יש לי תיאוריה על כך שפריז בוחרת שחקנים ארגנטינאיים לפי הכינויים. חאבייר פאסטורה - El Flaco - הרזה איזיקל לבאצי - El Pocho - השמנמן מקרה? חחח
לאבסי הוא לא החלוץ הארגנטינאי היחיד שמגיע לצרפת, גם האלופה מונפלייה מוצאת אחד כזה ומחתימה את עמנואל הררה, שמגיע אחרי עונה טובה באוניון אספניולה הצ'יליאנית. שם אלמוני מאוד לארגנטינאים, שבארצו לא הותיר רושם מיוחד והתחיל לפרוח רק לפני שנתיים בליגה השנייה של צ'ילה. לדעתי הוא יעזוב בעתיד מבלי שהותיר רושם מיוחד, אבל המאמן כבר מכנה אותו "היגוואין החדש"... http://i46.tinypic.com/2hhpymd.Xxx
העונה ראיתי אותו לא מעט אבל הוא ברח לי מתחת לרדאר ולא שמתי לב אליו בכלל, אבל שמת לו רף גבוה של דמות קאלט להשתוות אליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
אמרתי כבר שאני חושב שלאבצי החתמה מעולה (על אף שאני לא אוהב אותו), אבל מה עם ההגנה? תיאגו סילבה לא יגיע, וחייבים להתחזק בעמדות האלו. סאקו הוא היחיד בהגנה שיש לו פוטנציאל להיות ראוי לרמות האלו. כל השאר לא טובים מספיק ואם ההגנה לא תתחזק אנחנו שוב נכשל במאבק על האליפות. אני מאוד מודאג מחוסר ההתקדמות בגזרה הזאת.
:aa1: ליל עם עוד החתמה מרשימה - סולומון קאלו חתם ויצטרף למרווין מרטין כמי שאמורים להחליף את אדן הזארד בליל.
רעידת אדמה בליון: בסטוס, סיסוקו, קאלסטרום והפקטן כריס הולכים הביתה. הנשיא מאשים אותם בהריסת חדר ההלבשה. האמת מהלך מבורך לדעתי. ליון צריכה להתחדש.
ואו, ליון ממש עשו מהפכה. לא סתם מהפכה, למעשה, לא נשאר אפילו שחקן אחד שהיה באמת פעיל בתקופה של ז'וניניו (האיש והאגדה)... מבחינתי, ליון מתה. אבל במקומה יש עכשיו ליון חדשה. אני יכול רק לאחל לה בהצלחה. אני גם מאד מקווה שיעיפו אכבר את היו"ר הזה, בשנים הארונות הוא עושה רק נזק לקבוצה. עדיף לו לפרוש.
עדכון ענק מאיטליה. הגאזטה דלה ספורט האיטלקי ולאקיפ הצרפתי מדווחים שהעסקה הגדולה של הקיץ מתקרבת בצעדי ענק. לפי הדיווחים, פריז סן ז'רמן תשלם למילאן סכום של 60-65 מיליון יורו תמורת שני הכוכבים הגדולים של הקבוצה, זלאטן איברהימוביץ' ותיאגו סילבה. כרגע הסימן שאלה זה זלאטן, מדווח שהסוכן שלו מתכוון לפגוש אותו ולנסות לשכנע אותו לעבור לפריז. הוא גם דיבר עם חברו עוד מימיו בברצלונה, מקסוול, ושאל אותו לגבי הקבוצה.
פסז' בהחלט יכולה להעמיד את אחד ההרכבים המשובחים באירופה בעונה הבאה. אלא אם אנצ'לוטי יחליט להישאר שבלוני ומעצבן ולשחק עם 3 ו4 קשרים באמצע (מה שלפחות לא מתחבר עם הקנייה של לבאצי), וימשיך לעכב את ההתפתחות של סאקו כמו שרק הוא יודע, זה נראה בנתיים כמו משהו כזה: ---------------------סירג'ו-------------------- מקסוול------סילבה------------סאקו---------ז'אלט ----------------מוטה--סיסוקו/מאטודי------------------ ננה----------------פסטורה--------------לבאצי -----------------איברהמוביץ'--------------------- אם להתעלם לרגע שזה לעת עתה כמעט פירק אימפריה כמו מילאן, זה יהיה מרתק לראות אותם באלופות. הפריזאים יכולים להסוף הרבה עניין.