צעירים חסרי באלאק

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏24/5/10.

1. FC_Bayern Member

חחח ושימו לב מה אני מגלה עכשיו!

http://www.youtube.com/watch?v=9o0Riq6-smQ

התמונה שהעלו לאינטרנט היא תמונה מזוייפת, כשלמעשה אוהד ספרד - העלה אותה תוך שהוא מוחק את הדגל של סרביה מהסרטון המקורי (מה שהתמנון אכן ניבא בצורה מדוייקת), ומדביק את הדגל של ספרד. זה מסביר את העובדה, למה העלו את זה רק בתור תמונה ולא בתור סרטון!

חברים, אפשר להירגע. התמנון עדיין לא אמר את דברו...

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז זה העניין. שאתה לא מכיר מספיק את באלאק. והדבר האחרון שאפשר להגיד על באלאק זה שהוא בנאדם. וכאילו שמישהו קרא מה שכתבתי בא באלאק ודורש בחזרה את סרט הקפטן אחרי המונדיאל.
    הבנת, שגיא, לא רק שהוא לא מבין שאין לו מקום בנבחרת והוא צריך לפרוש, אלא שהוא גם דורש את הסרט חזרה. זה האיש. שחקן טוב, בנאדם חרא (מה שגם דפק לו את המעבר משחקן טוב לשחקן מעולה).

הבעיה היא שאף אחד מהם לא יודע לעשות באופן טבעי את מה שמולר עושה באופן טבעי. בגלל "חינוכו" כחלוץ, הוא יודע להחליף מקום תוך כדי משחק ולמעשה לשחק חלוץ שפיץ או חלוץ שני וגם לשחק עם הגב לשער, מה שכל 4 האחרים לא ממש יודעים לעשות. הוא גם עושה הגנה יותר טוב מכל אחד מהם. זה לא שהוא כזה שחקן ענק (הוא שחקן מצויין, אבל גם ארבעת האחרים כאלה) וכל כך הרבה יותר טוב מהם, זה פשוט שהוא יודע דברים שהאחרים לא ואלו דברים שהשיטה בנבחרת בנויה עליהם. בזכות המעשים האלה שלו (וגם של פולדי שהוא לא קשר) קלוזה הרבה יותר יעיל כחלוץ בודד בנבחרת מאשר בבאיירן.

3. דנידין Member

4. שגיא Guest

אז מה לעשות. שחקנים גדולים מבאלאק קיבלו בעיטה לביצים בשלהי הקריירה שלהם ברמת הנבחרת. אני מודע למוניטין שלו בגרמניה ולהשפעה הגדולה שלו אבל המונדיאל האחרון הוא למעשה הוכחה חותכת שאין לבאלאק מקום. דורש את הסרט? השאלה אם מי שעומד מהצד השני, יואכים לב במקרה הזה אני מאמין, יסכים להשתפן מול באלאק או לעמוד על שלו ולהמשיך את הבניה של הנבחרת המצויינת הזאת. בלי באלאק.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

טוב, קודם כל בירוהוף מכחיש את כל הדיווחים בתיקשורת על מאבק בין באלאק ללאם. הוא מבהיר שעוד לפני המונדיאל סוכם שפיליפ יהיה הקפטן רק למונדיאל בלבד וכי באלאק עדיין הקפטן של הנבחרת...

כן, כי אין דברים יותר חשובים להתעסק בהם.

חדשות טובות לפני המשחק, כל השחקנים כשירים להתמודדות פרט למולר המושעה.
    קקאו, קדירה ובואטנג החלימו מהפציעות שלהם ויעמדו לרשות לאוו.

בתקשורת מדברים על טרוכובסקי כמועמד המוביל לפתוח במקומו של מולר, אני לא הייתי פוסל את טוני קרוס או אפילו את קקאו.
    הרי לאוו מחפש קשר בצד שיכול להצטרף כחלוץ.
    מה עוד שטרוכו היה רחוק מלשכנע עד כה.

6. מראדונה Member

נראה לי שהחסרון של מולר הולך להיות סופר משמעותי.הוא החתיכה שמרכיבה את הפאזל.
    לטעמי אפשר להחליף כמה שחקנים בגרמניה ולא ירגישו שינוי כל כך משמעותי,מולר הוא לא אחד מהם.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בדיוק בגלל זה הייתי פותח עם קיסלינג, שכבר שיחק בתפקיד (אומנם בקושי, אבל שיחק). יכול להיות הברקה, אבל הוא לא אופציה מבחינת לאוו.

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה שכתבת בסוף זהו לב העניין. באלאק לא יפרוש (בטח לא אם הנבחרת תזכה, בטח ובטח אם היא לא תזכה - הוא ירצה להוכיח לכולם) וספק אם ליוגי יש את הביצים להפריש אותו.
    אם אתה דווקא שואל אותי, יוגי היה צריך להפריש אותו לפני הטורניר גם אם הוא לא היה נפצע. אבל אתה לא שואל אותי וממילא זה רק מצב היפוטטי ועכשיו יש לנו בעיות אמיתיות.

