צרפת 2011-12: מונפלייה אלופת צרפת!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י cazzo, ‏6/8/11.

1. Dekel COYS

לפחות מארסיי תשחק שנה הבאה באירופה. נקודת אור כל שהיא בעונה האיומה הזאת

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אז אני מבין שגביע הליגה מקנה מקום בליגה האירופאית, בכל מקרה תואר זה תואר ואני בטוח שאוהדי מארסיי ידעו להנות ממנו. ליון תקבל עוד צ'אנס לתואר בגמר הגביע בעוד שבועיים, בו היא צפויה לזכות אם לא תהייה סנסציה גדולה.

3. ItayPBM Member

תשמע עם הגביע המשוגע שיש השנה כלום כבר לא יפתיע אותי, אבל בכל זאת ליון עשו דרך יפה בשני הגביעים ומגיע להם לזכות לפחות באחד מהם.

היום ב-22:00 אוקזר מארחת את פ.ס.ז', שידור ישיר בספורט 5. כל תוצאה פרט לניצחון סנסציוני של אוקזר והם יכולים להתכונן לליגה השניה, לפריז אסור למצמץ כי מונפלייה נראית טוב מאוד, וכל איבוד נקודות יכול בקלות להפוך לאיבוד אליפות.

4. Dekel COYS

מונפלייה פותחת פער של 2 נק' בצמרת אחרי שהפריזאים מסיימים בתיקו 1-1 נגד אוקזר.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא ראיתי את המשחק ויכול להיות שפ.ס.ז' חילצו נקודה, אבל איזה בזבוז של הזדמנות לסגור את הפער אחרי ההפסד של מונפלייה ויתרון 1-0 מול קבוצה חלשה כמו אוקזר.

6. ItayPBM Member

במחצית השניה אוקזר שלטו, אבל פריז הגיעו לכמה הזדמנויות פשוט אדירות.
    מנז גילגל כדור לקורה אחרי שכבר עבר את השוער, ננה פשוט זרק לפח הזדמנות של אחד על אחד וניסה להתחכם. בזבוז גדול, מאז שאנצ'לוטי בא אני פשוט לא נהנה מהקבוצה.

7. Ricky van Wolfswinkel Member

היום נערך בערך משחק עונה בליג 2 כאשר ריימס השנייה פגשה את טרואה השלישית.
    לפני המשחק לשתי הקבוצות היו 51 נקודות, ריימס ניצחה ופתחה את הפער מהמקום הרביעי ל-4 נקודות.
    עוד התפתחות מעניינת היא מונאקו שהייתה בסכנת ירידה לליגה השלישית ומאז סוף פבואר יש לה רצף של 9 משחקים ללא הפסד. לאחר שנצחה היום את לה הרוו היא צמצמה את הפער מטרואה במקום השלישי ל-5 נקודות בלבד.
    מונאקו כרגע נמצאת במקום השמיני ובשביל לעלות ליגה היא תצטרך להתמודד עם 5 קבוצות: טרואה, קלרמונט,סדאן, תור ואיסטר וגם עם קבוצות שנמצאות מתחתיה בטבלה: נאנט וצ'יטרו.
    במיליק אחרות המאבק לעלייה הוא בין לא פחות מתשע קבוצות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/12
  8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

טוב, סביר להניח שמונאקו רכשה בינואר שחקנים עם הבעלים העשיר שיש להם עכשיו, אז לפחות השחקנים האלה משפיעים? מוכיחים את עצמם?

9. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

:aa1: יונס בלאנדה, קשרה המרוקאי בן ה22 של מונפלייה, הודיע כי יאריך את חוזהו בקבוצה במידה ובסיום העונה ייקבע כי מונפלייה תהיה בליגת האלופות בעונה הבאה. "בינתיים, עוד לא חשבתי על העתיד שלי יותר מדי. אני מעדיף להתרכז במאבק על הזכייה באליפות מאשר בדברים אחרים", אמר בלאנדה.

