קאלצ'ומרקטו: מוראטי כבר מזיל ריר על כריסטיאן קיבו

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Kiko, Jul 17, 2006.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שטוטי נמצא בכושר נפלא, אבל הבעייה היא שלמרות הכישרון העצום שלו הוא לא תורם הרבה לנבחרת וראינו את זה במונדיאל 2002 וביורו 2004, בגלל המצב שאיטליה נמצאת בו כרגע טוטי יכול לעזור לנבחרת , אבל כנראה שבזמן הנוכחי הוא חושב אך ורק על רומא.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ביגלל שהוא רוצה להחלים לגמרי מהפציעה ולא להעמיס על הרגל שלו,שאחרי המונדיאל הוא עבר עומס כבד.
    אני מקווה מאוד שהוא יחילט לחזור,אבל כמו שניראה עכשיו זה לא יקרה ליפני ספטמבר ליפני המפגש עם צרפת.

3. uri מנהלים

טוטי אומנם לא מבריק במדי הנבחרת כמו במדי רומא, אבל הוא שחקן סופר חיוני עבורה. טוטי בהרכב לא רק שמכנה בטחון בשחקני האצורי, אלא מכניס פחד בשחקני היריבה שלרגע לא משאירים אותו בלי שמירה ועוד של שניים. במונדיאל טוטי ביצע כמה פעולות שאף שחקן אחר באיטליה לא יכול לעשות וזה מתווסף לעובדה שהוא גם סיים את הגביע העולמי כמלך הבישולים של הטורניר. הצורך בו הופך לעוד יותר גדול כאשר מתבוננים במחליפים האפשריים שלו למשחק מול סקוטלנד. פרט ללוקה טוני, אין כרגע חלוץ שמאמן הנבחרת יכול ללכת עליו בעיינים עצומות. ג'ילארדינו ופיפו בכושר לא טוב, דל פיירו הוא תעלומה משום שקשה לבנות על שחקן מהליגה השניה. מי נשאר? ביאנקי, רוקי, לוקארלי, קסאנו, קווליארלה, די מיקלה ודי נאטלה, אפילו יאקינטה פצוע ולא יעמוד לרשותו של דונאדוני.

להעפלה של רומא לרבע גמר ליגת האלופות היה את המשקל המכריע בהחלטתו של המאסטרו להשאר מחוץ לנבחרת. טוטי לא היה סולח לעצמו אם במשחק מול הבריונים מסקוטלנד הוא היה נפצע וכתוצאה מכך מחמיץ את המפגש מול היונייטד.

נשאר רק להצטער ולקוות שנצליח גם בלעדיו.

:aaa15:

Last edited by a moderator: Mar 15, 2007
  4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: אחרי שרקובה אמר שזאת היא עונתו האחרונו באינטר, הנראצורי התחילו לחפש אחרי המחליף והשמות הם : קסאנו מריאל מדריד, ודויד סוואזו מקליארי.

:aa1: אחרי שבצ'לסי אמרו שהם מעוניינים להחזיר את קרספו לעונה הבאה, ברצלונה גם רוצה חלוץ לעונה הבאה ואחד השמות הוא הרנן קרספו.

:aa1: אינטר מעוניינת בשלושה שחקני הגנה : זאבאליטה מאספניול,דאניילי מפיורנטינה, ומיצ'יל סלגאדו מריאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx :aaasecr: :aaaprot: .

5. Jose Mourinho Member

נו באמת, לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה, פשוט מגוחך לחשוב בכלל שיש סיכוי שזה נכון. אין מה להתרגש מזה.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

במידה וקרספו יעזוב,הם יכולים להיות מחליפים טובים מאוד.

7. Jose Mourinho Member

לאו דווקא. במידה וקרספו יעזוב(ולדעתי הוא אכן צריך לעזוב), צריך להביא במקומו חלוץ מטרה אחר כמו קלוסה, טרזגה או טוני לדוגמה, ולא חלוץ שני כמו קסאנו או סואזו. כאלה כבר יש בקבוצה, זלאטן ואדריאנו. אם אדריאנו יעזוב זה כבר משהו אחר, ואז יהיה אפשר להביא במקומו את קסאנו או סואזו, אבל במצב כזה דווקא יותר כדאי ללכת על מוטו לדעתי.
    מחליף לרקובה - משמע מחליף לחלוץ שנמצא בעדיפות חמישית. שום סיכוי שבעולם שקסאנו או סואזו יבואו לתפקיד הזה. כמו שאמרתי, אם אחד מהם יבוא זה צריך להיות רק במידה ואדריאנו עוזב.

