קאלצ'ומרקטו: מוראטי כבר מזיל ריר על כריסטיאן קיבו

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Kiko, Jul 17, 2006.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוני לבד יכול לעלות כמעט כמו כל התקציב של רומא,כמוהו טרזגה..אני במקום רומא מנסה ללכת על סואזו,או יותר טוב - רולאנדו ביאנקי החלוץ ה ב24 מהדור של ג'ילא פרץ השנה ברג'ינה והוא אולי הגורם להישארותה עם 18 שערים(אם אני לא טועה)-תקנו ומהר.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא.
    טרזגה וטוני לא שווים יותר מ-25 מיליון יורו,שניהם כבר קרובים לגיל 30 (טוני כבר בן 30 אני חושב..)וזה פחות או יותר הסכום שהם שווים.
    בקשר לביאנקי,לא מכיר,ואם לא מביאים חלוץ בעל שם עולמי,אז טוטי ישאר בעמדת החלוץ הבודד.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי כמעט כמו כל הסכום,25 זה כמעט כל הסכום.
    לגבי ביאנקי,אתה אומר את זה כי שם עולמי זה מה שמביא גולים?זה שטות גמורה ביאנקי חלוץ מצוין ואחד מהכשרונות האיטלקיים הכי מבוזבזים כרגע.בטוח שהוא יותר טוב מרקובה שיפצע אחרי חודש והוא עדיף על סואזו כי הוא צעיר.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נדייק.
    לא אמרתי ששם עולמי זה שיביא גולים,אמרתי שרק חלוץ בעל שם עולמי יזיז את טוטי אחורה,כי כל שחקן אחר קשה לי ליראות מוציא את טוטי מעמדת החלוץ הבודד,תיראה מה קרה עם טאבנו ווצ'יניץ' שהם גם חלוצים טובים,אבל הם ראו הרבה ספסל ביגלל הסיבה שציינתי.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: אם כבר מדברים על ביאנקי,השחקן עצמו אמר שהוא רוצה לעבור ללאציו.

:aa1: עוד שחקן שעשוי להגיע ללאציו הוא,פרנצ'סקו טולדו,שוער אינטר,וניבחרת איטליה בעבר.
    טולדו שאיבד את מקומו בהרכב אינטר לטובת סזאר,מעוניין להיצטרף לביאנקוסלסטי,שאיבדו את פרוטצ'י שפרש.
    גם מורגן דה סנטיקס נימצא בתמונה.

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שאני זוכר יש גם שוער רומני שאולי יצטרף ללאציו.

7. Javier Zanetti Member

קיבו בדרך לאינטר תמורת גרוסו ופיזארו.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

התקציב של רומא עמד על 20 מליון יורו ולאחר הזכיה בגביע רוסלה הוסיפה עוד 10.

אשד אני לא מבין איך אתה לא רואה שרומא צריכה קשר התקפי. לא כי מנסיני וטאדיי לא טובים, כי חוץ מהם אין עוד קשר התקפי בסגל שיכול לשחק באגף (פרוטה לא מספיק טוב בעמדה הזאת). מזל שספאלטי רואה את זה וזאת העמדה הראשונה שהוא רוצה לשדרג. רקובה,קייטה,סמיולי,קואגלירלה,רוסינה ואפילו סואזו היו מועמדים לתפקיד הזה. רוסינה הכי מתאים ואני מקווה שהוא יגיע.

בקשר להגנה בטוח יגיע שחקן נוסף או לאמצע או לצד שמאל, יש סיכוי שג'ואן אם יגיע יהיה בהרכב ליד מקסה על חשבון פרארי (למרות שפרארי לא נופל השנה לא ממקסה ולא מקיבו) והרומני בצד שמאל.מטיו הוא האפשרות הכי טובה לצד שמאל אבל נראה לי שיעדיפו בלם מוכח מאשר מגן צעיר כשיש את קיבו וטונטו. מגן ימני לא יגיע השנה, פאנוצ'י "הכבר לא ילד" אחד הטובים בליגה ונתן עונה אדירה והגעה של בלם טוב תמנע ממנו לשחק 40 משחקים כשהוא שותף גם באמצע. יותר מזה אני לא רואה מחליף יותר טוב מקסאטי בכל הליגה, אולי חוץ מבאינטר.

חלוץבעל שם עולמי לא יגיע ותפסיקו לחלום על הדבר המיותר הזה. טוטי החלוץ הכי טוב באיטליה נקודה! הוא השחקן הכי טוב בהיסטוריה של רומא ועושה את זה בעמדת החלוץ. אין שחקן בעולם שיזיז אותו מהחוד של רומא, גם לא הנרי. מה שכן צריך זה מחליף טוב. ווצ'יניץ' יכול להצליח כי הוא לא נכשל(נכשל זה אחד שמקבל הזדמנות ולא ממצא אותה,ווצ'י לא קיבל הזדמנות). ויירי גם יהיה טוב מאוד בתור מחליף. רקובה, לא תודה הוא בכלל לא חלוץ.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוטי בדרך ללאציו תמורת סימונה אינזאגי.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי שאתה מיתכוון לקשר באמצע,קשר באגף צריך,אבל זה לא קריטי,מאנסיני וטאדי הם צמד טוב שעושה עבודה,להביא להם מחליף זה צעד נכון (למרות שיש את אלאנדרו רוסי),קייטה אופציה טובה מאוד,אבל יש עמדות יותר חשובת לחזק.

טוטי מועיל לרומא בתור חלוץ,אבל הוא יכול להעיל לרומא הרבה יותר בתור חלוץ שני,ולשים ליצדו חלוץ רק יכול להואיל רומא,ואמרתי שרק אם יגיע חלוץ במטופ,רק אז טוטי יזוז קצת אחורה,בשום מיקרה אחר לא.