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/10
  9. gonzo18 Member

http://estaticos01.marca.com/imagenes/2010/07/06/futbol/mundial_2010/1278408336_extras_portada_1.Xxx
    זאת התמונה האמיתית.
    כנראה שגם התמנון יודע שקשה מאוד לנצח את הבונקר של דל בוסקה.

10. dudi Member

אני מסופק אם קיסלינג, או גומז קשורים לכימיה הקבוצתית, או מתאימים לדרישות,ולסיטואציה(לפחות קיסלינג שחקן נהדר לא אקח ממנו את זאת), אבל בסיטואציה הנוכחית, ועם היריב שמפעיל את יתרונותיו דרך מרכז המגרש דווקא אולי קרוס(במיוחד),וטרוכו יכולים יותר לבוא,ולתת תמיכה למרכז לשווייני, וקדירה האדירים!! ולעזור מול המאסה שדל בוסקה יפעיל עם שחקני מרכז המגרש שלו באשר הם.

מצד שני(או אפילו ראשון!!) אנחנו גרמניה!!, ולשנות שיטה בגלל נבחרת יריבה כזאת, או אחרת זה לא הכי בא בחשבון ככה שגם אם שחקן עם אופי יותר התקפי סטייל קאקאו ייכנס לנעליו שילד הפלא המושעה( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ) לא אהיה מופתע..

וואחד דילמה ליוגי שלנו, אבל יש לנו על מי לסמוך ולנו נותר רק לעודד במגרש\בברים\בבתים בנלהבות שאף אוהדים בעולם לא יכולים לשהשתוות אליה -

Auf Gehts Deutschland!!!!

11. Rudess Member

12. FCB Member

כולי תקווה למשחק טוב מחר
    כולם טוענים שזה משחק שונה ומול ארגנטינה ואנגליה זה היה נגד הגנות לא מסודרות
    הגנה זה הגנה, גם אם היא לא מאורגנת זה תמיד יגמר באחד מול אחד ופה הנסיון האישי בא לידי
    ביטוי וזה יקרה גם נגד ספרד, ופה יש לנו עליונות, הספרדים לא הציגו יכולת מושלמת מול פראגוואי, טורס לא מתפקד, יהיה משחק חם!

כל האהדה הזאת פתאום לגרמניה זה האופי של הישראלים, אוהדי הצלחות
    לפני המשחק הסתובבתי עם חולצת גרמניה ועם אהדה מוחלטת עקב היותי חצי גרמני
    וישר כל העבר עולה, כל השואה והכל, אנשים עומדים כנגדי...זה קצת מעצבן אבל אין מה לעשות עם גרמניה אלך תמיד
    ופתאום אחרי הרביעיות הישראלים הבינו שיש קבוצה ויש על מה לדבר, אבל אני בטוח שבהפסד גרמני
    אני ישר אראה בפייסבוק עשרות הודעות "הנאצים עפו, אין על ספרד.."

נו שוין..

מי פותח במקום מולר? קרוס?

13. bayern13 Member

כמה שאתה צודק.
    זה גם מה שאני טוען, אך יש עדיין קולות של אנטי גרמני בגלל ההיסטוריה
    (ברקוביץ' בטור ב-ONE ואלי סהר היום בעיתון "ישראל היום")
    וזה כל כך טיפשי ומעצבן, אין לי בעיה לשמוע תמיכה או ביקורת על גרמניה אבל שתהיה עניינת בתחום הספורט בלבד, להשאיר כמה שאפשר לפחות תחום אחד מחוץ לבוץ הזה של הפוליטיקה (ומי שלא יכול, אז לפחות לא לעלות את זה בדיוני ספורט).
    למרות שבהיסטוריה היו פוליטיקאים שניסו למנף את האג'נדה שלהם באמצעות הספורט, וחבל וזה דווקא בגלל זה, ולכן האוהדים צריכים לא לתת להם תמריץ.

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/10
  14. אפנברג Member

תענוג...

ד"א: הקייזר מצוטט היום בנוגע לשוויינשטייגר באומרו שסוף סוף הוא התחיל להתעסק בכדורגל ולא בבלורית שלו-אני אומר את זה כבר שנים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx (רק שימשיך את הטורניר המצוין שלו ויעזור לעבור את ספרד).

15. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הערב במסעדת "כרמלה בנחלה" ברחוב רמב"ם 14 בת"א מפגש צפייה של אוהדי נבחרת גרמניה. הרבה מהשגרירות הגרמנית בישראל ומכובדים נוספים מתכוונים להגיע.

אני כמובן מגיע. עוד מישהו מחברי הפורום שלנו מתכוון לקפוץ לשמה(אלעד? כפיר? טל?)?