פיזארו לא נקבר, הוא מהתחלה ידע שיש את חואן ורון, שחקן טוב ממנו, בקבוצה. בעיה שלו שהוא חתם כדי להיות שחקן ספסל. סטאנקוביץ'? דבר עם מנצ'יני שדוחף אותו לעמדה לא קשורה לו, זה לא באשמת אינטר(איך לעזאזל אפשר להאשים מועדון בקבירת שחקנים?! מה, כל שחקן שחותם על חוזה באינטר נופלת עליו קללה והוא מאבד את כל היכולות שלו?!).
אני לא מתכוון להמשיך את הוויכוח הזה-אבל העובדות לפניך ואתה יכול להמשיך להתווכח איתן עד מחר("בעיה שלו שהוא חתם להיות שחקן ספסל" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ).
סיידורף לא הצליח באינטר? אתה צוחק? הוא כיכב באינטר. פירלו? כמו סטאנקוביץ', שיחק באינטר בעמדה לא קשורה לו. אנצ'לוטי הציב אותו לראשונה כקשר אחורי במילאן, ומכאן הוא בנה את עצמו למה שהוא היום. אז בוא תסביר לי אתה מה הסיבה(ואם אפשר בדיון של אינטר). קסם? ?!
תגידו מי הרכישה הטובה ביותר שמילאן עשתה העונה...? לא שמעתי כלום... רק ג'ורקוף משו כזה ועוד שחק שהיה בסמפדוריה וזהו.... מה אין עוד שחקנים שאמורים לבוא למילאן? זה צעד שאנצ'לוטי יכול להתחרט עליו.. הוא חייב חלוצים ומגנים קשרים יש מספיק.. אבל צריכים חלוץ נורמלי שממצבים טובים הוא יודע להבקיע , יש את אינזאגי שהוא טוב במצבי לחץ ובמשחקים גדולים אבל זה לא מספיק כי ג'ילארדינו לא נראה לי שיש לו את הכוח להבקיע גולים , בפארמה הוא כיכב רק שהוא בא למילאן הוא נהיה לא טוב . ובקשר למגנים שמעתי שאולי אודו יבוא אבל את זה אומרים כבר 3 שנים ובינתיים העניין לא מסתדר , מאלדיני ,קוסטהקורטה וקאפו לא נהיים צעירים משנה לשנה הם כבר מעל גיל 35 ואם אני לא טועה קוסטהקורטה נושק ל40 וזה לא נראה לי יהיה טוב כול כך למילאן.. חייבים שינוי במילאן!
אם מילאן היו עושים את הרכש בזמן אז יכול להיות והיה להם את אדריאן מוטו או את דוויד סואזו מקליארי או נגיד בלם עכשיו אפשר לקנות מריאל כי הם בטח לא צריך את וודגט או חייבים שחקן צעיר שירענן את הקבוצה למרות שהם קנו עכשיו שחקנים לא כול כך מנוסים הם חייבים עוד שחקנים בשביל לפחות לאיים על מקום 3 בליגה ( למרות שיש להם סיכוי לזכות בליגה אם אינטר תעשה תיקויים ברוב המשחקים )..
דויד סואזו הוא אופציה לא רעה בשביל מילאן,בהנחה שלא תשיג את טורס.אני מבחינתי שייקחו את זלאטן,איפלו בחינם.רק קחו אותו!
אתה מזלזל בו יותר מידי. יש לו כישרון אדיר,והוא הראה אותו כשיחק באייקס, ובניבחרת שוודיה (ביורו 2004) וביגלל זה גם יובה קנו אותו,ובעונה הראשונה שלו הוא היה מצויין. רק העונה הוא נחלש. הוא מסוג החלוצים שלא צרכים שינחו להם את הכדור במגש של כסף כדי ליכבוש,הוא יוצר לעצמו את המצבים ויש לו שליטה טובה מאוד בכדור. העונה הוא היה חלש אבל אסור לזלזל בו,במילאן עם שחקנים כמו קאקא,פירלו וסיידרוף לידו הוא יפרח לדעתי.
מה שנכון נכון.. יש לו אופי דפוק,הוא חושב שהוא יותר גדול מכולם. אבל אולי במקום אחר שבו יש מאמן נוקשה וקשוח (לא שקאפלו לא כזה) הוא יהיה ילד טוב. הבעיה גם שלמרות שהוא שיחק לא טוב,והמשיך בהיתנהגות שלו,קאפלו לא הוציא אותו,והמשיך לשחק איתו במקום לעלות עם מוטו או דל פיירו ולשים אותו בצד שילמד להיות ילד טוב. אבל הוא לא עשה את זה וביגלל זה זאלטן גם המשיך עם ההיתנהגות שלו.
קאפלו יכל לחנך אותו מצוין,אם לא היה עסוק בלהראות שרירים על דלפיירו ובלהעריץ את השוודי כאילו היה נערה שוודית שרוצה שזלאטן יגאול אותה מבתלויה.