לא יודע איפה קראת.ליון דווקא אמרה שהיא מוכנה להוציא סכומים מכובדים ולכפור בכיס כדי להביא את הצרפתי לליון.
:aa1: סטפאן אפייה,בדרך רומא. גם ארסנל מאוד רוצה את הקשר הגנאי בהבין לאומי של פנרבחצ'ה,גם מארסיי מעוניינת. :aa1: לוקה טוני כול הניראה ישלים את המעבר לאינטר בימים הקרובים. סכום העברה צפוי להיות כ-15 מיליון יורו.
כבר שנים שמדובר על העברה של אודו למילאן, מקווה שסוף סוף זה יתבצע. אינטר בונה בינתיים קבוצה עם סגל שחקנים טוב מאוד (אבל שימו לב להבדל בין קבוצה טובה לקבוצה עם סגל טוב), נראה אם היא שוב תצא לוזרית בסוף העונה.
חלב טוני יכול להישאר גם בפיורנטינה שחזרה נשארה בסריה A אחרי הערעור שלה אך תתחיל את העונה עם הפחתה של נקודות, אם טוני בא הוא יכול להיות אם אדריאנו בחוד של אינטר, אבל טוני בא לשם אך ורק בגלל כסף.
אם טוני יגיעה לאינטר זה לא יהיה בגלל הכסף, אלא בשביל ההזדמנות להילחם על הסקודטו ועל ליגת האלופות משהו שלא יצא לו עדיין בקריירה וכנראה שגם לא יצא לאור מצבה של פיורנטינה. בתור אוהד עם לב סגול אני ממש לא רוצה לראות אותו עוזב, אבל בשבילו כאחד שתרם כל כך הרבה לקבוצה שלי בעונה שעברה אני אהיה מוכן לתת לו ללכת בלי לכעוס עליו.
מה גם שעל הספסל יש לויולה את אחד מהחלוצים המבטיחים באירופה, שלדעתי כבר מזמן הגיע הזמן שלו להפוך לשחקן מוביל בליגה. פאציני יכול להיות יופי של מחליף לטוני בשיטת החלוץ היחיד של פראנדלי.
אני מסכים איתך ובמקרה שאינטר משלמת לפיורנטינה 20 מליון היא חייבת לשחרר אותו ולבנות על פאצ'יני וב20 מליון יורו הויולה יכולים להביא 3 שחקנים לפחות טובים שהקבוצה זקוקה להם.
צודק. פאציני בעוד 2-3 שנים יהפוך להיות לוקה טוני בעצמו, בעוד השני מזדקן לו. בכסף הרב שתרוויח היא יכולה לחזק קצת את הקישור (עזיבה של פיורה) ולהביא חלוץ מחליף לפאציני.
אני די בטוח שגם בפיורנטינה רואים את התמונה כפי שאתם מציגים אותה, אבל קיים גם חשש, לפתוח את הליגה הקשה הזו עם מינוס 19 נקודות זה משהו שגורם לך לחשוב גם לכיוון השלילי ובדיוק כאן נכנס טוני לתמונה. השערים שלו יהיו מאוד חשובים בנסיון של פיורנטינה לשרוד ואולי אף להשתקם מהר ע"י כך שתתפוס את מקומה הראוי לפחות בגביע אופ"א. אם זאת אם נהיה אופטימיים, אז אכן לתווך הרחוק למכור את טוני ב-20 מיליון יורו יהיה הצעד הנכון.
וצ'יניץ קרוב מאוד ליסגור ברומא. החלוץ הסרבי הבין לאומי,למעשה סגר ברומא,אבל עדיין יש מחלוקת בין הקבוצות על מחיר העברה. רומא מסכימה לשלם 8 מיליון יורו+ חלק מכרטיס השחק של אלאנדרו רוסי,לעומת זאת לצ'ה רוצה 12 מיליון יורו או 9 מיליון,חלק מהכרטיס של רוסי ו חלק מהכרטיס של אוקקה. העיסקה צפוייה להיסגר ממש בימים הקרובים,ווצ'יניץ יתחיל להיתאמן ברומא בהקדם האפשרי. :aa1: גאל ג'יבה מאשר שיש מגעים בין מונאקו ליובה על המעבר שלו לגברת הזקנה. והוא מאוד רוצה לעבור ליובה,ולהיתאמן תחת מאמנו לשעבר,דידייר דשאן.
ווצ'יניץ' יכול להתאים למערך של רומא ולשחק בתור החלוץצ המרכזי לפני טוטי... מה שכן אסור לרומא לוותר על אוקקה הוא שחקן ענק (לפחות במנג'ר חח)...
ווצ'יניץ שחקן טוב מאוד. אבל אני רוצה ליראות את טרזגה מגיע,הבנתי שרומא מצעים עליו 20 מיליון יורו או משו כזה,והוא עדיף בהרבה על וצ'יניץ. אני רוצה ליראות את שניהם מגעים כשווצ'יניץ יהיה המחליף של טרזגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx בנוס לזה שאמור לבוא קשר,רוב הסיכויים שזה יהיה דיארה,ואז ביכלל אנחנו מסודרים.