Last edited by a moderator: Mar 17, 2007
  8. uri מנהלים

אלו 'אינטר', תרגיע! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: יובה מעוניינת בכישרון הברזילאי הנעק,אדרסון שמשחק בניס הצרפתית.
    אדרסון הוא מיספר 10 קלאסי,שמשחק מאחורי החלוצים,הוא רק בן 21 ואומרים שהוא יהיה "רונאלדיניו הבא".
    אינטר לינפי שנתיים הייתה מעמדת רצינית לילקוט אותו,אבל העיסקה בסוף לא יצאה לפועל.
    אדרסון מחזיק בחוזה עד ,2010 אבל לפי הדיווחים אינטר תסכים לשחרר אותו תמורת 4-5 מיליון יורו.
    גם ריאל ובארסה שמו עליו עיין..

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר את השחקן הזה, שאמרו שהוא ה"קאקא הבא" , אינטר היתה מועמדת לקלוט אותו, אבל לא יודע למה זה לא קרה בסוף.

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם לא יודע..
    אבל אני מתאר לעצמי שהשחקן לא רצה לעבור,והעדיף להישאר בצרפת,כי הוא היה מיתייבש על הספסל ונעלם בסגל הרחב של אינטר.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: כבר מתחילות השמועות,עוד ליפני המשחק של איטליה שדונאנדוני יוחלף במיקרה של הפסד. לפי השמועות אנצ'ולטי יהיה המחליף שלו,לפי הפירסומים באיטליה אנצ'לוטי הסכים לקחת על עצמו את התפקיד.
    היתאחדות האיטלקית,כמובן מכחישה,ונותנת גיבוי מלא לדונאדוני. אבל אף אחד לא יהיה מופתע אם דונאדוני ימצא את עצמו מחוץ לתפקיד במיקרה של הפסד.

:aa1: אינטר מעוניינת בקשר בארסה,דקו. דקו שאמר שהוא מחפש לעבור לאתגר הבא אחרי בארסה בסיום העונה,אולי יעבור לאיטליה.
    לפי הפירסומים בספרד,בארסה תסכים לשחרר אותו תמורת 30 מיליון יורו.
    גם צ'לסי של מורניו מאוד מעוניינת בקשר הפורטוגלי.

:aa1: עדין נישארים באינטר,אדרינו מקושר למעבר לריאל מדריד.
    אדריאנו שלא ממש מיסתדר העונה באינטר,עשוי לעזוב את הקבוצה לטובת ריאל.

:aa1: מירוסלב קלוזה,דחה הצעה להיצטרף ליובה בעונה הבאה,וחתם על חוזה חדש בברמן.

:aa1: ליבורנו מינתה מאמן חדש,פרננדו אורסי,מאמן השוערים של אינטר. שיהיה בהצלחה.

:aa1: פרנק ריברי,קשר מארסיי וניבחרת צרפת, הודיע שהוא ישמח לעבור לשחק באיטליה. יובה ומילאן מעוניינות.

Last edited: Mar 22, 2007
  13. uri מנהלים

גם במקרה של תיקו אני מצפה לפיטורים.

אבל למה להיות פסימיים, פורצה אצורי! :aaa15:

14. MHFC Member

ריברי לאיטליה?
    אני זוכר בתחילת העונה הוא אמר שהוא רוצה להישאר במארסיי לאחר שכבר כמעט עזב את הקבוצה בקיץ.
    אבל כנראה החוסר ההצלחה של מארסיי בליגה גורמים לו להגיד את הדברים הללו.

15. מיכל3 Member

גם אני ממש מצפה ואני בכלל לא אופתע אם זו תהיה התוצאה. דונאדוני נכשל עד כה ובהחלט מיצה את תפקידו כמאמן נבחרת. אבל דווקא אנצ'לוטי במקומו? מצד אחד-אני אשמח בגלל שסופסוף הוא יעזוב את מילאן, מצד שני..אני לא יודעת עד כמה הטקטיקות ההגנתיות שלו יעבדו עם נבחרת איטליה. הלוואי וליפי יחזור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx