קאלצ'ומרקטו: מוראטי כבר מזיל ריר על כריסטיאן קיבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Kiko, ‏17/7/06.

1. uri מנהלים

רג'ינה קיבלה 4 נקודות בחזרה!

אחרי עירעור נוסף החליטה הוועדה האולימפית לקצץ בעונשה של רג'ינה ל- מינוס 11 נקודות. רג'ינה שקיבלה בקיץ עונש של הורדת 15 נקודות עולה כעת מהמקום האחרון מקום אחד מעלה שלרשותה 9 נקודות ומשאירה את המקום האחרון לאסקולי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/12/06
  2. MHFC Member

הוא שחקן מצוין שהתרשמתי ממנו במשחקים שראיתי את ריבר, במיוחד במשחק ריבר- בוקה, בו הוא היה נפלא. למרות שהוא שחקן מצוין, אינטר לא צריכה אותו, יש לה מספיק שחקנים טובים בעמדה שלו.

השחיטות נמשכת...

אגב אתמול פירסם הגאזטה דלו ספורט שאודו, המגן המצוין של לאציו, הוא המועמד הבכיר להגיע למילאן במועד ההעברות הקרוב בינואר. על פי הפירסומים מילאן מציעה על המגן הימני 2.2 מיליון יורו.
    לדעתי זה בולשיט, אודו חתום בלאציו עד 2008, וכפי שההנהלה של מילאן נראית, היא לא מסוגלת להביא אותו.

3. Chievo Member

בושה, למה ההתאחדות מתנהגת כמו זונה שסולחת לכולם, מה יש עוד החלטות, יובה חוזרת לסיירה א' ????!!!!

4. מיכל3 Member

אם יובנטוס הייתה במצב רע היום, תהיה בטוח שהיו מורידים לה עוד נק' מהעונש, עד שהיא תחזור לסרייה אה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: לפי פירסומים באיטליה וגרמניה,מירוסלב קלוזה סגר ביובה לעונה הבאה.

:aa1: אנדראה בארזאלי,הבלם המצויין של פאלרמו וניבחרת איטליה מחוזר ע"י ריאל מדריד ומילאן.

:aa1: עוד בנושא מילאן,נאלדו הבלם של וורדר ברמן עשוי להגיע לקבוצה בינואר.

:aa1: עדיין בנושא מילאן,אוילבייר מוטלוביו,הקשר המוכשר של פיורנטינה,גם עשוי להגיע למילאן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/12/06
  6. uri מנהלים

מי?!?!

אולי התכוונת לריקרדו מונטוליבו....

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלוזה לא סגר ביובה,הוא פשוט אמר שזה יהיה כבוד לשחק עבור מאמן כמו דידיה דשאן.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן נכון..זה השחקן.
    טעות שלי.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: דייגו סימונה,מאמן אסטודיארטס,אלופת ארגנטינה הטרייה,ושחקן לאציו וניבחרת ארגנטינה בעבר,אומר שהוא ירצה לאמן את לאציו וטוען שזה יקרה במוקדם או במאוחר.

:aa1: פיורנטינה מעוניינת בג'וני הייטינגחה,בלם אייקס וניבחרת הולנד.
    היא מעוניינת להחתים אותו כבר בינואר,ותגיש עליו הצעה לאייקס בסביבות ה-3 מיליון יורו.

:aa1: עוד שחקן ששמו ניקשר למילאן,הוא סולי מונטארי,הגנאי המצויין של אודינה.
    אודינה צפוייה לידרוש עליו לא פחות מ-18 מיליון יורו.
    גם פורטסמוט',וספרטק מוסקווה מעוניינות בקשר.

:aa1: מרכו אמלייה שוער ליבורנו וניבחרת איטליה,אומר שלמרות ההיתעניינות של מילאן וליברפול בו,הוא חולם לחזור ולשחק ברומא:"מילאן או ליברפול ?,אני לא רוצה ליבחור עכשיו,טוב לי בליבורנו,אבל החלום שלי זה לחזור ולשחק שוב ברומא."

10. Giallorossi Member

המארחת של יורו 2012 נקבעה כבר?

11. uri מנהלים

לא.

12. Pipe Member

נשיא פלרמו מאוריציו זאמפאריני לא ריחם על המאמן גווידולין אחרי המשחק מול רומא אתמול ושיגר לעברו מתקפה חסרת תקדים.(בעצם אצל זמפריני שום דבר לא חסר תקדים)
    "אני מתביש בקבוצה הזאת. הוא הפך את הקבוצה מקבוצה מצליחה לבושה וחרפה.ספאלטי הוכיח שהוא מאמן נהדר, גוידולין עדין לא. יש לו סגל נהדר, אבל הוא משתמש בהם לא טוב. למה הוא שם את קראצ'יולו באגף? הוא חושב שהוא פרימדונה, ובפועל הוא הורס את הקבוצה."

גווידולין בתגובה:"אני כבר רגיל לזה. מהמשחק מול רומא הייתי מבטל רק את 20 הדקות האחרונות, עד אז שיחקנו טוב והגענו למצבים טובים"".

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/12/06
  13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שהמצב רע הצרות נופלות. מכה נוספת למילאן בדמות בדיקת סמים חיובית למרקו בוריילו. מדובר בבדיקת סמים שנעשתה לשחקן לאחר משחק ההפסד לרומא (1-2 בסן סירו), כרגע הבדיקה הנוספת שנעשתה לו נמצאת בבדיקה אבל השחקן נמצא בצרות די גדולות לפי הדיווחים.

פרנצ'סקו טבאנו סיים את ההרפתקאה הספרדית שלו. נשיא ולנסיה חואן סולר אישר שטבאנו סגור ברומא ויעבור לשורות הרומאים בחלון ההעברות הקרוב שייפתח בעוד מספר ימים, ברביעי בינואר. כרגע ככל הנראה מדובר בהשאלה עם אופציה לרכישה.

יובנטוס דחתה הצעה של ליון עבור דויד טרזגה.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורסם בוואלה ש:וינצ'נזו יאקווינטה (אודינזה), מאסימו אודו (לאציו), ג'ונתן זבינה (יובנטוס) ופלאביו רומא (שוער מונקו),ופאביו קוואליארלה מסמפדוריה יעשו את דרכם לרוסונרי.

http://sports.walla.co.il/?w=/316/1027863

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/12/06
  15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ואני חושב שדיברנו על כך שמקורות ישראלים הם לא האמינים ביותר, אני מציע להפסיק לכתוב כאן על השמועות שהם מייצרים. בכל אופן הרבה שחקנים מקושרים למילאן ואני בספק אם מישהו יגיע בכלל.