קאלצ'ומרקטו: מוראטי כבר מזיל ריר על כריסטיאן קיבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Kiko, ‏17/7/06.

1. Chievo Member

לא טוב .. תרגעו קצת

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת חדשות:

:aa1: שמו של מקצ'לו ליפי הוזכר כמועמד רציני להגיע למילאן,ולהחילף את אנצ'לוטי.התיקו נגד באיירן לפי הפירסומים שיכנע את ברלוסקוני לחפש אופציות אחרות בעמדת המאמן.
    כשהמועמדים הנוספים הם:רייקארד וואן באסטן.

:aa1: טוראסטן פרינגס,קשר ברמן הודיע שמעבר ליובה מאוד מעניין אותו,והדרך שלו כניראה סלולה ליובה.

:aa1: פאבריציו מיקולי,חלוץ בנפיקה מבוקש ע"י פאלרמו. החלוץ ששיך ליובה ולא נימצא בתוכניות של דשאן עשוי לעבור בעיסקה שתיכלול את אנדראה בארזאגלי הבלם המצויין של פאלרמו וניבחרת איטליה,למרות שנשיא פאלרמו מכחיש את הידיעות.

3. bianco-nero Member

14 מליון יורו + בלאסי על טוני..זה העיסקה המסתמנת בימים האחרונים

http://212.239.39.34/newsmem/tuttosport/prima/prima.Xxx

ועוד חדשה : דל פיירו רוצה חוזה עד 2012 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx , שיישחק עד 2500 מצידי , כל שנייה שהוא על המגרש זה פשוט חוויה !

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=90229&bz=4

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/07
  4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרספו בן 31, וחוץ מזה הוא לא משחק כל הזמן כמובן שהוא ואדריאנו מתחלפים ובגלל זה לא נוצר עליו עומס, לכן הוא עדיין משחק טוב, וחוץ מזה קרספו איבד קצת מהחדות שלו ולדעתי 10 שערים עד המחזור השלושים לא מספיקים לחלוץ כמו קרספן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/4/07
  5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת חדשות על אינטר:

* אינטר עוד פעם רוצה את בופון ויש שמועות על כך שאינטר תציע ליובה 40 מליון יורו תמורת שוער נבחרת איטליה.

* לפי הקוריירה אינטר ומילאן ינסו להחתים אחד משני שחקני ברסה אטו ורונאלדיניו , ורק שחקן אחד יעזוב את הקבוצה בקיץ.

6. AC Milan lover Member

קצת חדשות על מילאן

* ככל הנראה שקארלו אנצלוטי לא ימשיך בעונה הבאה והמועמד הרצוי מצד מילאן הוא מארצלו ליפי ואם ליפי לא יגיע המועמדים הם ריקארד מברצלונה ששיחק במילאן וואן באסטן ההולנדי ששיחק גם הוא במילאן . גם אנצלוטי אם הוא יצא יהיה לו עבודה כשולנסיה רוצה אותו וגם הוא המועמד המוביל להחליף את דונאדוני אם דונאדוני יצא מאלופת העולם .

* מילאן רוצה את שחקן סביליה דשאנייל אלביס כאשר גם ריאל מדריד , ברצלונה , ליברפול , ארסנל רוצות אותו והוא ככל הנראה יצא בסוף העונה תמורת לא פחות מ 30 מיליון דולר ומילאן רוצה אותו כמחליף לפאבאלי וסירגינו שיצאו בסוף העונה כמובן שגם יאנקלובסקי יחזור למקומו הטבעי קשר ולא מגן ימיני .

* ברלסקוני הודיע על שמות השחקנים ש 100 אחוז יהיו במילאן השנה הבאה והם : " סידורף , יאנקלובסקי , אינזאגי , אוליבירה , וברוקי " כאשר לא היה ברשימתו לא את גילארדינו ולא את דידא כשדידא ככל הנראה יצא בסוף העונה והמועמדים להחליפו הם בופון תמורת 40 מיליון או תמורת גילארדיניו ו 10 מיליון דולר ושוער ריבר הארגנתינית שכחתי את השם שלו ושוער איינדהובן ושוער סלטיק . והמועמדים להחליף את גילא הם אטו מברצלונה ו תריזגיה מיובנטוס .

