הוא זומן לנבחרת רק פעם אחת וגם זה היה במשחק הראשון של בלאן נגד נורווגיה שאף שחקן שהיה חלק מסגל מהמונדיאל שיחק.
מעבר לזה שהוא שחקן בינוני שגם כך לא מזומן לנבחרת - הסיכוי היחיד של סיסוקו להכנס לסגל הוא במידה ותיפול פצצת אטום על מנצ'סטר.
12 שחקני הסגל שמשחקים מחוץ לצרפת: פיליפ מקסס (מילאן), אדיל ראמי (ולנסיה), פטריס אברה (מנצ'סטר יונייטד) גאל קלישי (מנצ'סטר סיטי), לורן קוסיילני (ארסנל), יונס קאבול (טוטנהאם), פלורן מאלודה (צ'לסי), סמיר נאסרי (מנצ'סטר סיטי), חאתם בן ארפה (ניוקאסל) יוהאן קבאיי (ניוקאסל), פרנק ריברי (באיירן מינכן), קארים בנזמה (ריאל מדריד). אז גאל קלישי כן מזומן בסוף,מאתיה בחוץ. השחקן היחיד שסרוח לי הוא מאלודה,הבנאדם מאז עונת הדאבל של צ'לסי לא פוגע. אגב,אלו כנראה 4 הבלמים שיהיו גם בסגל ליורו,לא רואה בלמים בליגה הצרפתית יותר טובים.
ממאדו סאקו כנראה יזומן, אם הוא ישחק זה כבר עניין אחר. מעניין מה יהיה בהתקפה, אם ג'ירו ישחק ליד בנזמה ואם גאמיירו ומנז יזומנו.
בצדק אפשר לומר... אבל נראה שבלאן מאוד אוהב אותו, והאמת שמהמשחקים שראיתי מצרפת בשנתיים האחרונות מאלודה משחק שם טוב יותר מבצ'לסי. גם כובש די הרבה. אבל הפעם הוא לא יפתח בהרכב, יהיה מוזר מאוד אם כן. למרות שהם כבר מזמן לא הבריקו כנבחרת, אנימצפה מהצרפתים לתת טורניר טוב... סגל נפלא, הרבה שחקנים רעבים שנמצאים בכושר טוב העונה, מקווה שזה יצליח להתחבר להם הפעם. מבחינת כישרון היא בין היחידות שיכולות להתחרות בספרד וגרמניה.
אני לא חושב שקלישי יהיה המגן הפותח ואני מאוד מקווה שגם אברה לא יהיה. אני מקווה שבלאן יזמין עוד מגן שמאלי מתוך צרפת, כי הוא יתבאס מהחור הקבוע בצד שמאל.
24 שעות לפני ה D day ואתם מדסקסים על הנבחרת...? לא יודע מה איתכם אבל אצלי לא נשארו ממש ציפורניים בשתי הידיים, אני מת על ליל אבל לא ממש רוצה לראות את פאריז זוכה באליפות בעיקר בגלל מה שעשו לקומבוארה ויש לי הרבה יותר מסימפטיה למונפלייה שאם תזכה תוכל בכך לאותת להרבה קבוצות קטנות באירופה שניתן להצליח גם ללא הכסף הגדול. בלאנדה לא ישחק בשני המשחקים האחרונים אבל הקבוצה נראית עדיין מאוד ממוקדת והנצחון בראן {לא מעט מזל יש לומר} הכניס בקבוצה בטחון שהיה חסר מאוד לאחר האירועים מול אביאן, מצד שני לליל אין ממש מה להפסיד במיוחד לאחר אובדן הנקודות המיותר בלא מעט משחקים בהם הובילו ולאחר שאיבדו את מוסה סו בפגרה ונאלצו להסתדר ללא באסה במשך רוב העונה. האזארד, ג'ירו וכנראה גם בלאנדה לא ימשיכו לשחק בצרפת בשנה הבאה וזאת מכה לא קטנה לליגה הצרפתית אבל מניסיון העבר יש תמיד צעירים מוכשרים שימלאו את החלל. הקיצר, מחר בסביבות חצות נדע { כנראה} מי תהיה האלופה.
רגעי השיא בכל העולם לא מפסיקים, ג'ירו דוחק שער מהשתחררות של שחקן שאני לא מכיר ומקפיץ את כל האצטדיון שהרגיש כמו בית קברות. רק ניצחון על אוקזר ומונפלייה לוקחת אליפות בלתי יאמנת.
טעות קטנה, ג'ירו בישל נהדר לפאנה שכבש בסוף זמן הפציעות! איזה יום! קודם סיטי עושים לי התקף, לאחר מכן הקליפרס מנצחים משחק 7 ואז מגיעה מונפלייה {איזו אויירה נהדרת במגרש ומחוצה לו} ומנצחת בשניות האחרונות, לא נשאר לי אוויר.... בשבוע הבא יוצאת פאריז ללוריין לה אסור להפסיד ואילו מונפלייה משחקת באוקזר שכבר ירדה, יש טוב מזה? דרך אגב, למונפלייה מספיקה נקודה על מנת להיות אליפות, לא חייב נצחון.
אגב, אתה יודע אם בצרפת משווים בין מונפלייה לליל של העונה שעברה. כי אני חושב שההשוואה הזו לא נכונה, ליל היא שנים קבוצת צמרת ומונפלייה הייתה עד לפני כמה שנים בליגה השנייה וגם שם כוכב העלייה שלה היה במקור עובד בבית נופש בגאונלופ.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. התסריט הכי גרוע שהיה יכול להיות! פשוט הרגשה שהעולם לא רוצה שפריז תיקח אליפות! אז אחרי הלכאורה "טעות" בהגנה של ליל (טעות אה-לה שיר צדק מול בית"ר ירושלים) שהביאה לשער של קארים אייט פאנה והבטיחה כמעט סופית את האליפות של מונפלייה, הבשורה הגרועה באמת היא שאוקזר סיימה סופית את דרכה בליגה, ולמעשה אין לה על מה להלחם. לא שאני אומר שהם לא ינסו לנצח, אבל קלישאה ידועה בכדורגל אומרת שהמוטיבציה של קבוצה בסכנת ירידה גדולה מקבוצה שרצה לאליפות. הניצחון האדיר 3-0 של פ.ס.ז' על ראן (שמוכיחה בפעם המי יודע כמה שאת האליפות הזו הפסדנו בחוץ) מתגמד לחלוטין לעומת האכזבה האדירה הזאת. גם תיקו טוב עשרות-מונים מאשר הפסד כזה, בצורה כזו. לסיכום: מחזור הסיום - פ.ס.ז' מתארחת אצל לוריין, מונפלייה מתארחת אצל אוקזר שירדה ליגה. תיקו של מונפלייה והם אלופים לראשונה אי פעם, כך גם במקרה של איבוד נקודות של פריז. אני מזכיר לכם שבמשחק הראשון העונה לוריין ניצחה בפארק דה פרינס 1-0 משער במצב נייח. לילה טוב, אני הולך להתעורר מזיע מסיוט שמונפלייה מפסידים ואנחנו עושים תיקו.