קאלצ'ומרקטו: מוראטי כבר מזיל ריר על כריסטיאן קיבו

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Kiko, Jul 17, 2006.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

תחשוב שנייה,ההרכב של מילאן סגור.
    ------------דידה-------------
    --אודו--נסטה--בלם חדש--יאנקולובסקי/מאלדיני--
    ------------פירלו---------------
    ------גאטוזו------------סיידרוף----
    ------------קאקא-----------------
    -----רונאלדו--------חלוץ חדש-----

מחיליפים:
    בהגנה שי את בונרה, קאלדזה וקאפו.
    בקישור יש את גורקוף,ברוקי,אמברוסיני.
    בבהתקפה יש את פיפו וג'ילא (שלא ברור מה יקרה איתו בעונה הבאה).

לסיכום: מילאן צריכה בלם (אנדראה בארזגלי) ו-2 חלוצים (מהטופ !),ואולי עוד קשר..

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך גם קשר אחורי מחליף (אמרסון) וקשר דומיננטי בצד שמאל (במקום סיידורף שמעבר לשיא)

3. Andrea21 Member

לא מסכים איתך,פתיחת העונה המבישה הייתה בגלל הרבה דברים שלא קשורים לכדורגל נטו,אני מסכים עם הרומאי ב2 תגובות מעליי,פרט לזה שצריך שחקן במקום סידורף,כמה הוא כבר יכול לסחוב בטופ.

Last edited: Jun 5, 2007
  4. Shiran- Rossonera Member

אמרסון יכול להוות חיזוק נהדר שכן פירלו תשוש ומאוד! כבר ששתי עונות הוא סוחב על הגב ומונדיאל.. והעונה ראינו עד כמה הוא היה בינוני דוקא בגלל האינטנסיביות הזאת ובגל לשאין לו מחליף, ואמרסון כולנו יודעים עד כמה הוא טוב ומצויין ובכלל כמה הוא משתלב בליגה האיטלקית.

בעניין מוטה- עזבו את עצם העיניין שהוא שחקן שלטעמי מאוד בינוני, הוא גם שחקן שמאוד מלוכלך... אם הוא רואה שהוא לא מצליח לשמור על שחקן שהוצב לו הוא מתנהד בצורה בוטה ובמטרה לכסח ולקצץ רגליים.. לא אוהבת שחקנים כאלה...

* אם יש משהו שמרתיח אותי יותר מהכל אלה שמועות על חזרה של שבצ'נקו.. קודם כל אני אגיד למה זה לא יקרה, מסיבה הפשוטה! שבצ'נקו יודע שהוא לא יתקבל בזרועות פתוחות אצל האוהדים וגם שזו תהיה הודאה בטעות שלו, ולא נראה לי שזה משהו הגיוני שיקרה.
    בנוסף לכך, עם כמה ששבצ'נקו הוא מדהים ומחזק את הקבוצה בצורה אדירה אני אישית פשוט לא מסוגלת לראות אותו באותו אור שראיתי אותו לפני כן.
    למה הוא כן יבוא? כי מילאן צריכה אותו והוא מתאים למילאן כמו כפפה ליד.......
    שבצ'נקו זו בהחלט סוגייה...

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.gazzetta.it/Media/Foto/2007/06/05/gila--346x212.Xxx
    קרלטו כבר לא יכול לחכות לרגע שבו הוא יוכל לסגור את הפרשייה האחרונה שנפתחה בנושא אלברטו ג'ילארדינו שנשמע מאוכזב מהביקורות שהוא מקבל מהעיתונות והלחץ שבכלל מופיע לו ברגעים הקשים האלה.במילאן צ'אנל אנצ'לוטי מתראיין ואומר: "ההתנהגות של אלברטו קצת הפתיעה אותנו,איך שהוא דיבר באכזבה על העונה הזאת שרואיין בגאזטה דלו ספורט,אבל לא צריך לעשות מזה פרשייה מוגזמת כמו שהעיתונות אוהבת לעשות.אני חוזר ואומר כי אנחנו תומכים בו בקבוצה,הוא צעיר ומוכשר אבל הוא צריך ללמוד לא לדבר כך.חבל עליו.הוא טעה אבל לא צריך להרוג אותו.אני חייב לציין אותו דבר בנוגע לקאלאדזה,הוא התנהג באותה צורה למרות שהדאגות שלו מוגזמות בעיני." בניגוד למאמן האמיליאני שהוא לא קשוח עם השחקנים שלו,אדריאנו גליאני מדבר בצורה יותר בוטה: "לא אהבנו את מה שעשה ואם ירצה ללכת,אנחנו דורשים 24 מיליון אירו.גם אינטר ויובה יכולות לקנות אותו."
    בנוסף לעניין החלוץ מביילה גליאני ממשיך לדבר על תכניות ההנהלה לעתיד: "לפני עונה שבצ'נקו נמכר במספר גבוה,ואני לא בטוח שצ'לסי תרצה למכור אותו כבר עכשיו הקיץ הזה.לפני שבועיים פיטר קניון הגיע אלינו והצהיר שהוא לא יימכר וגם לא בהשאלה,אבל מי יודע...בכל מקרה שתגמר העונה בספרד נציע לברצלונה הצעה על שמואל א'אטו." http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

http://www.goal.com/images/20077_hp.Xxx
    כוכב גרמיו הברזילאית,קארלוס אדוארדו בן ה19: "קיבלתי הצעות ממילאן וברצלונה,אבל זאת של מילאן הייתה גבוה יותר,מדובר ב13 מיליון אירו.אבל לא ידוע בדיוק." נשיא הקבוצה הכחולה מפורטו אלגרי,פאולו פאלאיפי אומר: "קארלוס אדוארדו לא יימכר בפחות מ20 מיליון אירו."

