיני אוליברות וכאלה. לדעתי מילאן צריכה לשפוך כמה עשרות מיליוני יורו על איזה חלוץ מטורף.
    השמות כבר ידועים - טורס, טבז, הנרי ועוד. אם להתייחס לשמועות בנוגע לטרזגה, הייתי שמח לקבל גם אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/07
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גם לי זה נראה הזוי...
    אבל, לפני כמה שבועות אמר פרנק ריברי דברים דומים לגבי באיירן, מה שגרם לי להאמין שהוא לעולם לא ישחק עבור באיירן, והיום .. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני משער התכתוונת להילדבראנד...
    והוא סגור בולנסיה שאולי תשאיל אותו בעונה הבאה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/6/07
  6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הדברים של די נטאלה מרגיעים אותי יחסית. המעבר של טוני אל באיירן מינכן יכל לסמן עוד סימן לשקיעתה של הליגה האיטלקית בהתפרקותה גם מנכסי שחקניה שעוזבים למקומות אחרים. מספיק יש לנו את האנגלים שגונבים את הילדים ואת אלה שעזבו אחרי התפוצצות הפרשה בקיץ שעבר.

וולפסבורג היא לא יותר טובה מאודינזה ולכן אם אין עליית מדרגה אני הייתי מצפה שהאיטלקים יידעו להישאר ולחזק את הליגה שלהם.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ההבדל בין וולפסבורג לאודינזה הוא שהיום הזאבים מוכנים לתת הכל כדי לבנות קבוצה גדולה כולל לשלם סכומים אסטרונומים ( במובנים שלהם).
    אחרי שוולטר פנדיאני עזב את אספניול עבורם ( עדיין אין אישור רישמי) הם מחפשים עוד חלוץ ומוכנים לשלם עליו סכום עתק. שני שמות נמצאים על הפתק של המנג'ר של וולפסבורג פליקס מגאת: די נטאלה ( היום כותבים בגרמניה שיש דווקא התקרבות ) ו....פבריציו מיקולי. שני איטלקים.

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיקחו את מיקולי,נשמח למכור.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה עם המגן השמאלי???

י כל השחקנים שהזכרת מתאימים למילאן, אבל גם חסר להם מגן שמאלי, לדעתי יאנקולבסקי לא כזה מגן טוב והוא יותר טוב בקישור .

10. MHFC Member

Koby Romanista,
    מילאן לא בדיוק צריכה מחליף לסיידורף, כי יש לה אחד כזה על הספסל- יוהאן גורקוף.
    אבל זה תלוי מאוד, במידה ומילאן תשתמש בסיידורף כאשר הוא משחק לצידו של קאקה, אז מילאן תצטרך להביא קשר במקומו של סיידורף, כי יוהאן גורקוף לא יספיק לבדו לעמדה הזו. אבל כמובן זה הכל תלוי באנג'ילוטי איפה הוא יתן לסיידורף לשחק.

בקשר למחליף לפירלו, בהחלט צריך אחד כזה בכדי להוריד את העומס מפירלו.
    ראינו כבר כמה עומס היה לו העונה, וכדאי שזה ישתנה.

לגבי הבאת חלוץ, אני מקווה שמילאן תלך על אדריאנו, פשוט חלום לראות את רונלדו משחק לצידו של אדריאנו. אדריאנו לטעמי כבר מיצה את עצמו באינטר, ואולי כדאי שהוא ינסה אתגר חדש, כי אני בטוח שהוא לא יהיה מרוצה שוב פעם לשבת על הספסל של אינטר במשך העונה כמו שעשה זאת השנה, ולראות את זלאטן וקרספו כשחקני הרכב על חשבונו.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

על פי העיתונות בספרד לנוכח תמונת המצב בספרד ולאור הזיעזוע שתעבור אלופת ספרד ברצלונה בקיץ סיכוייו של אטו לעבור למילאן גדלים.

סימונה פרוטה דחה את השמועות על מעבר שלו לאנגליה," לעולם לא ארצה לשחק מחוץ לאיטליה"

פיגו אומר שיש לו שתי אופציות אחרי שביטל את החוזה עם הסעודים והאופציות הן להישאר באינטר או לפרוש מכדורגל, אינטר תפנה על פי התקשורת לטבז.

יאקווינטה ואלמירון יוצגו בתור שחקני יובנטוס ככל הנראה בהמשך השבוע. פדריקו בלצארטי יעזוב את המועדון וככל הנראה יעבור לויולה שכבר הכינה לו חוזה לשלוש שנים.

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

* לפי הצ'אנל 4 פיגו ישאר באינטר לעוד עונה ואחרי זה הוא יפרוש ויקבל תפקיד ניהולי בקבוצה.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

:aa1: שמועות באיטליה שאמרסון יגיע למילאנלו מייד למחרת סיום הליגה בספרד כדי לעבור בדיקות רפואיות ואם הכל יהיה תקין יוחל במשא ומתן לגביו עם ריאל מדריד.

.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/07
  14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: אינטר רוצה את קרלוס טבז,ומוכנה לשים עליו 27 מיליון יורו.

:aa1: פיורנטינה מעוניינת בשני שחקנים ליון:כריס וסבסטיאן סקילאצ'י.

:aa1: סרחיו אלמירון יוצג כשחקן יובה בימים הקרובים.

:aa1: מילאן הציעה את הבלם הקוראטי הוותיק,דריו סימיץ' למארסיי.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: רשמית,באלזרטי עבר מיובה לפיורנטינה,והוא שחקן הוויולה ל-3 שנים הקרובטת.

:aa1: פארמה מינתה את מאמן מודנה בשנה האחרונה,מימו די קארלו,והוא יהיה החליף של ראניירי שעזב ליובה.

:aa1: לאציו קרובה מאוד ליסגור עם הקשר הברזילאי של ניס,אדרסון שנחשב לאחד הכישרונות הגדולים באירופה,אינטר הבעיה בו היתעניינות בעבר.