קאלצ'ומרקטו: מוראטי כבר מזיל ריר על כריסטיאן קיבו

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Kiko, Jul 17, 2006.

1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

זה לא סוד שסרג'יניו מקבל הרבה קרדיט מאנצ'לוטי, למרות שברור שהוא עדיף כשחקן כנף בקישור (וכאן אני נזכר ביאנקולובסקי שמקבל התעלמות מוחלטת). אני לא מבין למה אתה חושש מפאדיחות אצל מאלדיני, להזכירך בעונה שעברה למרות הפציעות הוא היה מהמצטיינים בהגנה כשהוא שיחק, נתן המון ביטחון והיה אחראי לכמה מהשערים החשובים ביותר (לדוגמא השער מול ליון).

שלא תבין אותי לא נכון, אשמח לראות את מאסימו אודו במילאן. שחקן מעולה ואני שמח לראות סוף סוף את חילופי הדורות האלו בהגנה (לא שאודו ילד, אבל נניח). אבל כעת אחרי רכישת בונרה הייתי מתרכז יותר בחיזוק החלק ההתקפי, שיפור ההגנה לטעמי דחוף פחות כעת.

בעונה שעברה קלאדזה שיחק לא מעט כבלם, ועשה זאת בצורה טובה ומפתיעה (אותי לפחות). המיקום הטבעי שלו (בו שיחק בדינמו קייב) הוא באמצע, אבל אנצ'לוטי הפך אותו למגן שמאלי ומאז זה התפקיד שלו במילאן (המגן הקבוע של עונת האליפות).

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הערה בנוגע לפסקה השנייה שלך איתי. צריכים שיפור גם בהגנה, גם בקישור, גם בהתקפה ולדעתי גם בעמדת השוער. אנחנו צריכים להתרכז אמנם בהבאת חלוץ (שבתכלס כל אחד שיגיע לא ייראה לנו טוב כי הכי טוב שיש נטש אותנו) ובהבאת סוג של מחליף לפירלו אבל אסור לשכוח את ההגנה שהייתה החלק החלש ביותר במילאן בעונה שעברה ואיך שזה נראה עכשיו זה לא הולך להשתנות.

3. Milan is in my blood Member

עוד ב 2000-2001 שקנו את קלאדזה הוא שחק בלם בדינמו והביאו אותו כמגן שמאלי כי היו הרבה פציאות בקבוצה הוא יהיה יותר טוב כבלם אני מעדיף את יקנו כמגן במיקום סרגיניו כלכך הרבה שערים קיבלנו ביגלל סרגינו צריך לשנות את ההגנה אודו חייב לבוא ועם לא מגיע מגן שמאלי לתת לינקו את העמדה ליראות מה הוא יכול לעשות

ויניב אני דניאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

Costacurta:Gourcuff impressed me in training. I may be exaggerating, but he has a touch that reminds me of Zinedine Zidane.”

Last edited: Aug 5, 2006
  4. MHFC Member

בדיוק.אתה לא יודע כמה שאני מסיכם איתך.בונרה יכול שלחק גם כבלם וגם כמגן ימני, לכן אם מביאים את אודו, אודו יפתח בהרכב בעמדת המגן הימני, בונרה כבלם ביחד עם נסטה וקלאדזה כמגן שמאלי, הגנה כמו שאני רוצה לראות ואני בטוח שעוד רבים.
    מלדיני לדעתי כבר לא יכול להיות שחקן הרכב, לכן הייתי מעדיף שהוא יהיה על הספסל, כי ראינו אשתקד כמה מלדיני נפצע וביגל הזה הוא יכול המון להיפצע עקב כך שהוא פותח בהרכב.

אני חושב אם מביאים את אודו אנחנו לא צריכים להביא שחקן נוסף להגנה שלנו משום שיש לנו גלים נוספים גם בספסל, כמו קוסטקורטה, קאפו, פאבלי, סרג'יניו וכו'.

