:aa1: רשמית מילאן תשחק בלגית האלופות אם תעבור את הסיבוב השלישי של המוקדמות. :aa1: פלארמו צירפה את יאקווינטה, אחרי שהיה מועמד לבוא גם לרומא, אינטר ומילאן ופיורנטינה.
ההודעה על מילאן נכתבה פה מזמן אין צורך לחזור עליה. ופאלרמו לא החתימה את יאקווינטה אלא אמרה שהיא מעוניינת בו.
לא בדיוק, לאחר מכן אופ"א שקלה את השתתפותה של מילאן בליגת האלופות והפעם זה רשמית. לגבי יאקווינטה טעיתי, חשבתי שלפארמו צירפה אותו לא משנה..
:aa1: מרכו די ואיו,חלוץ וולנסיה השלים את מעברו למונאקו. די ואיו שבוענה שעברה כבש ב-15 משחקים 5 שערים,היה מחוזר ע"י מיספר קבוצות מאיטךיה אבל בסוף העדיף להמשיך עוד עונה במונאקו. :aa1: סאמפדוריה הודיע שאמיליאנו בונוצולי לא למכירה,יובה שהיתעניינה בשחקן קיבלה תשובה שלילית. :aa1: טורינו התחילה במגעים להעברת צמד שחקני פאלרמו:סימונה ברונה וסטפאן מאקינווה (שמחוזר גם ע"י לאציו).
איזה כיף! אחד השחקנים השנואים עליי בתבל עשה את הצעד הראשון בדרך לאיבוד מעמדו כאחד השחקנים הטובים בעולם. אחרי שדאווידס קבע את המסלול, הגיע זמנו של פאדי המניאק לדעוך. שיהיה לו המון בהצלחה. או שלא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx
לא מאמין שמקרה דאווידס יחזור על עצמו עם ויירה, כי בניגוד לאותה עונה היום אין קשרי מרכז שדה שיכולים לאיים על מקומו של הצרפתי בהרכב(פיזארו ודאקור לא ראויים להיות יותר ממחליפים באינטר), אז היה את קמביאסו שבעט את ההולנדי מחוץ להרכב. מה שיותר מעניין אותי זה למה אתה חושב שויירה יאבד את מעמדו כאחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם(ובבקשה חלאס עם הסטיגמה של הבית קברות, זה כבר ממזמן לא תופס).
עצוב לקרוא את דברי טוני: "אני צריך להיפגש עם הנשיא דלה ואלה כדי להבהיר לו את הרצון שלי. העונה החולפת היתה מדהימה בשבילי, כנראה הטובה מכולן. זכיתי בנעל הזהב ובגביע העולמי, אבל עכשיו הגיע הזמן שלי לבחור. קיבלתי מספר הזדמנויות ממועדונים חשובים שמתחרים על האליפות ומשחקים בליגת האלופות, ואני לא מתכוון רק לאינטר. יש גם הצעות מספרד ואנגליה. בהתחשב בגילי אני צריך לשקול הכל בקפידה. אני רוצה לזכות במשהו. אני לא בן 20, אני רוצה לנצל עד תום את השנים האחרונות בקריירה שלי. בעונה החולפת זכינו עם פיורנטינה במקום בליגת האלופות, אבל לצערינו קיבלו גזר דין חמור. הקבוצה לא תשחק בליגת האלופות ותתחיל את העונה עם מינוס 19 נקודות בליגה, מה שהופך את המצב למאוד קשה. אני מקווה שדלה ואלה יסכים להיפגש איתי כדי שנוכל לסכם משהו שיתאים לשני הצדדים, אבל עד עכשיו הוא מסרב להיפגש איתי. אני יודע שחתמתי על חוזה, אבל אם ראשי הקבוצה לא יסכימו לשבת ולדבר איתי אני אקבל את העובדה, אבל היחסים שלי עם המועדון יהיו תמיד מסוחסחים. אני לא מתכוון לברוח, כל עוד אני אקבל את ההרגשה שהקבוצה, המאמן והאוהדים סומכים עלי, אני אתן את כולי לחולצה שאני לובש. אם זאת אני סבור שזה לא נכון להתנהג כפי שהנשיא מתנהג איתי כרגע."
עצוב אומנם אבל אתה צריך להבין את הבחור,הוא צודק הוא לא ילד ורוצה קצת ליגת אלופות.לצערו הרבה פיורנטינה לא תתן לו את זה.
ברור, אני כתבתי את זה רק שהעניין סביבו החל. כמה שזה עצוב לי כאוהד פיורנטינה, אבל לאור המצב שנוצר (סעמק עם הקאלצ'ופולי) אני מבין את הרצון שלו לעזוב ולנצל את הכשרון שלו בנסיון בזכיה בתארים ולא בהשארת הקבוצה שלי בליגה. מצד שני אני מבין גם את שראשי המועדון עושים הכל על מנת להשאיר אותו כי אנחנו זקוקים לו בעונה הקשה הזו בשבילנו. ואם זאת זה לא יהיה נכון להשאיר אותו בכוח.
מה זה בדיוק "מקרה דווידס"? למיטב זכרוני, לפני טוטנהאם הבחור היה המציל הרשמי של העונה של ברצלונה, ממקום עשירי בערך למקום 2... עכשיו הוא כבר לא ילד...אם לזה אתם מתכוונים.
שאמרתי "מקרה דאווידס" התכוונתי לזה שבאותה עונה הוא הגיע לאינטר כאחד מהקשרים האחוריים הטובים בעולם אחרי חצי עונה גדולה בברצלונה, ובהתחלה היה שחקן הרכב, אבל אז קמביאסו התחיל להראות מה הוא יודע, והפיטבול נדחק לקצה הספסל. גיא אמר שיקרה לויירה מה שקרה לדאווידס, ואז אמרתי לו שהעונה זה פשוט לא יכול לקרות.
http://www.soccernet.com/design05/images/sw/David-Pizarro_mikehewitt.Xxx http://www.inter.it/aas/img/73718.Xxx אין ספק, הכל סטיגמות ואינטר בכלל לא קוברת שחקנים סדרתית. בכל מקרה, קליארי הודיעה היום שסואזו ימשיך עונה נוספת אצלה ושהיא נמצאת במו"מ עימו להארכת חוזהו עד 2010.