קאדיז יורדת;מאבק צמוד על הצ'מפיונס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏5/5/06.

1. XabiAlonso Member

אני לא מאחל לאף שחקן מהקבוצה שלנו למות, במקרה הגרוע שיעזוב את הקבוצה (גם אם זה בקהאם)..
    בכל מקרה, כמו שאמרתי חייב להביא בדחיפות בלם ברמה גבוהה, כי פשוט אי-אפשר להמשיך עם המסננת הזו בהגנה ולסמוך רק על סאן-איקר.
    ונפרדים עם זידאן, כמו שצריך עם גול וזה מבחינתי הכי חשוב.
    בנוסף, באפטיסטה, שמיום ליום הופך להיות אחד השחקנים האהובים עליי ביותר בריאל, כובש צמד!!

2. Engel Del Madrid Member

המלך שוב קיבל צהוב, אלוהים יודע למה, ראמוס ישירות קיבל אדום כנראה שזה היה משו רציני.
    ועוד מישהו בשם G.G.G PEREZ קיבל צהוב. למישהו לעזאזל יש מושג מי זה?!?!

3. Quique_Flores Member

אתה טועה

הפער נקודה ומספיק שאנחנו נסיים שבוע הבא בתיקו ואתם תפסידו והמקום השני יהיה שלנו

הקטע הוא שאני כמעט בטוח שאת אוסאסונה בחוץ לא ננצח

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יאומן , ריאל האלה... בחודשים האחרונים תמיד הם כובשים בדקות הסיום ומצילים נק' או מנצחים.

חבל חבל מגיע לראיל לסיים במקום השלישי

וכמה סימלי שבמשחקו האחרון בבירנבאו זידאן כובש שער

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/06
  5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מתאים לקאסיאס לקבל את הגול שהוא קיבל מפורלאן

6. נדב מיכאלי Member

ראיתי בחדשות הספורט עכשיו את הגולים מהמשחק של ריאל מדריד נגד ויאריאל.
    יופי של גולים.
    פרידה יפה מזיזו .
    וראיתי גם את המשחק בין ראסינג לאוססונה -קאמבק גדול של ראסינג והם מבטיחים עוד עונה בלה ליגה .
    חבל שקאדיז יורדת קבוצה מאד סימפטית.

7. Raulito Madridista

וואי משחק הפרידה מהמאסטרו, אני לא מאמין שזה באמת נגמר.

בכל מקרה, אני הלכתי לפאב וראיתי אתהמשחק עם שלוש אוהדי ריאל נוספים. הייתה אווירת כדורגל נהדרת.
    ריאל פתחה באטרף, שלפני שנתיים וחצי שלוש היה נגמר ב3-0 חלק תוך 20 דקות, התפוצצות סטייל ויאדוליד. ראול חטף כדור והגיע לשער פעמיים אבל בעט ברלשנות, בישל גול ענק לבפטיסטה שבעצמו כבש צמד, אבל ראול נראה חלוד והפעם הוא קיבל את המצבים שלו. במקום להוביל 3-0, ספגנו שני שערים טיפשיים, שקרלוס כנראה גמר את הסוס שלא הספיק לחזור, זינדין זידאן המלך השווה בשער גדול בנגיחה, ריאל התחילה עם שיגור החלליות וחבל, פאבלו גארסיה אפס, היה מתבש חילוף גוטי וגם סיסיניו. לא מאמין בהתחלה שכל הכדורים שרקו ליד המסגרת וויאריאל לא ספגה. פורלהאן כל השנה ישן ודווקא נגדינו התעורר זה פשוט לא ייאמן, ריאל כמעט לא איבה כדור, ויאריאל מחמש התקפות כמעט שמה חמישיה, איקר קסיאס הציל בעיטה נפלאה של ריקלמה לקראת הסיום. רוביניו היה נהדר, פשוט תענוג לראותו, זיזו רצה והיו לו כמה מהלכים, הוא עלה עם מוטיבציה ואני כל-כך שמח שהוא כבש. ראול של הימים הטובים היה מנצל את המצבים שהגיע אלייהם וריאל הייתה מוליכה בהיתרון גדול.
    חבל שהמשחק האחרון של זיזו לא נגמר בניצחון, אבל לפחות לא הפסדנו והתייאשנו אחרי הפנדל של פורלהאן, ריאל פשוט לא הייתה מוכנה להפסיד את המשחק הזה. אני ראיתי שהאוהדים, הרימו שלטים של חולצה מספר 5, האם היה טקס יותר רציני ממחיאות הכפיים, בתחילת המשחק? אני הגעתי טיפה מאוחר לפאב בדיוק שהתחיל.