לא רוצה את הליצן הזה בקבוצה שלי,שחקן לא מספיק טוב,או שהוא פצוע,או כשהוא כבר מקבל את ההיזדמנות שלו הוא מאכזב,להוציא את השער שלו מול מנצ'סטר במשחק הראשון הוא לא תרם לרומא בכולם ! נקודה.
    שחקן וותיק כמו ווירי יכול להועיל,כנ"ל רקובה (שהוא ועוד איך חלוץ!),שחקן עם ניסיון שיכול לעלות מהספסל ולשנות את המשחק.

Last edited: May 29, 2007
  11. Chievo Member

:aaarofl:

קפיטאנו מאיפה אתה הבאת את זה, חפשתי ברשת ולא מצאתי, כנראה שאין בסיס לדבריך.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנסיני וטאדיי צמד מצויין, אחד מאזן את השני,מחליפים צדדים וכו'. אבל מה יקרה אם אחד מהם יפצע? מה יקרה אם שניהם לא יוכלו לשחק? וכן אם כן צריך לטחון אותם 40 משחקים? אתה באמת חושב שאליאנדרו רוסי הצעיר מאוד והלא מנוסה יוכל להכנס לנעליים שלהם? אין ספק שזאת העמדה הכי קריטית והראשונה שברומא מנסים לחזק. אף פעם לא שמתי לב לקייטה אז אני לא יכול להגיד מה דעתי אליו. אם כבר ליל התלהבתי מבודמר,מקאון ואודמיוונגי.

גם אני חושב שטוטי יכול לשחק טוב ליד חלוץ כמו שהוא עשה עם קסאנו. להגיד שהוא יועיל הרבה יותר
    פשוט לא נכון. טוטי בשיא הקריירה בתור חלוץ יחיד, הוא רוצה לשחק רק שם, הוא כבש 26 שערים!!! יותר מכל חלוץ "עם שם" באירופה. והדבר הכי חשוב, ספאלטי לא ישנה את השיטה ולא יוציא אף אחד מההרכב בשביל לצרף עוד חלוץ.

לגבי ווצ'יניץ, הוא קיבל הזדמנות לשחק רק 3 פעמים(אני לא מדבר על דקות הסיום שספאלטי הכניס אותו לאגף שמאל), ונחש מה, הוא כבש 3 פעמים. אתה חושב שאם ויירי יגיע הוא יראה דשא?

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יכנס איתך לסטיטיסטה,כי אני פשוט לא מכיר אותה.
    אבל ווצ'יץ לא מתאים לקבוצה עם שאיפות כמו של רומא,הוא פשוט איכזב,שיחק בצד שמאל או לא זה ממש לא מעניין,הוא יותר מידי פעמים ניפצע,וגם כשהוא משחק אני לא רואה בו משהו שאין בחלוצים אחרים,הוא חלוץ סביר,לא יותר מיזה.
    בקשר לווירי,אף אחד לא חי באשליה שהוא הולך ליפתוח בכול משחק,הוא יהיה שחקן שספאלטי יעלה אותו מהספסל,כדי שיכול להוסיף לרומא משהו שטוטי לבדו לא יוכל,כמו משחק ראש,ומשחק עם הגב לשער,ווירי הוא מכונת שערים,גם בגילו,הוא עדיין יכול לתרום לרומא,גם אם זה יהיה רק מהספסל.

עודה שהיסתדרו איתם,גם במילאן קאקא ופירלו לא מחמיצים כימעט משחק,ולדעתי כן רוסי מספיק מוכשר בשביל להוות רוטציה,אני בעד להביא שחקן רכש,אבל זה ממש לא קריטי,יש עמדות בהרכב שצריך לחזק,כמו בקישור האחורי והגנה.

14. uri מנהלים

בעניין החלוץ ברומא: גם אני מעדיף את טוטי מאחורי החלוץ, אני זוכר במיוחד את רומא בשנה הכי טובה שלה כאשר טוטי שיחק מתחת לבטיסטוטה. אבל מצד שני, ספאלטי חושב אחרת והוא לא נראה כאחד שמחפש להוריד את טוטי כמה מטרים מה גם שטוטי הולך לזכות השנה בתואר מלך שערי אירופה מעמדת החלוץ, אז למה לספאלטי לשבור את הראש רק כדי להוציא אותו מהעמדה הזו.

בעניין מחליפים לטדאי ומאנסיני. נראה שספאלטי מאוד רוצה את די נאטלה, שזה באמת רכש נהדר לדעתי. כמו כן יש לרומא עדיין אופציה מאוד זולה לרכוש את וילהמסון ויש לי תחושה שהם יממשו אותה לאור היכולת הלא רעה שהפגין בחצי שנה שלו במועדון.

ותיקון קטן נוסף. לאציו תוסיף 2 מיליון אירו לצד סימונה אינזאגי בכדי להביא את טוטי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

15. ASROMA Member

:aa1: באיטליה מפרסים שהרכש הראשון של יובנטוס לעונה הוא ריו מאוובה הקשר האחורי של בורדו , לפי הפרסומים הגברת הזקנה סגרה את הפרטים האישיים עם השחקן ונשאר עכשיו רק לסגור עם הקבוצה כאשר המחיר המוערך הוא 10 מיליון יורו.

:aa1: לואיס פיגו כנראה ישאר באינטר לאחר שאל-איתחד לא כיבדה את כל התנאים בחוזה שפיגו חתם.

:aa1: ריקארדו זמפניה כנראה יעבור מאטאלנטה לפיורנטינה תמורת 1.5 מיליון יורו.