אחרי התפטרותו של פאסקוואלה מארינו מעמדת מאמן קטאניה לאחר שהצליח להשאיר את הפילים ליגה,הקבוצה חיפשה מאמן חדש ומצאה: מדובר בסילביו באלדיני שזכור לנו מימיו כמאמן פארמה,ובין השאר גם אימן בפאלרמו,אמפולי ולצ'ה.אודינזה ניצלה את המצב והחתימה את פאסקוואלה מארינו שיהיה מאמנה לעונה הבאה.

6. Paolo Maldini שחקן ותיקים

ג'ילא שווה 24 מיליון בערך כמו ששבה שווה 30 מיליון.
    2 שחקנים גדולים שהידרדרו בצורה רצינית.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו לא משוואה קלאסית של "ג'ילא=24 מיליון יורו". מבחינת גליאני, למילאן לא שווה למכור אותו בפחות מהסכום הזה. די בצדק לדעתי... מילאן שילמה עליו הרבה, הוא צעיר וכשמדובר במילאן, תמיד מרחפת באוויר האפשרות שהוא יפרח ברגע שהוא יעזוב את הקבוצה. ואין דבר שיכאב יותר מאשר אם זה יקרה באינטר או יובה. לכן המחיר הגבוה - הכל יחסי.

Last edited by a moderator: Jun 6, 2007
  8. super-pipo Member

תהרגו אותי, אבל אני לא מבין למה מילאן צריכה את הצב הבוגדני, אמרסון.

מעבר לסלידתי מאישויותו כשחקן, לאמרסון אין שום דבר להציע למילאן כרגע. אמרתם פה שהוא יבוא כמחליף לפירלו - הרשו לי לגחך... אמרסון, אם יבוא, יכול להחליף בקישור רק את גאטוזו, וכמו שאנו יודעים, בעמדה הזו יש לנו גיבוי טוב מאוד, אמברו המלך. אמרסון, מבחינה טכנית וניהול משחק, לא יותר מגאטוזו, כך שהוא בא על תקן קשר הורס נטו, לא על תקן מחליף לפירלו.

מילאן צריכה לשפצר את ההרכב בלפחות 4 שחקנים: מגן שמאלי; קשר מרכזי שמאלי במקום סיידורף ושני חלוצים ברמה גבוהה. בנוסף, היא צריכה להעמיק את הסגל מבחינה יצירתית. למילאן כרגע אין מספיק יצירתיות בקישור. סיידורף, שעליו מתבסס חלק גדול מהמשחק היצירתי של מילאן, הוא לא ממש סמל היציבות, וצריכים רענון בעמדה שלו, מישהו כמו ווסלי סניידר יעשה את העבודה בצורה טובה. ובכלל, בכל הסגל של מילאן ישנם רק ארבעה קשרים יצירתיים (סיידורף, פירלו, גורקוף וקאקא), כששלושה מהם משחקים בהרכב - אים מספיק יצירתיות על הספסל.

לסיכום, לא צריך להסתנוור יותר מדי מהזכיה בצ'מפיונס, השינויים הם הכרחיים אם מילאן תרצה לאיים על הסקודטו בעונה הבאה. הזכיה בצ'מפיונס מעוורת יותר מדי עניים, כשאני בטוח שאם מילאן לא היתה זוכה, רובכם הייתם מדברים על מהפך ולא על השארת החומר העייף הנוכחי.

9. Javier Zanetti Member

אין בסיס לדברי אה..
    מחר כנראה כבר יוכרז רשמית

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חכה שום דבר עוד לא סגור..
    היום תיהיה פגישה מכרעת עם קיבו,ובו יוחלט מה יקרה או שהוא ישאר ברומא,או יעבור לאינטר.
    במיקרה שקיבו יחילט לעזוב,יש 2 שחקנים שמועמדים להחילף אותו ברומא,חואן ובארזגלי.

:aa1: לפי הסוכן של סמיולי,הוא קרוב מאוד לעבור לפיורנטינה.

11. uri מנהלים

גם בעניין קיבו זו אותה הבעיה. תקרת השכר ברומא (2 מיליון אירו). רומא מוכנה לגלוש במעט ממנה ולהציע לו 2.5 מיליון אירו לעונה, אבל שמנגד עומדת אינטר אשר מוכנה לתת לו כ-4 מיליון קשה יהיה למנוע את המעבר. קיבו רוצה להישאר, אבל לא ניתן למצוא אדם (ובצדק) שיותר על כסף שמונח לו מול האף.

מי שחיפש דוגמאות לכך שרואמ הוא לא מועדון גדול בסדר גודל של אינטר, מילאן או יובנטוס מקבל שוב אחת כזו. כמו בכל שנה.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

וינסנט קומפאני מהמבורג.
    בתחילת העונה צ'לסי רצתה אותו ונתנה הרבה כסף ובכל זאת בחר בהמבורג.
    הוא גם אמר שהוא דווקא בחר בהמבורג ולא בצ'לסי בגלל ששם הוא נעלם בין כוכבים, קבוצה בלי נשמה או משהו כזה.

לכאלה שחקנים אני מצדיע.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה מאוד שקיבו ישאר,אם הוא יעזוב זו אבדה גדולה מאוד לרומא. אחד השחקנים הכי חשובים של הקבוצה בשנים האחרונות,צריך לעשות הכול כדי שישאר !

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: יובה מעוניינת בבלם אינטר הצעיר אנדראולי.

Last edited by a moderator: Jun 7, 2007
  15. Chievo Member

כן בזמן שפרסמת את זה פה, לא היו דיווחים על זה ... והסמיילי הזה :aaarofl: לדברים שאמר קובי, לעולם לא אזלזל באף אחד פה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx