דווקא דאמיאו זו קנייה טובה מאוד לטווח הארוך בשביל הפריזאים. מחזור סיום מרתק, בתחתית ובצמרת, עם המון שערים ועוד אחד של ליצ'ה. מלך השערים של ליון בליגה למרות הפציעה הארוכה :aaa8:
אני ממש לא מקווה שדמיאו יגיע. עם כל הכבוד לו, הוא ממש לא שחקן שישדרג אותנו ואם המטרה היא להפוך לאחת הקבוצות החזקות ביבשת, אנחנו צריכים לקנות יותר שחקנים בסגנון של פאסטורה (והיגוואין אם יבוא) ופחות בכיוון של מקסוול או תיאגו מוטה.
אל קלאפי אומר שפ.ס.ז' צריכה להחתים לפחות ארבעה שחקנים חדשים, הוא הכחיש שאמר שישקיעו מאה מיליון יורו ברכש וסירב להגיב לשמועות (הדי חזקות) על התעניינות בקאקה והיגוואין. גם איזיקל לבאצי על הכוונת.
מוסא סיסוקו מטולוז קרוב לסיכום ברומא. אני לא ממש מכיר אותו (למרות שבמנג'ר הוא אדיר), אבל מה דעתכם על הקשר הזה?
עכשיו מדברים על לסאנה דיארה לפ.ס.ז'. אני מתאר לעצמי שחצי אירופה תהיה מקושרת לפריז בקיץ הקרוב, אחרי היורו כנראה נקבל דיווחים יותר קונקרטיים.
איזיקל לבאצי מנאפולי עובר לפריז סן ז'רמן! אולי היה לזה קשר למעבר של האלק שקושר לפ.ס.ז' עוד בקיץ שעבר, בכל מקרה הקבוצה סיכמה עם נאפולי על 26 מיליון יורו, אמור לחתום לחמש שנים.
אני לא מת על לאבצי באופן אישי, אבל אני אהיה מאוד מרוצה אם הוא יחתום. הוא בדיוק מסוג השחקנים שאנחנו צריכים ואני רוצה לראות עוד החתמות של שחקנים מוכחים עם ניסיון באירופה, ופחות של ילדים מוכשרים מדרא"מ (למשל דמיאו חו"ח).
אם פ.ס.ז' משחקת עם חלוץ בודד אז למה שתרכוש את לאבצי? הוא הרי חלוץ שני קלאסי ואני מניח שהוא הולך להיות מין הסתם שחקן הרכב.
לבאצי יכול לשחק גם בכנף ימין, גם כחלוץ. פ.ס.ז' יכולה לשחק גם עם שני חלוצים, אני בהחלט יכול לראות מערך כזה, למרות שבתקופת אנצ'לוטי האיומה המערך שעבד הכי טוב היה 4-5-1 עם חלוץ "מדומה" כמו ננה למשל.