איזו נבחרת מדהימה הצעירה ביותר במונדיאל אם אני לא טועה והגענו לחצי הגמר עם שחקנים כמו מולר שלא הבקיע לפני המונדיאל, אוזיל חסר הניסיון בנבחרת, חדירה(ק'דירה) כנ"ל ספרד באו עם כל הכוכבים הנוצצים, כביכול "העלימו אותנו" וכבשו שער בודד ממצב נייח בעוד ששאר המצבים נוטרלו... גמר עלוב, ספרד עם דרך לא דרך הגיעה לגמר וגם אם החצאים היו הפוכים וספרד היתה עם גרמניה בגמר הייתי אומר את אותו הדבר, הם היו יכולים יותר, יצאו מינימליים והרסו מונדיאל שגם ככה מגמגם אני נוטה להולנד, למרות שגם להם אותו סגנון של מסירות סתמיות ומציאת כוכב בחוד... אני לא יכול לחכות לראות שוב את הנבחרת הגרמנית משחקת, זה תענוג!
שוב אני מבין את הטענות נגד יואכים לאו, שוב פעם. בגאזטה דלו ספורט המאמן הגרמני טען כי איטליה בחוץ מכיוון שהיא הגנתית. מה ראינו היום? גרמניה הגנתית! למה לשנות גישה לקראת משחק, הר לאו? ווארום?!?! במקום לשחק את המשחק הרגיל, להיות אגרסיבים על מובילי הכדור, לנתב את קצב המשחק, להשתלט עליו, גרמניה הייתה היום רפויה לגמרי והפסידה בצדק. גרמניה נהייתה ספרד והולנד של פעם, כזאת שמשחקת יפה והולכת הביתה עם המחמאות. גרמניה של פעם הלכה לעולמה, ממש ככה. לא אקבל תירוצים שמולר היה חסר, לא אקבל תירוצים שדווקא אוזיל נעלם בדיוק עכשיו, ושיילך לעזאזל אותו תמנון מהגן הזואולוגי של ברלין. לאו, אתה אחראי!
+ או במילים אחרות - יוגי העבודה שבה התחלת בשנת 2005 הסתיימה בהצלחה רבה. מה שביקשת לעשות הצלחת ובגדול. הפכת נבחרת (שגם כשהיו לה כשרונות "אדירים" בדמותם של בריגל, ברטהולד, פרוסטנר, ירמיס, בודה, נויוויל וכיוצ"ב) תמיד היתה מפחידה, תמיד הלכה על התואר ועליה נאמר "כדורגל משחקים 90 דקות ..." לנבחרת נחמדה, סימפטית שמשחקת יפה והתקפי (עלאק) ושחוגגת (אשכרה חוגגת, לא בציניות) את המקום השלישי. בקיצור הפכת אותנו מגרמניה לקרואטיה. תודה רבה לך על העבודה הנפלאה. עכשיו שמלאכתך תמה, אתה יכול לפרוש מהנבחרת בשקט.
אני מתפלא עליך יואב. ראית מה קרה בדקות שגרמניה ניסו להחזיק בכדור ולצאת קדימה, שם הגיעו ההזדמנויות הכי טובות של ספרד לגמור עלינו ומזל שהם החמיצו. זה אסון לנסות ולשחק ככה מול ספרד, היינו חוטפים שלישייה בקלות אם היינו שולחים יותר שחקנים קדימה. לא היה דבר יותר בולט מזה במגרש. אגב, גם לא שינינו כמעט כלום בצורת המשחק שלנו. עמדנו מאחור כמו מול ארגנטינה וניסינו לבנות התקפות מהירות ביציאה קדימה. אותם סיגירות שעבדו על מסי לא הצליחו מול אינייסטה וצ'אבי. הם לא נתנו לנו לצאת קדימה בכזאת קלות. מזכיר מאוד את מה שהם עושים לכולם.
איכס, לא מפסיקים להתעסק בנו ובשורשים של השחקנים שלנו גם אחרי שגרמניה בחוץ http://mondial.haaretz.co.il/?s=2718 די מפגרים, די!
