למען האמת מונפלייה לטעמי נחותה ולו במעט מליל וכך גם אמר השוער שלה אבל אופי לא חסר לה ובכלל מדובר בקבוצה צנועה שהבעלים ההסגוני שלה הסתפק במקום השמיני על מנת לסיים במאזן רווחי. ליל היא מועדון עם הרבה יותר מסורת והופיעה מספר פעמים בליגת האלופות ובגדול מדובר במועדון גדול{יחסית} אבל עם "שוק" קטן לא כמו מארסיי ופאריז. נדמה לי שההשוואה עליה דיברת ודיברו גם בשידור היא יותר בקטע של סגנון המשחק ותו לא.
תראו את הגול של מונפלייה ותגידו לי ברצינות אם ליל עשו הכל כדי לעצור את ההתקפה: http://www.youtube.com/watch?v=0hJDaagk3Ac פשוט לא הגיוני קומדיה כזאת של טעויות בדקה כל כך קריטית!
נו באמת... אם פאריז לא אלופים זה בגלל הנקודות שהם הפסידו במקומות כמו אוקזר,נאנסי וכו' ולא בגלל שער נהדר לכשעצמו של ג'ירו ופאנה. היית אומר אותו דבר אם פאריז הייתה מבקיע שער דומה....?
דרך אגב, הנצחון של פאריז על ראן לא היה כל כך "אדיר" כפי שאתה מתאר, ההגנה של ראן ידועה זה מכבר כמסננת אחת גדולה ולמרות אין סוף הכשרונות שעברו במועדון הזה נדמה שחסר שם דבר אחד עיקרי וזה אופי ועמוד שידרה מה שיש בשפע למונפלייה.
אני מסכים איתך לגמרי, לא מגיע לנו לקחת אליפות. אני אומר שבמקרה הספציפי הזה, ובהתחשב בנסיבות לא נראה שליל עשתה מאמץ גדול מדי כדי למנוע את השער הזה. והאמת? גם אם פריז הייתה מבקיעה ככה הייתי חושב אותו דבר. בחיאת, דקה 94, התוצאה 0-0. איזה סיבה בעולם יש לבלמים לצאת כל כך קדימה?
תיקו או הפסד זה אותו דבר לליל במשחק הזה, רק ניצחון היה מאפשר להם להישאר בתמונת האליפות או השגת המקום ה-2 ושלב הבתים בליגת האלופות.
מעבר למה שאליאס אמר - רק הפסד היה מונע ממונפלייה אליפות, היא משחקת מול אוקזר שכבר ירדה במחזור האחרון. מונפלייה אלפה סופר ראויה ומגיעות לה אך ורק מחמאות על עונה מדהימה. מהצד השני, יש אדם אחד שאחראי על איבוד האליפות שלנו העונה. אותו אדם משקר, מרמה ועובד על עולם הכדורגל בעקביות כבר למעלה מעשור. העונה, סוף סוף, הבלוף נחשף. לך הביתה.
כן, שלנו. אני אוהד של פ.ס.ז' מאז גיל 8 (לצערי?). למה? סיפור ארוך ודי עגום (שזה באופן אירוני יכול גם לתאר את הקבוצה עצמה...)
יפה, אז יש גם ותיקים, אני התחלתי מ-2009. הכישלון של אנצ'לוטי ענק, היסטרי. עם יתרון בפסגה, יתרון איכותי עצום, עוד שלושה שחקני רכש שלא היו לקודמו. אני אמרתי בזמנו שאני לא ממש בעד הפיטורים של קומבוארה, אבל גם לא מתנגד. אני לא לוקח את דבריי בחזרה, אבל אין ספק שההחתמה של אנצ'לוטי זה אחד המינויים הגרועים באירופה בעונה האחרונה.
באמת למה? היו קבוצות הרבה יותר מלהיבות ומעניינות כמו מונאקו שהגיעה לגמר הצ'מפיונס מול פורטו ולולא פציעות של מספר שחקני מפתח היו יכולים גם לזכות בגביע או נאנט הנהדרת שכמעט הגיעה לגמר הצ'מפיונס אחרי שניצחה 3 -2 בבית את יובה או סט אטיין של מישל לארקה ודומיניק רושטו ופטריק רבאלי שקרעו לי את הלב בדיוק לפני 36 שנה ויומיים כשתקפו ללא הרף את שערו של ספ מאייר שהיה אז בשיאו רק כדי להיכנע לבעיטת עונשין אדירה מ 30 מטר של פרנץ רוט {גרמני חזק וקשוח} ואפשר להמשיך עם ליון הנהדרת ושבע הזכיות הרצופות שלה באליפות או בורדו של גורקוף וליל הנפלאה של שלוש השנים האחרונות..... בקיצור,הפרינציפ ברור. מילה לגבי ליל, מזה ארבע שנים אני עוקב אחריהם באדיקות לאחר הגעתו של גרסייה שעשה פלאים בלה מאן וראיתי קבוצה שתוקפת בכל מצב מתוך אמונה ביכולתם להבקיע בכל זמן נתון וכיוון שתיקו או הפסד היו היינו הך לא ממש נדהמתי מהעלייה הרבתי לכיוון שערה של מונפלייה ובכל מקרה לטובת הכדורגל הצרפתי אני מאוד מקווה שקבוצות נוספות יילכו בעקבות ליל.
התחלתי לאהוד את פ.ס.ז'. ב-1998... מספיק כואבת לי העונה הזאת, ופשוט אין לי לב לגולל עכשיו את הסיפור שלי עם הקבוצה. אולי אם יקרה לנו נס ומונפלייה תפסיד לאוקזר... (על מי אני עובד?). לעניין למה לא קבוצה אחרת - בעיקרון זה חלק מהסיפור, אבל מספיק לציין שהייתי בן 8 ולא ידעתי על קיומן של ערים אחרות בצרפת מלבד פאריז, ובטח שלא הכרתי עוד קבוצות...
אפשר כבר להתחיל לסכם, הסיפור די סגור. מה הם שלושת שחקני העונה שלכם? אני חושב שהדירוג הולך ככה: 1. הזארד 2. ג'ירו 3. ננה
מסכים לגמרי עם האזארד כשחקן העונה, מקום שני חייב לטעמי להתחלק בין בלאנדה וג'ירו ואילו במקום השלישי הייתי בוחר במנז שהיה לטעמי הגורם המרכזי למיקומה של פאריז השנה ובכל מקרה הרבה יותר מננה שאמנם כבש לא מעט שערים {חלקם מרהיבים} ואני בפירוש מאוד נהנה לצפות בו אבל לא מעט נקודות הלכו פייפן בגלל האנוכיות שלו { אוקזר,בורדו,ניס ועוד}. הבעייה היא שלרובנו יש זכרון קצר אבל אי אפשר להתעלם מכך ששבעה שערים שלו נכבשו בחודש האחרון לפי החלוקה הבאה: 3 מול הגנת הפח של ראן, 2 מול סושו ב6 -1 ו 1 מול האין הגנה של וולנסיין פלוס 1 בחוץ מול אוקזר שם היה חייב לבשל או לכבוש מינימום שלישייה, בלאנדה וג'ירו לעומתו הרבה יותר קבוצתיים ויציבים במשך כל העונה ואף ידעו לשחק אותה במאני-טיים דבר שננה לא ידע לעשות גם לא במונאקו.