צרפת 2011-12: מונפלייה אלופת צרפת!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י cazzo, ‏6/8/11.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא חשבתי על זה בכלל ושהסתכלתי על לוח המשחקים לפני שבוע רשמתי 3 נק' בראש על המשחק מול אוקזר, בהחלט לוח משחקים מאוד קשה נותר למוליכה שראן גם משחקת על המקום באירופה אם אני לא טועה. ככל שאני חושב על זה יותר אני מצטרף לדעתו של דונדון (ושלך) שהפאריזאים פייבוריטים.

2. doundoun Member

פתיחה מטורפת בוולנסיין, 2 -0 למקומיים לאחר 11 דקות!
    למזלה של פאריז ננה החזיר מהר שער משלו, וואו!

3. doundoun Member

המהפך הושלם, 3 -2 לפאריז ועם החורים בהגנה של וולנסיין אני באמת לא אתפלא אם זה ייגמר
    בשישייה.

4. ItayPBM Member

4-3 בסיום לפ.ס.ז' על ולנסיין. אלכס ממשיך עם היכולת הלא יציבה והלרוב גרועה. אני יעדיף את ממאדו סאקו עליו בכל מצב, למרות שגם הוא לא בתקופה מדהימה.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

והיום מונפלייה חייבת להשיג לפחות נקודה בחוץ מול ראן החזקה, שנאבקת על המקום בליגה האירופאית, על מנת לחזור למקום הראשון.

6. doundoun Member

וזה בפירוש מבחן הבגרות של מונפלייה ואני לא ממש משוכנע שיעמדו בו למרות ההתנצלות של בלאנדה
    לאחר ההרחקה והראיון בו מתח ביקורת על ההחלטה לתת לקמארה לבעוט את הפנדל.
    ראן? קבוצה משוגעת בדיוק כמו המאמן שלה אנטונטי, מסוגלת לדרוס ביום נתון כל קבוצה בין אם זה בבית
    או בחוץ ומצד שני יכולה להפסיד בבית לסושו.... מה שכן,יהיה מעניין.
    אותי מעניין מה תעשה דיז'ון בלוריין, נצחון של דיז'ון ולוריין נכנסת ללחץ לפני המשחק בבית במחזור האחרון מול ...... פאריז.

7. ItayPBM Member

איזה יום מטורף בתחתית...
    אוקזר מפסידה 4-2 לבורדו וכרגע נמצאת במקום האחרון בטבלה.
    סושו מנצחת את נאנסי 1-0 וכרגע עולה מעל הקו האדום!
    קון קיבלה בראש מליל 3-0 והיא מתקרבת לאיזור המסוכן, גם ניס שסיימה בתיקו 0-0 עם טולוז.

8. doundoun Member

כל הכבוד לסושו, עם כל המורחקים לחמו בטירוף וניצחו קבוצה עדיפה מהם בו בזמן שאוקזר מצליחה
    להרוס לעצמה עם תבוסה ביתית לבורדו,יש לנו וואחד פינאלה בתחתית!
    ליל התעללה בקון והיה צריך להיגמר במינימום חמישייה,מעניין מה תעשה מונפלייה בראן.
    בשבוע הבא,מונפלייה מארחת את....ליל!

9. doundoun Member

קמארה מפצה על הפנדל המוחמץ ומעלה את מונפלייה ל 1 -0 דווקר אחרי משקוף של פיטרוייפה.
    יופי מונפלייה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

10. doundoun Member

שאפו ענק למונפלייה, אמנם משחק בינוני מינוס שלה ולא מעט מזל בשני השערים אבל כנראה שהמזל הולך עם הטובים....

במחזור הבא שתי הקבוצות "שלי" נפגשות במונפלייה ופאריז כנראה תשחט בבית את ראן, מקווה שבאנדה חוזר ואיתו אסטרדה ורוב הסיכויים שנקבל את משחק העונה.

מילה על אבי מלר, קשה להעביר שידור של משחק שלם לבד במיוחד כשלא מדובר בליגה ה"אהובה" עליו
    אבל הייתי מצפה ממנו להכין שיעורי בית ולדעת מי ואיך נראה הבעלים של מונפלייה,לואיס ניקולין, ואם אפשר
    גם לספר מעט על השחקנים המפורסמים ששיחקו במועדון הזה כמו לוראן בלאן,אריק קנטונה,וולדרמה ורוג'ה
    מילה האגדי {שיחק במונדיאל 94 בגיל 42 במדי קמרון}.

התחתית ממשיכה לבעור וכלום אבל כלום לא סגור,לא יכול לחכות לשבוע הבא! :aaatv:

11. Landon Donovan Member

כל הכבוד למונפלייה. אלו בדיוק המשחקים שאפשר לצפות שהם יקבלו פיק ברכיים וימעדו, אהל הם עמדו במבחן בצורה מרשימה. בשילוב עם זה שבאוקזר חזרו להעמיד פני סמרטוטים - אם מונפלייה מנצחת את ליל הם יוכלו להכניס את השמפניות למקרר.
    פ.ס.ז' אומנם הראתה אתמול אופי, אבל גם ראו בדיוק את כל הבעיות שבגללן האליפות בורחת. אנצ'לוטי הביתה!

12. Ricky van Wolfswinkel Member

סנייה נפצע ויחמיץ את היורו.
    אני לא חושב שזו כזו אבדה גדולה, סניה הוכיח בשנים האחרונות שמלבד היותו אתלט גדול הוא לא מגן טוב.
    חוץ מזה שהוא פספס את רוב החלק השני של טורניר ההעפלה וצרפת התרגלה לשחק עם רבלייר ועם דבושי.
    בכלל, אני חושב שדבושי ראוי להיות המגן הימני הפותח של צרפת.

13. Christian Dailly Member

סנייה מגן אדיר.

מהירות,כוח,טכניקה טובה והרמות מדויקות.

דבושי לא דבושי,אם סנייה היה בכושר טוב מבחינתי הוא באנקר בנבחרת צרפת.

14. Ricky van Wolfswinkel Member

אני לא בטוח בגלל שהוא לא שיחק הרבה זמן ובלאן כבר פחות או יותר סגור על הסגל.
    זה כמו שפתאום תחזיר את גאלאס לנבחרת.

הסוגיה הדחופה יותר בנבחרת של בלאן היא בצד השני כאשר אבידל ששיחק את רוב המשחקים לא ישחק ביורו אז זה משאיר את בלאן עם אברה ומתייה ואולי עם קלישי.
    אני חושב שעצם ההחזרה של אברה לנבחרת היא בושה גדולה ואחרי אירועי המונדיאל הוא לא ראוי ללבוש את החולצה ואני גם חושב שמתייה עושה עונה יותר טובה מאברה שנחלש מאוד ביחס לעונות הקודמות.

15. Landon Donovan Member

על הנייר לדעתי יש לקלישי את הקייס הכי טוב מבין המגנים השמאליים, אבל הוא לא זומן העונה לנבחרת אז זה כנראה לא ריאלי. מתיה גם הוא לא שיחק יותר מדי בנבחרת (הופעה אחת במשחק ידידות). לא נראה לי שמישהו מהם יכנס להרכב של צרפת בקיץ. לצערי כנראה נראה שם את אברה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/5/12