בקישור חייבים להתחזק בשחקן צעיר ואני אסביר.יש לנו את סיידורף שעבר את גיל ה30, כך גבל לגבי גטוזו ופירלו, לכן עוד 3-4 שנים כנראה שלא נראה אותם בהרכב הפותח של מילןא ואני מעדיף שנתחיל לחפש שחקנים לקישור האחורי שלנו שכן יכולים בינתיים לשבת על הספסל.

5. Milan is in my blood Member

סידוף בן עוד מעט בן 31 עם אני זוכר נכון פוגיה משחק בעמדה של סידוף פירלו מאמדו דירה מליון מועמד לבוא לחזק את הקישור האחורי גורקוף יכול לשחק גם בצד ימין וגם מאחורי חלוצים גם ברוקי מגיע לגיל 30
    הבעייה אצלנו שברלוסקוני לא רוצה ליפתוח את הענק כל שנה להביא 2-3 שחקנים צעירים ובסופו של דבר ניצתרך להביא הכל בבום!

6. uri מנהלים

דווקא על יאקינטה שמעת... יאקינטה עדיין שחקן אודינזה והוא לא חתם בפאלרמו. פאלרמו אומנם איבדה מספר שחקנים חשובים כמו גרוסו, בארונה, טרליצי וסאנטנה, אבל גם רכשה מספר שחקנים חשובים שיעזרו לה להישאר פחות או יותר באותה רמה כמו ברשיאנו, סימפליסיו, דיאנה, בובו ובודאן.

בעניין קלאדזה לדעתי הוא יהיה הבלם הפותח לצידו של נסטה.

Last edited by a moderator: Aug 5, 2006
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאן עבר טרליצי?

8. uri מנהלים

סמפדוריה.

9. Paolo Maldini שחקן ותיקים

טרליצי עבר לסאמפדוריה, יחד עם חבריו מפאלרמו אקארדי ובונאני.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הייתי בטוח שהיה כתוב משהו על יאקווינטה (אורי חלית במחלה של הישראלים? יאקינטה?) מצטער אבל סלח לי זה "ידיעות":)

לאן סאנטנה עזב?

Last edited: Aug 5, 2006
  11. uri מנהלים

פיורנטינה (המחליף של פיורה).

12. Paolo Maldini שחקן ותיקים

פאלרמו עוברת מהפך די רציני, הרבה עוזבים והרבה מגיעים. דווקא לאחר עונה די טובה של הרוסנרה, מתיחת פנים בקיץ שלדעתי תזיק לקבוצה.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפורום לפני שנמחק(יימך שמו של המוחק),כתבתי עוד בתילת תקופת ההעברות על פאלרמו ועל מה שקורה שם ושהיה כדאי לעקוב,צדקתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    דרך אגב אתם שוכחים שסימפליסיו,ברשיאנו,בובו,דיאנה ופיזאנו הגיעו,כמו כן די-מיקלה הצטרף בינואר.
    מה שכן אני לא מצליח לתפוס למה הם מכרו את בארונה,אני פשוט לא מבין למה.

Last edited: Aug 6, 2006
  14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפי שאמרתי, אני אישית חושב שפאלרמו יצליחו העונה.
    חוץ משלושת הגדולות (מילאן, אינטר ורומא) הם נראים לי הקבוצה הכי חזקה ואני מקווה שהם יצליחו להתברג לפחות במקום הרביעי שיוביל אותם לליגת האלופות.
    יש להם הגנה טובה עם שחקנים כמו ברצאלי, זקארדו המעולה ובובו הכישרון הצעיר שתוך כמה שנים יהפוך לאחד משחקני ההגנה הטובים בליגה, עם החיזוקים בקישור (דיאנה שחקן אדיר) וההצטרפות הצפויה של יאקווינטה, הם ידברו חזק גם בליגה וגם בגביע אופ"א.

עוד קבוצה שאני מקווה שתצליח היא סמפדוריה, מועדון שאני מאוד אוהב.
    טונטו עזב ובמקומו הגיע אקארדי (מגן שמאלי, לא?) והוא יכול להוות תחליף הולם.
    העזיבה של איימו דיאנה קצת מאכזבת אותי... מי צפוי להחליף אותו בהרכב?

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע עם פאלרמו שזה מה שחשבנו שייקרה גם שנה שעברה...