:aa1: בינתיים בצרפת, הערב נפתח המחזור ה33 בליגה הצרפתית כאשר בין התוצאות הבולטות של הערב ניתן למצוא את ניצחונה של סנט אטיין, שהביסה במשחק חוץ 4:1 את קון ועלתה למקום השישי בטבלה. ליל גברה 2:0 על דיז'ון בחוץ ושמרה על המקום השלישי, ראן גברה 1:0 על ברסט בחוץ ועלתה זמנית למקום הרביעי בטבלה. מונפלייה ניצחה 0:1 בביתה את ולנסיאן והגדילה את הפער בפסגה מפריז סן ז'רמן לחמש נקודות באופן זמני, אך מי ששוב חוזרת למרכז העניינים ולא בצורה חיובית היא מארסיי, שאחרי זכייתה בגביע הליגה מול ליון ממשיכה לא לנצח בליגה; הערב היא התארחה אצל בורדו והפסידה גם כן, כאשר כעת היא מדורגת במקום העשירי בטבלה והיא עם 12 משחקי ליגה רצופים ללא ניצחון. מחר יושלם המחזור ה33 כאשר אז'קסיו תפגוש את נאנסי, פ.ס.ז' תארח את סושו וליון תארח את לוריין במשחק שינעל את המחזור.

10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

:aa1: מאמנה של פריז סן ז'רמן, קרלו אנצ'לוטי, אישר כי פ.ס.ז' מעוניינת בלואיס סוארז, חלוצה של ליברפול. "התעניינו בו בינואר, אבל אני חושב שביוני, תוצאת ההתעניינות תהיה שונה", אמר אנצ'לוטי בהתייחסותו לנושא.

:aa1: דיווחים חוזרים ונשנים מדברים על מעבר אפשרי של עדן הזארד, קשרה של ליל, למנצ'סטר סיטי או למנצ'סטר יונייטד.

:aa1: אנדרה אייו, חלוצה של מארסיי, סיים את העונה. החלוץ הגנאי עבר ניתוח בכתף וייעדר מהמגרשים כשלושה חודשים.

:aa1: מונאקו מתעניינת במגנה הימני של גנק, אנל אנגקונגקה.

:aa1: למרות שלא תשחק בעונה הבאה בליגת האלופות, מתיו ולבואנה הודיע כי הוא רוצה להישאר במארסיי.

:aa1: מישל סיידו, יושב ראש הנהלת ליל, אמר כי יכול להיות שליל לא תוכל למנוע את חזרתו של ג'ו קול לליברפול עקב דרישת המשכורת שלו.

:aa1: דיווחים: דידייה דשאן מועמד לאמן את ולנסיה בעונה הבאה.

:aa1: הל'אקיפ מדווח כי ניוקאסל החתימה את רומאין אמלפיטנו, קשרה של ריימס. השחקן יעבור לאנגליה בקיץ הקרוב.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/12
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ליון יוצאת מהעונה הזו עם תואר לפחות, הגביע המקומי, בזכות שער של החלוץ הטוב בצרפת וה-4 בטיבו בעולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

האמת שהתוצאה הצמודה קצת מפתיעה לאור פערי הרמות המצופים בין הקבוצה מתחתית הליגה השלישית לליון.

12. ראיין אדלי Member

מה קורה למארסיי בתקופה האחרונה? 13 משחקי ליגה רצופים ללא ניצחון [מאזן 10-21]
    והם ממשיכים להיראות על הפנים...

הפסד מחר של סן ז'רמן ואפשר להגיד מזל טוב למונפלייה על אליפות היסטורית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    כנראה שעם כסף לא קונים אליפויות, כל הכבוד להם

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/12
  13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אנצ'לוטי מגיע. פ.ס.ז' ביתרון שלוש נקודות.
    היום הקבוצה מפסידה לליל ועכשיו מונפלייה ביתרון של חמש נקודות.

14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

כל השערים שנכבשו אתמול במשחק בין ליל לפריז סן ז'רמן. ממליץ מאוד לחכות לשער האחרון.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

15. Christian Dailly Member

מה לעזעזל קרה השנה בליגה הצרפתית?

ליון ומארסיי היו עד כדי כך חלשות?