:aa1: מוראטי כנראה חושב על נקמה, בקוריירה אומרים שמוראטי רוצה לראות את שבצ'נקו בקבוצה ותמורתו יעבור אדריאנו לצ'לסי. :aa1: באתר הקלצ'ו מרקטו מפרסמים שיש אפשרות שפיגו ישחק בלונדון אצל טוטנהאם, וגם יש אפשרות שאהוא ישחק עוד עונה באינטר.
בהחלט. הסיבה היחידה שפיגו היה כל כך נחרץ לבטל את החוזה של בערב הסעודית היא בכדי להישאר עוד עונה באינטר.
:aa1: פיורנטינה היצטרפה למירוץ אחרי בלם פאלרמו,אנדראה בארזלי. :aa1:עוד בפאלרמו,סרחיו אלמירון,קשר אמפולי קרוב מאוד למעבר לקבוצה,אינטר ויובה גם הבעיו עיניין בשחקן. :aa1: גבריאל היינצה,בלם מנצ'סטר יונייטד וניבחרת ארגנטינה,עשוי להגיע ליובה,ולחזק את מרכז ההגנה של הגברת הזקנה,אחיו,שהוא גם הסוכן שלו,מאשר את הדברים. :aa1: דויד די מיקלה,חלוץ פאלרמו הציע את עצמו לרומא,ואמר שהוא מוכן לעשות הכול כדי לעבור לג'יאלורוסי. :aa1: נשיא קאליארי אומר שהחלוץ ההונדורני דויד סוזאו היה קרוב לעבור לרומא בינואר,ולפי הדיווחים האחרונים,אינטר הציע על החלוץ כ-10 מיליון יורו,ו-2 הקבוצות היגעו להסכמה,והוא עשוי לעבור לשם,בעיסקה שתיכלול השאלה של אנדריאולי הצעיר לקליארי. :aa1: ריאל סרגוסה דחתה הצעה של יובה בסך 11.5 מיליון יורו על הבלם הארגנטינאי שלה, גבי מיליטו.
לגבי סואצו כנראה שהוא יצארף לקבוצה במקוםן רקובה, והדבר היחידי שיכול לשמח אותי מכל העסקה הזאת היא השאלתו של אנדריולי כדי שיקבל עוד יותר דקות לשחק.
:aa1: מילאן מעוניינית בקשר ריאל מדריד אמרסון ו בעיתון האיטלקי " קורירי דילו ספורט " אמרו שהוא על סוף החתימה אבל לא אמרו את סכום ההעברה יש דיווחים בספרד שאומרים אוליבירה במקום אמרסון . :aa1: מילאן גם מעוניינית בדיאגו מוטא קשר בארסא
אני מאוד מקווה שאמרסון יגיע על תקן של מחליף לפירלו ותו לא , בקשר לטרייד שיכול להיות , אני בעד זה אמרסון , למרות גילו המופלג הוא עדיין אחד הקשריים האחוריים הטובים באירופה , ואולביירה איך שלא נסתכל על זה הוא פלופ. בקשר לדייגו מוטה- שוב אנחנו חוזרים לרכישות של גיל הזהב, במקום להתעסק עם שחקנים צעירים אנחנו קונים שחקנים שעברו מזמן את השיא.
אם היו שואלים אותי בינואר על טרייד של ג'ילא-אדריאנו, הייתי עונה בחיוב בלי לחשוב פעמיים. אבל רונאלדו אצלנו, ואדריאנו הוא חלוץ שיושב על המשבצת של רונאלדו. השילוב הזה יכול להיות שילוב מהסרטים אבל עלול גם לשבש את התרומה של שניהם. ג'ילארדינו בכל מקרה לא עושה כלום, אולי שווה לנסות.
מוטה עוד כמה חודשים רק יהיה בן 25. יותר צעיר מקאקה אפילו... בינתיים, באה עוד ידיעה הזויה על כך שמילאן הציעה הצעה על דני אלבס - לא משנה כמה אני חושב ומנסה לנתח את העניין, אני לא רואה איפה הוא נכנס להרכב שלנו.
לבחור עוד אין 25 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx טיאגו מוטה עבר לא מעט פציעות בקריירה היחסית קצרה שלו,אבל ראייקארד מאוד מחיזיק מימנו. וגם אמרסון כולה בן 31.. וטרייד תמורת אוליבירה זה עיסקה אדירה למילאן,איך שלא מיסתכלים על זה אוליביירה הוא פלופ,כמו שאמר Paolo Maldini,מה גם שאמרסון שחקן נהדר,שיכול להוסיף עוד עומק לקישור של מילאן.
לא התכוונתי ספציפית למוטה , אלא בכללי , אנחנו אוהבים לרכוש שחקנים שעברו את השיא. בקשר למוטה הוא שחקן מחליף בברצלונה , והמשחקים שראיתי אותו ( ולא היו הרבה) לא התרשמתי ממנו , עם הכסף שיש למילאן אחרי הזכייה + הכסף של ברלסקוני אנחנו צריכים להביא שחקנים יותר טובים .
אם השאיפות הן מקום רביעי, למילאן אין מה להתחזק. אבל אם השאיפות הן אליפות וצ'מפיונס ליג (כמו שקבוצה מאריות אירופה צריכה לשאוף), למילאן יש הרבה מה להתחזק. אסור להסתנוור מהגביע, אסור לשכוח את תחילת העונה המבישה. מבחינתי הקבוצה צריכה זעזוע. וכעת אחרי הכסף הגדול שיגיע מהצ'מפיונס ליג והעובדה שאנחנו שוב בעניינים, אני חושב שזה הזמן המתאים ביותר. אפשר לעשות שוב שינויים קטנים ומינוריים, להחליף איזה שחקן או שניים, אבל זה לא באמת יעשה את המהפכה אצל מילאן. אם אני הייתי בעל ההחלטה הייתי מעיף על טיל את ג'ילא ואוליביירה (מכירה, השאלה, מה שלא יהיה, רק שלא יתפסו מקום ושכר של חלוץ אחר) ובונה את ההתקפה מחדש על רונאלדו. אינזאגי כחלוץ רביעי ולא יותר. בהגנה צריך להביא לפחות שניים צעירים. הקישור מתפקד טוב אבל בשלב כלשהוא גם הם יתחילו להתעייף וצריך מחליפים ראויים. אין קיץ ראוי מזה לניקוי אורוות במילאנלו.