די נו זה לא מצחיק. סאקו? ברצינות? אנצ'לוטי בכישרונו הגדול הצליח לקחת אותו אחורה במקום להוציא ממנו את היכולות הגדולות שיש לו, ועכשיו יעיף אותו? לא רואה את זה קורה בגלל האוהדים, אבל אם כן אני ישלם את הכרטיס טיסה של לאונרדו וקרלו. בעונה שעברה הוא היה הרבה יותר טוב מכל משחק של הפח הראשי וע' פח ראשי. דרך אגב, מה שאלכס עשה מול בארסה בגול הראשון של ראפיניה? מרשים בהחלט (עם קצת עזרה מחברים).
http://www1.skysports.com/football/news/11...gree-Moura-deal לוקאס חתם בפריז. לא מבין את האינטרס שלו לחתום שם (חוץ מכסף כמובן). מישהו יודע למה הוא הצתרף(?) רק בינואר?
בדיוק באתי לפרסם את זה. האינטרס שלו זה אותו אינטרס של זלאטן וסילבה ופאסטורה לחתום. חוץ מזה שזו קבוצה שתשחק בליגת האלופות ובתקווה תגיע רחוק שם. מה שאני באמת לא מבין זה מה האינטרס של הקבוצה להביא אותו. איפה הוא ישחק? במקום לבאצי? זלאטן? פאסטורה? ממש לא ברור לי. כמו שזה נראה כרגע מנז או אולי ננה יעזוב. את הכסף שהוציאו עליו אפשר להשקיע בצורה הרבה יותר נבונה בשחקן שבאמת נחוץ לנו. אלכס סונג, יאן מ'ווילה, ואן דר ויל, אלו שחקנים חשובים יותר שיעזרו לקבוצה הרבה יותר מעוד "כוכב" בהתקפה העמוסה גם ככה.
אל תתבלבל גם סונג שחקן התקפה. כל מה שקשור להגנה אין לכם מה לבנות עליו כאיזה עילוי. עם סונג בהרכב היתה התעניינות מאסיבית מצד ארסנל בחיזוק הגנתי לקישור בדמות מ'בילה
אולי זה מתוך הרגל אבל אתה לא צריך לדאוג לדברים כאלה עכשיו. 20-30-80 מ' יורו, הכל מים. זה לא כאילו שההחתמה הזאת תמנע מכם לרכוש קשר אחורי או מגן ימני אם אנצ'לוטי יחפוץ בכך.
השאלה האמיתית היא למה אנצ'לוטי חפץ בלוקאס כשגם ככה או מנז או ננה יראו ספסל העונה, ולמה הוא לא חפץ במגן או קשר אחורי שיכולים לשפר את ההרכב. אחרי ההחתמות של זלאטן וסילבה הייתי מאוד אופטימי, והנחתי שעוד חיזוק להגנה המקרטעת שלנו זה רק עניין של זמן. במקום זה אנחנו מביאים עוד שחקן התקפה. אני מקווה מאוד שאף אחד לא יופתע כשנחטוף רביעיות מבארסה או ריאל באלופות.
לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר. מעניין אותי מה התפקיד של לאונרדו בקבוצה, חוץ מעוזר-מחריב כמובן. (או שמא מחריב ראשי? אסור לשכוח מי מינה את אנצ'לוטי). סטראוברי פילדס (איזה שיר ענק) ניסים היקר. יש לנו בעיה אחת. אנצ'לוטי אידיוט. אני יודע שעכשיו כבר לא צריך לדאוג לכסף, אבל יש בזה משהו קצת חורה. ככה זה יהיה עכשיו? לא תהיה שום משמעות לדרך, רק לשגעונות החולפים של לאונרדו ואנצ'לוטי? מגיע לנו משהו יותר משמעותי מזה, יותר מעניין.
גילוי נאות, לא צפיתי ולו במשחק אחד של PSG בעונה החולפת. יכול להיות שאטעה אבל כך אלמד. מעניין אותי לדעת מה גורם לך לומר את זה. נכון לעכשיו (לפני שלוקאס יגיע בינואר) יש לכם רק את לאבצי, מנז וננה שמשחקים באגפים. כך אני קורא את מצבת הסגל שלכם (מינוס ביסביץ', קאמרה, ארנד ולואינדולה שלא הצלחתי להכניס)... http://i49.tinypic.com/2884jdl.Xxx מאיפה אתה יודע שהוא לא? הוא אמר בראיון שלוקאס הוא ההחתמה האחרונה או לחילופין האם נסגר חלון העברות? שמי ערן. לא יודע למה רשום לי 'ניסים כהן' מתחת לאבטאר אבל אני יודע שאני לא היחיד בפורום. אני לא חושב שזה כזה שיגעון חולף לרכוש את לוקאס. ננה בן 31, לוקאס צעיר ממנו בכ-12 שנה. לדעתי המחשבה היא בנייה לעתיד וזה מבורך.
