וואו, החלטה נפלאה על ההשעייה בעקבות הצלילה. לא זכור לי ששמעתי על כזה דבר לפני כן. האם זהו הסטנדרט באיטליה?
תח'לסו כבר איזה התאחדות מטומטמת, החלטות טיפשיות כל הזמן דיי, זה לא שההצגה השפיעה על התוצאה, וגם זה כדורגל וזאת גם לא הפעם הראשונה שחקן עושה הצגה.
יש לי ספק גדול אם היית אומר את אותם מילים במקרה ושחקן של יובה עשה את ההצגה. להרחיק אותו יש קצת פייר פליי אבל אני לא זוכר מתי עשו דבר כזה, כמעט כל שבוע יש הצגה שמובילה לשער וההתאחדות לא עושה כלום, אבל מה השתנה אצלם כדי לעשות את זה דווקא עם אינטר???
מה פייר פליי עכשיו? הוא צלל, השופט חשב שזה פאול ושרק, בעיה של השופט, בשביל מה להרחיק על צלילה ל2 משחקים? איזה בזיון, מישהו בהתאחדות היה במצב רוח אנטי-אינטר מוזר מאוד
השאלה היא אם סתם החליטו להרחיק אותו ל-2 משחקים על הצלילה או שזהו הנוהל הקבוע בהתאחדות ועכשיו כל מי שצולל יקבל כזה עונש. אם האפשרות הראשונה, אז זה באמת החלטה מאוד מאוד מוזרה ומבישה של ההתאחדות.
זו יכולה להיות ההחלטה הטובה ביותר בהיסטוריה של הכדורגל. מפתיע שזה בא מאיטליה, ויש לקוות שהתופעה תגיע לכל חור בו משחקים כדורגל וניפטר מהחולי המטריף והמטומטם הזה.
השופט טעה כי רימו אותו. העיקרון פה מאוד הגיוני, זו הרחקה שבאה להרתיע - זה גם כנראה מסביר למה דווקא אינטר ואדריאנו "נבחרו" לקבל את העונש הזה. אם שחקן מחליף של אסקולי היה מורחק ככה, לא הרבה היו מדברים על זה וזה לא היה יוצר שום הד.
אם זה יימשך זה לא יעבוד ככה. מן הסתם רק צלילות שגרמו למשהו (אדום, פנדל וכד') יגררו עונש השעיה. מה גם שצריך לשים לב שזה עונש שמגיע לאחר משחק ולפיכך צריך להניח שהשתמשו בצילומי הטלוויזיה על מנת להגיע להחלטה. כך גם יבדילו בין סתם נפילה של שחקן (מה שקורה לפעמים וגורר שלא בצדק כרטיס צהוב) לצלילה מכוונת.
אין סתירה בין הדברים. יכול להיות שזוהי גם טעות של השופט, אבל זה לא משנה את העובדה שכל זה קרה עקב התחזות של אדריאנו, ובגלל זה הוא נענש.
:aa1: סרג'יו אלמירון,קשר אמפולי הודיע:"שהוא מוכן למעבר ליובה". :aa1: זאמברוטה עשוי לעבור למילאן בסיום העונה,אחרי שהישתלבות שלו בבארסה לא עברה בצורה חלקה. :aa1: פרנקו סנסי הודיע שמקסס וקיבו ישארו ברומא,ולא יעברו לאף קבוצה. עוד ברומא,הבלם ז'ואן קרוב מתמיד לעבור לקבוצה,העיסקה מוערכת בסביבות ה-9 מיליון יורו.