כדי שתקבל מה שרצית, התקפה. נעזוב את זה שברגע שמגאת' עשה התקפה מול קבצות גדולות וחטף בראש באת אליו בטענות, אבל שיהיה. תספר לי מה היה שונה אתמול מבמשחק מול ארגנטינה? אותה השיטה בול. למה לא באת בטענות אז? אתה מחפש תמיד אשם אחד כאשר השחקנים הם המלאכים. תפנים את זה שספרד טובה לפחות בפי 2 מאיתנו ועל המגרש אין לעשות קסמים. לעמוד מאחור ולהתגונן עם בניית התקפות מהירות עבד יפה מול האנגלים וארגנטינאים. בהתחלה עמדו גם מאחור וניסינו לפתח התקפות ולא הלך מול הספרדים. לאחר מכן לאוו עשה חילופים התקפיים כדי לנסות אולי כן לתקוף (בתקווה שכך כן נצליח להפתיע את הספרדים( וגם זה לא הולך נגדם. ותבין, זה לא רק לנו (לגרמניה) לא הולך נגדם, אלא כולם נכנעים להנעת הכדור המושלמת שלהם. ותספר לנו שוב איפה היית לתת מחמאות ליוגי ברבעיות שארגנינה ואנגליה הוציאו מהרשת? אתה קופץ עכשיו? גיבור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
נדב, הרבה דברים היו לא ברורים אתמול, הדוגמא של בואטנג אכן קולעת, וגם זאת של פודולסקי. לבחור מקלן אין הבנת משחק בשיט, הוא לא שם לב שהוא כל הזמן בנבדל, הוא לא פותח משחק וכל הזמן רק נצמד למגן במקום לפתוח לו אופציית מסירה. חוץ ממסירה אחת מגיע לו הציון אפס. ועם זאת ללאוו יש סוג של פוביית פולדי. ולמרות הכל נדב, הנבחרת הזאת נתנה טורניר מעולה, לא קרואטיה ולא נעליים, הרבה גם בזכות של לאוו. אם רק ידע ללמוד מהטעויות שלו (ויש לו כאלו). בסה"כ לאוו עשה עבודה טובה. זה שאתה משחק מול הנבחרת היחידה בעולם שיש לה כ"כ הרבה כלים נגד משחק כמו המשחק הגרמני, בזה לאוו לא אשם. צריך רק המשכיות!
ויש המשכיות ממוק' היורו, דרך היורו ועד היום. השחקנים והשיטה רק מתחברים יותר והנבחרת משתפרת. אם לא היה לספרדים דור זהב, אנחנו היינו הפייבוריטים לזכות בו. אפשר להיות גאים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
כשראיתי שיש חילוף ,ישר חשבתי לעצמי שזה הולך להיות טרוכו שהיה בינוני מאוד ותקע את כל המשחק בצד ימין . למרבה ההפתעה אני רואה את יאנסן , מה גם שלבואטנג יש משחק ראש טוב יותר . גם אני לא הבנתי את החילוף נדב , גם לא הבנתי למה כשגומז נכנס זה היה במקום קדירה ,הריי קדירה מסוכן התקפית ותרם הרבה גם להתקפה ,אם כבר להוציא מישהו ולהכניס את גומז למה לא את אחד הבלמים או את פודולסקי ? אגג רציתי לשאול אותך נדב ,האם קיים סיכויי שנוייר ינחת בבוואריה ? אתמול הוא נתן משחק גדול ובאופן כללי ,הוא פשוט שוער ענק כבר עכשיו .
בואטנג קיבל ציון 5 (הציון הנמוך ביותר שאפשר לקבל. ולא שאני בא אליו או לשחקנים בטענות, הספרדים גורמים כך לכולם להראות רע).
