זו גולת הכותרת. לא ייתכן ששחקן שצבר רק 2 כרטיסים צהובים לאורך 80% מהטורניר יושעה. אני חושב שיש מקום למחיקת צהובים לפחות משלב רבע הגמר, ואם לא, אז שהצבירה תעלה ל-3. ביזיון. מכה קשה לנבחרת גרמניה.
אני לא מבין, זה לא היה טבעי שאחרי הטורניר הזה באלאק יפרד מהנבחרת? אני חושב שגם אם הוא היה כשיר לטורניר הזה, הפרידה שלו מהנבחרת היא בלתי נמנעת. הבנאדם כבר בן 34 ועד לטורניר הגדול הבא הוא יגיע על סף גיל 36 ואני לא חושב שבמצבו הוא יכול לתרום לנבחרת. הפציעה שלו והעובדה שהנבחרת הגרמנית מציגה את הכדוגל הטוב במונדיאל רק מחזקים את הטענה הזו. הוא רק יכול להזיק, ואם הוא לא יבין את זה ויפרוש מעצמו, אחרים יצטרכו לעשות זאת, קשה ככל שזה יהיה.
אז זהו, שממש לא. יש הרבה שראו בפציעה שלו מכה אנושה לנבחרת (נכון דני? אבל גם בין המומחים הגדולים בגרמניה ולא רק אצל דני). והאיש בכלל לא חשב על פרישה מהנבחרת. הוא אפילו אמר שהוא רוצה להנהיג את הנבחרת ביורו הבא. דרך אגב, דני, אפשר לראות בזה הודאה בטעות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אבל בוא נגיד שבנאדם חכם שיכול לקרוא את פני הדברים יכול להגיד בוודאות שלבאלאק אין מקום בנבחרת גרמניה, בטח לא זו שהולכת להתפתח בשנים הקרובות. השחקנים שהיו, כביכול, אמורים ללמוד ממנו בטורניר הזה קיבלו (אולי בעל כורחם) את ההזדמנות ולקחו אותה בענק. אני מאמין שבאלאק לא טיפש וגם הוא מודע לדברים. עדיף לו לפרוש מאשר לקבל את רוע הגזירה מהכיוון השני.
לדעתי מולר לא נגע ביד, בטח שלא בכוונה, בטח שלא היה לזה אפקט שהצריך התייחסות של השופט, אבל נניח, לצורך העניין, שמולר נגע ביד. נגיעה ביד פירושה צהוב , ומה לעשות שצהוב שני פירושו הרחקה מהמשחק הבא. השאלה אם שני כרטיסים צהובים בחמישה משחקים שווים הרחקה מחצי הגמר לא רלוונטית לדיון. סוארז היה השחקן האחרון לפני השער ומנע שער בטוח מגאנה, ולכן הוא קיבל כרטיס אדום והורחק. הוא לא ביצע כניסה ברוטלית שמסכנת חיים של שחקן אחר, הוא בסה"כ עצר את הכדור ביד. אי אפשר לתת לזה משמעות אחרת רק בגלל שזה קרה בדקה האחרונה של ההארכה. גיאן היה יכול להכניס את הפנדל ואז כל הדיון היה נזרק לפח. ומה אם סוארז היה מונע שער בדקה ה-50 ביד? אי אפשר להתייחס ליד שלו באופן יחסי - להרחיק אותו משני משחקים בגלל שזה קרה בשניה האחרונה של ההארכה. הוא נגע ביד בכוונה ומנע שער? אדום. לדעתי זה היה חסר כל הגינות והגיון אם הוא היה מקבל הרחקה משני משחקים.
קודם תן מילה טובה לעבודה של לאוו ואחרי זה נעבור מצידי שחקן שחקן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אין לגרמניה שום סיבה לשנות מערך. המערך והשיטה עובדים מצויין, וימשיכו לעבוד גם מול ספרד (אם כי גרמניה ככל הנראה לא יכבשו 4 שערים). עד עכשיו כפי שדני ציין גרמניה שיחקו על מתפרצות (מאוד מתוכננות, אבל עדיין מתפרצות), ולא על שליטה בכדור. מול גאנה וסרביה, גרמניה שלטה בכדור הרבה יותר, בעיקר מכיוון שהן הסתגרו מולה, וזה מאד הקשה להם את החיים (חוסר כרוני של שטחים מתים לנצל). ספרד לא תתבנקר, כן היא תחזיק כדור בשטח של גרמניה, אבל זה כן משאיר שטחים מתים מאחורה במקרה הנדיר של איבוד ספרדי. משם הגרמנים יודעים הכי טוב מה לעשות.
מה אתם אומרים..במקום מולר = מארין, קרוס, טרוכו או דווקא להזיז את אוזיל לאגף? אגב שימו לב כמה אופציות חילוף לעמדה שלו
בתאוריה אנחנו מנצחים 2-0, בפועל אנחנו כנראה מפסידים 0-1 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx הייתי משאיר את אוזיל בעמדה שלו, הוא כבר הסתגל וזעזועים זה לא דבר בריא. מארין טוב יותר לאגף שמאל אבל אין לו מחץ מול השער גם ככה, לכן הייתי הולך על טרוכובסקי.
זה פורום כדורגל, לא פורום היסטוריה או פוליטיקה, שהדברים האלו ישארו מחוץ לפורום המונדיאל, פה מדברים על כדורגל. ההודעות הלא רלוונטיות נמחקו.
אם מסי ורונלדו לא טוחנים לו את הצורה בליגה, אז קקאו יטחן לו את הצורה? חביבי, הוא אולי משחק כולה בויאריאל, אבל לא סתם הוא מגן נבחרת ספרד. קצת פרופורציה.