המקדמה על ולנסיה חשובה, הניצחון היום ברח בין הידיים, חייבים לנצח בפיחואן את סביליה שתהיה שקועה בגמר גביע אופ"א.

כל שער שהיה פשוט כל-כך התרגשתי.

על שאר המחזור אולי ארחיב בהמשך, אני יוצא לטיול שנתי עכשיו.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את השער שך זידאן,שער יפה בנגיחה..
    חבל שצריך להיפרד מימנו. שחקן ענקקק ! :aaa8:

9. Barcik Member

זה טוב שאתם מצליחים משהו שאפשר לשמוח ולהתרגש בגללו. במצבכם, לא בטוח שהייתי עושה את זה. (רק 25% מזה נאמר בציניות).

בתחתית, שתי קבוצות נאבקות נגד הירידה. קאדיז ומלאגה כבר איבדו סופית את מקומן בפרימרה. כעת, אלאבס נמצאת מתחת לקו האדום עם 36 נקודות, ואספניול מעליה עם 38 נקודות. במחזור הבא, תערך אספניול את ריאל סוסידאד, ואלאבס תשחק בביתה מול דפורטיבו, שתי קבוצות שכבר סיימו את העונה. בזכות יחס פנימי עדיף, לאספניול תספיק נקודה אחת כדי להבטיח את השאורתה. המצב היחיד בו הקבוצה מברצלונה תרד יתמשש במידה ומחזיקת הגביע תפסיד בעוד אלאבס תנצח.

הקרבות האחרים שנשארו פתוחים הם זה על הצ'מפיונס (עליו דניאל פירט בתגובות קודמות יותר), וזה על המקום השני - ריאל מדריד ביתרון של נקודה על ולנסיה כרגע.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב די , ראול מעורר רחממים כבר.
    בגול שזידאן הוא נתן ספרינט שנראה לי לא נתן בכל המשחק עצמו כדי להגיע לכדור ולדחוק אתו מהקו שזה ירשם גול של ראול ,אבל גם זה לא הצליח לו.

אני מתחיל לרחם עליו כבר..

11. EL Capitan Member

הראל, זה ממש לא היה ככה. ראול רק רצה לוודות, שהכדור יכנס לרשת.

מכיוון שאני מגיב קצת מאוחר (אתמול לא ראיתם ממני תגובה אחת), אני אתייחס רק למה שלא התייחסו כאן. בטיס ניצחה 2-1 את מאיורקה, והבטיחה את השארותה בליגה אחרי עונה מאכזבת. אתלטי עשה את אותו הדבר, עם 2-1 בחוץ על דפור. תיקו 2-2 בין סלטה לריאל סוסיאדד הבטיח את השארות הבאסקים בליגה, וסיים לסלטה את חלום ליגת האלופות. בכל מקרה, היא השיגה את הכרטיס לגביע אופ"א, שזה השיג פנטסטי בשבילה. סביליה היא היחידה שיכולה למנוע מאוסאסונה את הכרטיס לליגת האלופות. צירוף מקרים ענק, שסביליה פוגשת את ריאל במחזור האחרון ואוסאסונה את ולנסיה. בתחתית, רק אספניול ואלאבס נשארו במאבק ההשרדות, כשככל הנראה אלאבס תהיה זאת שתרד, וטוב שכך.

12. Zizou10 Member

למישהו יש תקציר של המשחק של ריאל - ויאריאל מאתמול?

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריקלמה הבטיח לנו שאת הפנדל הבא של ויאריאל הוא יבעט , אז ויאריאל קיבלה פנדל מול ריאל ופורלאן בעט.