לא רציתי כבר עכשיו להכנס לדברים שעצבנו אותי, אבל הכניסו אותי לזה: פולדי>>> ראווווווווווווווווס! נמאס לי מהאפס הזה, נמאס לי! חילופים: זה לא הפעם הראשונה שלאוו טועה בחילופים שלו. מעבר לזה שהם לא הגיונים, הם רק מזיקים למשחק. ההחלפה של בואנטג ביאנסן היתה הזוייה, כי בואטנג גם התקפית בסדר גמור, בעוד יאנסן הגנתית זה חור. גומז?? בדקה 80 פלוס, שיש לך גם ככה בעיה לייצר מצבים, אתה מוציא את קדירה ומכניס את גומז?! למה לא במקום פולדי?! ולמה לא גומז?! עקשנות: עמדת על מערך מסויים, בו שני הווינגרים שלך יכולים להחליף מקומות עם קלוזה ולהיות חלוצים, אז תמשיך לעמוד על זה. קקאו או קיסלינג במקום מולר היו האלטרניטיבה היחידה שהיתה ללאוו. קקאו לא כשיר, אז תן לקיסלינג את הכלים, הוא כבר הראה שיש לו את זה, גם אם אתה לא מאמין בו במאה אחוז, תעמוד על השיטה שלך! טרוכובסקי?! בצד ימין?! כבר לפני זה הוא ראה שזה לא עובד. קרוס? הוא יותר פליימייקר, לא הווינר שצריך לעמדה. וככה ירית לעצמך ברגל וזה שהשחקנים לא מצאו את עצמם אתמול, למהלך הזה היה גם חלק בזה. סה"כ לאוו עבר את המבחן ומגיע לו גם להמשיך, אבל רבעק שילמד, שילמד!
רוזנר גם קאדירה היה חלש וקיבל ציון 5, אבל לא בגלל זה הוא הוחלף בגומז. לאוו הגיב אחרי השער של ספרד ועלה לשחק עם 2 חלוצים, קלוזה וגומז. מה אתה היית עושה? היית מנצח את ספרד עם חילוף אחר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אז לתת לשוויני את צד ימין? אין לך מישהו אחר.
אני עדיין מאמין שגרמניה היא הנבחרת מס' 2 בעולם בדרך להיות מס' 1. הדור הצעיר שלנו רק ילך וישתפר, ואני שואב מהטורניר הזה המון דברים טובים. כל הכבוד לילדים האלה שהביאו הרבה כבוד לאומה שלמה, אני חושב שהם עמדו בציפיות מהם, והציפיות עלו קצת רק בגלל הרביעיות הפנטסטיות נגד 2 הנבחרות השנואות עלינו. צריך לזכור שעדיין מדובר בנבחרת צעירה, שתבוא ליורו הבא כנבחרת הרבה הרבה יותר טובה וחזקה. צריך לבנות על ה8 שנים הבאות.
דיי כבר עם השטויות האלו! הוא שוב הופקר הגנתית על ידי האפס פודולסקי. העיתונאים ההזווים רואים רק את המשחק באופן הכי שיטחי שיש. נוייר 7.5 מעולה! מ"ס 1!!! לאם 5.5 התקשה התקפית והגנתית לא נקי מטעויות מרטסקר 5.5 בינוני פרידריך 5.5 עשה מהלך אחד הגנתי גדול ושלוש טעויות אחר כך בואטנג 5 לא בא לידי ביטוי התקפית כי פולדי כל הזמן חסם אותו וכי פולדי לא עשה הגנה כמו שהוא היה צריך ומעבר לזה לא יכל לעלות כי פולדי לא ירד לעשות הגנה. קדירה 5.5 מחצית ראשונה אדירה, מחצית שניה חושך שוויני 6 הגנתית כרגיל נפלא, התקפית עם יותר מדי טעויות, ניסה לקחת אחריות, אבל לבד הוא לא יכול טרוכובסקי 4 לא קשר ימני!!! אוזיל 4 לא בא לידי ביטוי, גם בגלל שתפס ביום חלש וגם בגלל שנבהל מהמשחק הפחדני של הנבחרת ואיבד את הביטחון שלו פולדי 0 אפס, אפס, אפס הביתה! קלוזה 4 לא קיבל כדורים ולא יכל לעשות כלום מחליפים: יאנסן 6 נכנס כדי לתרום להתקפה, אבל ההפקרות ההגנתית היתה המחיר קרוס 5 הרבה יותר מטרוכו, אבל לא מתאים למשחק כמו שהפתח אתמול