לאבצי, מנז וננה הם שלושתם שחקנים ששווים הרכב. אתה מוסיף לזה את לוקאס (בהנחה שהוא אכן טוב כמו שאומרים, אני מודה שלא ממש יצא לי לראות אותו) ויש לך ארבעה שחקנים ברמת הרכב על שתי עמדות. מישהו יצטרך לעזוב, ולטעמי אין שום סיבה שאלו יהיו ננה או מנז שהיו מעולים בעונה שעברה. בעניין ההגנה אתה צודק, אין לי מושג ויכול להיות שמחר דני אלבס ופיליפ לאהם חותמים בקבוצה. מצד שני, העונה מתחילה עוד יומיים ואין שום סיבה שקבוצה עם תקציב בלתי נגמר לבזבוזים תחכה עד לרגע האחרון לבצע החתמה כזאת. בין אם היא תתבצע או לא, מדובר בניהול כושל. מה חדש?
זה איזה קטע שאתה כאילו שחקן ענתיקה פה. יש דרגות ובגלל שייש לך 5 מיליארד הודעות אתה כבר לא שחקן צעיר ולא שחקן בוגרים אתה ניסים כהן שהוא איזה אגדה סופר עתיקה או משהו בסגנון. הסבירו לי את זה פה איזה פעם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
גם לסאקו מגיע יותר מלהיות בלם שלישי/רביעי אבל ככה זה במועדונים גדולים. השאיפה היא שיהיו 2 שחקנים ברמה גבוה על כל עמדה. אני הייתי אומר שאתם קצת קצרים בעמדת הווינגרים אלא אם יש שחקן נוער שאני לא מכיר שיהיה אופציה רביעית. שוב אדגיש שגם אם ננה נתן עונה חלומית הוא עדיין בן 31 ויהיה בן 32 בתום העונה הקרובה. זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו לעתיד אלא שחקן שחוזר לברזיל בקיץ הבא כדי לשחק עונה-שנתיים לפני הפרישה. יפה. דני אלבס ופיליפ לאהם. התרגלת לכסף מהר אני רואה. "ניהול כושל". נכון לנקודת הזמן וההתהוות בה נמצאת הקבוצה אני חושב שהיא קרובה להיות שלמה. מגן ימני מסכן שעוד אולי יגיע לפני סגירת החלון. שאלו יהיו הצרות שלכם.
אתה מוזמן לקרוא פה בדיון את דעתינו שלי ושל איתי על הסיטואציה של סאקו (במעלה העמוד), שמשום מה מאבד את מקומו לטובת גרוטאות כמו אלכס או לוגאנו. המצב שלו לא מוצדק וכך גם יהיה המצב של מנז ברגע שיגיע לוקאס (כי אני בספק אם הוא מגיע בתור שחקן רביעי באגפים), למרות שמנז ראוי יותר. לא מפתיע אותי שפספסת את הנקודה ונדבקת לדוגמאות (המופרכות מלכתחילה) שהבאתי. יכול להיות שהתרגלת לניהול כל כך גרוע בקבוצתך שכל דבר שהוא מעט מעבר לזה נראה לך כמו ניהול מושלם, אבל אני ראיתי את לאונרדו ואנצ'לוטי מחריבים לי אליפות שאני מחכה לה כבר 14 שנה. אני לא רוצה לראות את זה קורה שוב.
לא פיספסתי. כנראה הייתי צריך להוסיף סמיילי קורץ כדי שיהיה ברור שאני צוחק. אני חושב שאתה נסחף קצת אבל אתה מכיר את הקבוצה שלך יותר טוב ממני. סה"כ ניסיתי לשחרר ממך חלק מהפאניקה. לטובתך ולטובת הקבוצה שלך תקווה שאני צודק.
עם חלק מהמשתמשים פה אף פעם אי אפשר לדעת... תראה, אני ארשה לעצמי להיות מעט שחצן ולומר שאליפות אנחנו ניקח העונה. אבל המטרה של הקבוצה היא יותר מרק שליטה בליגה המקומית וההגנה שלנו כרגע לא קרובה לרמה הנדרשת.