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלבס מגן/קשר ימני.
    על העמדה שלו יש את אודו שרק היגיע.

8. AC Milan lover Member

אודו שחקן טוב אבל גדול שהוא עכשיו בן 30 או 31 שעוד מקסימום שלול שנים הוא יסיים את הקריירה אבל אלביס בן 24 כמו שאני יודע הוא יתן 8 שנים .
    אם יגיע אלביס ישחקו אלביס ואודו כמגינים כאשר אחד יהיה ימיני ואחד שמאלי או שמילאן תביא את אלביס ויהיה אודו המחליף שלו ויביאו עוד מגן שמאלי אני לא יודע את קוונת מילאן אבל באתר הרשמי אמרו שאלביס יכול לשחק מגן שמאלי .

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ניראה לך הגיוני ששחקן שהיגע ליפני פחות מחצי שנה,וששילמו עליו 8 מיליון יורו,יהפוך להיות שחקן רוטציה ?! מה גם שהוא אחד השחקנים הטובים העונה במילאן,רק מוכיחה שהידיעה על אלבס לא אמינה בגרוש.

10. AC Milan lover Member

תראה את אינטר הביאה את איבראהאמויץ וקרספו ויש להם את אדריאנו זה שלושה שחקנים מהטובים בכל העולם ואינטר משחקת עם שני חלוצים כל זה כדי שיהיה מחליף טוב להחלוץ שיפצע .
    וכך מילאן רוצה לעשות רוצה חילוף לאודו ואני רואה שאודו יהיה חילוף לאלבס אם יגיע כי העונה זו האחרת לקאפו ואין למילאן חילוף לאודו .
    אני לא רוצה שאתה תבוא ותאמר לי שאודו הוא השחקן הכי טוב במילאן השנה למרות שהוא בא באמצע העונה הוא השחקן הכי טוב במילאן הוא משחק טוב בהגנה וגם עושה משחק התקפי טוב .
    הידיעה הזאת על אלביס נכונה כי אני לא אמרתי שהוא עזב למילאן אני אמרתי שהוא על הכונות של מילאן וצלסי וריאל וברצלונה וליברפול וארסנל והנשיא של סביליה אמר שמי שמשלם טוב עבורו הוא לוקח אותו .
    אם אתה לא קורא עיתונים ולא שומע את חדשות הספורט זאת לא הבעיה שלי אני שמעתי את כל זה מערוץ אלגזירה ספורט הערבית

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.channel4.com/sport/football_italia/imgs/zamparininews02.Xxx
    מאוריציו זאמפריני אמר היום לתקשורת שביום שני תהיה ההחלטה הסופית האם לפטר את מאמן פאלרמו פרנצ'סקו גווידולין או להשיארו בקבוצה.אחרי שיצא כבר לתקשורת ואמר ש"זהו יומו האחרון על הספסל" אחרי ההפסד 3-1 לקליארי נשמע היום זמפריני יותר רגוע כשאמר שביום שני תתקיים ישיבה ובה הוא והמנהל המקצועי יחליטו עם לפטר את גוודיולין או לא.נשיא פאלרמו מאוד מאוכזב שקבוצתו שמטה ייתרון של 12 נקודות על פני המקום ה4 ועכשיו הוא אומר:"אם נמשיך לשחק כך אני בספק עם יהיה לנו מקום בגביע אופ"א" זאת כאמור שהקבוצה מצפה להיכנס בפעם הראשונה לליגת האלופות."בנתיים אני אוכל את ביצר האיסטר שלי" סיכם זאמרפיני את הרעיון.פאלרמו כאמור הוציאה 10 נקודות בלבד מ12 המשחקים האחרונים כלומר 10 מתוך 36 אפשריות.

12. Giallorossi Member

WTF?

קראתי עכשיו שטוטי נפצע והוא בספק למנצ'סטר, מישהו יכול לאשר לי את זה?

13. Jose Mourinho Member

לטוטי יש פציעה קלה בגללה הוא לא שיחק מול קטאניה, אבל רופאיו אמרו שמול מנצ'סטר יונייטד בגומלין הוא ישחק.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת מלחמה פסיכולוגית אף פעם לא מזיקה... טוטי ישחק.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: 2 המילאנזיות,אינטר ומילאן מעוניינות להחתים את חלוץ יובה,דויד טרזבה בסיום העונה.