סטאנקוביץ' אף פעם לא שיחק מאחורי החלוצים או שהוא משחק באגפים או קשר אחורי, במהלך המשחק הוא לפעמים נכנס לאמצע.
סטאנקוביץ' העונה, למעט משחק או שניים, תמיד מוצב במרכז השדה. לפעמים כקשר יותר אחורי ולפעמים מתחת לחלוצים. :aaarofl: כן, בטח. סטאנקוביץ' היה ונשאר באנקר אצל מנצ'יני. רק שהעונה, בניגוד לשתיים הקודמות, זה מוצדק. לגבי ריקלמה, אינטר ממש לא צריכה אותו. אם כבר להביא מחליף לפיגו מויאריאל, אז מתיאס פרננדז http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
אחד הטובים בליגה? ממש לא..סיידורף ממזמן מעבר לשיא והוא מראה השנה אי יציבות גדולה. זו לא אותה ראיית משחק שהייתה לו בעבר, הוא נוטה לאבד כדורים ולא ראיתי ממנו השנה שום פעולה חיובית כמעט. ההארכה הזאת מיותרת לדעתי, אלא אם כן הוא הולך להיות שחקן ספסל בשנים הקרובות סגנון רוי קוסטה (כמו שציינת) בשנותיו האחרונות בקבוצה.
אוי נו איך אתם מרגיזים אותי. רויקלמה לא מוצא את מקומו בויאריאל אז הסוכן שלו ממציא סיפורים בסגנון "מנצ'יני מת על התחת שלו והוא יעשה הכל כדי להביא אותו לאינטר" רק כדי להעלות את המחיר וההתענינות בלקוח שלו ואתם שוב מוציאים הכל מפרופורציה. אינטר לא זקוקה לריקלמה, מנצ'יני לעולם לא אמר שהוא מעוניין בריקלמה ובכלל הוא חרא של שחקן.
אני התכוונתי לכך שריקלמה ישחק אחרי החלוצים במקומו של סטאנקוביץ', והסרבי ישחק באגף ימין, וזאנטי יחזור למקומו הטבעי. כל זה במקרה וריקלמה יצטרף, אבל הלוואי שלא יצטרף כי אנו לא צריכים אותו.
מסכים שהעונה הוא צולע, אבל לדעתי זו מעידה חד פעמית ולא יזיק להחזיק אותו אצלנו, בדיוק כמו שאנחנו עושים עם קאפו, קוסטקורטה, רוי קוסטה ואחרים. אולי הגזמתי בתשבוחות אבל בכללי אני מעריך אותו כשחקן מנוסה, מוכשר, חכם מאוד ויכול להמשיך לתרום למילאן, לאו דווקא בהרכב הפותח.
נכון שמילאן זקוקה לרענון בשורותיה, אבל סידורף הוא לא הבעיה. קודם כל הוא שחקן מהרמה הגבוה ביותר ואין לו הרבה מחליפים בשוק. שנית הוא לא כל כך זקן, ככה שיש לו עוד שנים לתרום. ובהתייחס לזה שהשנה הוא לא במיטבו, אני פשוט אשאל שאלה: מי כן? לסיכום, אני חושב שההחתמה היא צעד נכון, וכפי שאמרו כאן לפני גם אם הירדה ביכולת שלו תמשיך הוא תמיד יכול להפוך לשחקן שעולה מהספסל ומשנה דברים, אחד כזה שמכיר טוב מאוד את המערכת ויתרום גם לדבק בקבוצה.
איזה טלנובלה מתפתחת לנו... רונאלדו חותם במילאן ומכעיס מאוד את מוראטי שמרגיש נפגע בעקבות זה שהוא חותם ביריבה העירונית אחרי שנים יפות באינטר אז לפי שמועות הוא מתכנן "נקמה" בדמות הצעה של 100 מליון יורו לברצלונה עבור רונאלדיניו ובכך לגנוב לברסלוקוני ומילאן את חלום רונאלדיניו ולנקום בהם.
אם אני לא טועה השיא כרגע עומד על 46 מליון יורו,זינדיו זידאן כמובן מיובנטוס לריאל מדריד.אתה לא מבין כנראה מזה תוספת של 54(!) מליון יורו,סכום דמיוני של 100(!) מליון יורו שאתה כנראה פשוט לא תופס אותו. אני לא מאמין שזה יקרה בכלל אבל סכום כזה אולי יכול להזיז את רונאלדיניו מבארסה.ככה שזה לא "רק" 100 מליון יורו.
שמוראטי יהיה פראייר ויקנה את רונאלדיניו תמורת 100 מליון יורו לא מוצדקים. עם כל הכבוד לגדולה של רונאלדיניו, אף שחקן לא שווה סכום כזה וגם ככה אני לא רואה שיתוף פעולה פורה בין רונאלדיניו לקאקה (לפחות בברזיל זה לא עבד). חוץ מזה, גליאני ישלם 100 מליון יורו? 5 מליון יורו הוא בקושי הסכים לשלם על אודו..אז 100? בחלום.