במונדיאלים? מעט (ולא רק מול גרמניה, אלא גם בכללי). לגבי המשחק היום, גם באוטנג הוא לא האיש המתאים לעמדת המגן השמאלי. יש בעיה רצינית בעמדה הזאת, אולי יאנסן ישתלב טוב, מי יודע. בכל מקרה, היה קשה מאוד מול המשחק המצופף של גאנה. הפתיעו מאוד במשמעת הטקטית שלהם. שוב כל ההתקפה במשחק חלש והחלש מכולם, אוזיל, הוא דווקא זה שכבש אחרי שכל מסירה שלו הייתה איבוד. היה יותר מידי עצבים היום וזה היה צפוי, העיקר שעברנו. אנגליה הדבילים סיימו מקום שני וכופים שמינית גמר קשה, נבלות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
אשכרה עודדתי את הגנאים להשוות ברבע השעה האחרונה. אם הייתי יוגי הייתי מורה לאחד השחקנים לכבוש שער עצמי. מצד אחד ארה"ב, ד. קוריאה ואורוגוואי מצד שני אנגליה וארגנטינה. הלב שלי כבר התחיל לעבוד שעות נוספות מקווה שאשאר חי עד יום ראשון.
דנידין, תעשו מה שאתם צריכים לעשות ותבעטו את הכדורגל המגעיל והאוברייטד שלהם מהטורניר. בבקשה. אתם גרמניה, אתם מכירים רק בדרך הקשה. אז יאללה, תבעטו באנגלים אחוצה!!!
הלוואי צ'אבי, אבל זה משימה לא פשוטה להבקיע שערים מול אנגליה של קאפלו גם כאשר הם גם לא מרשימים. קאפלו לא אוהבים להשאיר שטחים פתוחים ולאפשר מרחב לשחק. הולך להיות צמוד מאוד.
אני עוד זוכר את המונדיאלים שהיו לנו שחקנים בינוניים וקבוצה מצויינת, אני עוד זוכר את המונדיאלים שבהם ככל שטורניר היה מתקדם ככה היינו משתפרים. איזה זכרונות יפים. חבל. דרך אגב, היו כאן כמה שהציעו שיוגי יורה לשחקנים לשים גול עצמי כדי לסיים מקום שני. אני חושב שזה קצת שקוף מידי ויוגי לא עד כדי כך מטומטם. אבל, ברור שהוראה להניח להם להבקיע ניתנה או שלפחות פר מרטסקר הבין שניתנה הוראה כזו, רק שהגנאים לא עד כדי כך מוכשרים. אתה מבין, לירן? יתכן ואתה צודק ופרידריך באמת בינוני, העניין שליד החבר שלו מרטסקר הוא פשוט נראה כמו ג'ון טרי בימים הטובים שלו.
:aaarofl: הרגת אותי נדב! מרטאסקר היה איום ונורא, פשוט חייבים לומר את זה. פרידריך מפתיע לטובה ונותן טורניר יפה.
לוקח את מה שנדב ומוסיף, הנבחרת הזאת הולכת ממשחק למשחק רק אחורה והסוף קרוב מתמיד. איך פודולסקי מסיים 90 דקות זה רק אלוהים יודע .... מרטסקר, בואטנג, פודולסקי וגם מולר חושך היום.. מחר אני ירחיב, בכל אופן אנגליה מבחינתי פיבוריטית מוחלטת בעידן לאוו.
עם לאוו ובלי לאוו, בוא לא נשלה את עצמנו. הנבחרת צעירה מידי והשחקנים לא מתפקדים תחת לחץ. שלא נדבר על ההגנה, עם מרטאסקר לא הולכים למכולת.
לא יודע למה אני ממשיך להגיב לך, אבל הנבחרת הזאת פשוט יותר מדי טובה, לא יאמן שלאוו לא מצליח להכניס את זה לראש שלו. טרוכובסקי ד"א לא היה רע, אבל שוב לא בצד שלו. וקרוס מ"ס 6 יאאה רייט. שמשהו שקצת מבין יענה לי על השאלה הבאה, האם גרמניה משחקת בלי חלוץ? או יותר נכון האם קקאו שהיה אמור להיות החלוץ היחידי היה באמת חלוץ? ללאוו התשובות. המאמן הכי אוברייטד בעולם! עכשיו אנגליה, והאמת שהדחה מול אנגליה תהיה קשה לעיקול מצד אחד, אבל מצד שני אולי תסייע לנו להיפתר מלאוו. עדיין חייבים לעבור את האנגלים, גם במחיר שלאוו ישאר איתנו עוד כמה שנים.
מי טוב? באלאק טוב אבל הוא לא כשיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx תבדיל בין צעירים עם עתיד מבטיח ל"נבחרת טובה מידי". נבחרת נחמדה וצעירה, אבל אוזיל עדיין לא יודע איך מכריעים אחד על אחד, קאדירה גם מגמגם, פולדי היה חושך, שוויני האמת סביר, אבל כל אלו זה לא נבחרת טובה מידי. ואני שואל שוב, אתה חושב שמרטאסקר הוא סחורה? בטח לא סחורה בשביל להתקדם שלבים. נ.ב. קאקאו כמובן חלוץ, אתה צריך שהנציגים של ברמן שוב יסבירו לך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx גם קלוזה הולך אחורה לעזור לקישור לדבאל פס ואז פורץ חזרה לרחבה, מאתמול התחלת לראות כדורגל?
זה פשוט קטסטרופה ,זה גרמניה ? המאמן הזה הוא חתיכת ליצן . מה מרטסאקר עושה על המגרש ? אני פשוט לא מאמין איך שחקן כל כך מגושם משחק ,הוא פשוט לא שחק טוב ,הוא לא מתאים אפילו להפועל מרמורק ,מה זה ?! הכי הורג אותי שגם כשהוא נותן פס פשוט הוא עושה את זה בפוזה ובתנועות גוף שבא להקיא ,הוא פשוט בלם גרוע ! גרוע ! ,איפה באדשטובר ?! למה באדשטובר לא משחק ? למה משחק הליצן הזה שנקרא מרטסאקר ,היום הוא לבדו איבד 3 כדורים שכמעט נגמרו בשער . פשוט עצבים ,פודולסקי שחקן קלפים ,כדורגל הוא לא יודע לשחק ....לא ברמות האלה . את מולר אני לא מאשים כי הוא ניסה פשוט אין עם מי לשחק ,קאדירה משחק כמו קשיש ,קאקאו גרוע ! ובנוסף לכל זה הוא גם מעצבן עם ההתנהגות הבזויה שלו בתוך המגרש . היחידים שאפשר להגיד עליהם מילה טובה היום הם פיליפ לאם ובסטיאן שווינשטיגר . איך לאו מסוגל עם שחקנים כל כך טובים להציג נבחרת כל כך כלומניקית ,חלשה ,איך ?! זה ביזיון המאמן הזה ,לא מספיק הוא מחסל את הבטחון של הילד האהוב ממינכן ,הוא רק הולך אחורה ,זה מאמן בושה ! פשוט בושה ! האנגלים הולכים לתת בראש ,לא משנה כמה רוני גרוע בטורניר ,מול קונוס כמו מרטסאקר יש לו הזדמנות לחגוג ולצבור גם בטחון לשלבים היותר מאוחרים . פשוט בושה .
באדשטובר היה חלש מול סרביה והוא משלם את המחיר. לא היה כזה טוב אבל גם לא היה כזה רע. גם הם לא היו משהו משהו... אבל עוד בסדר. אפשר לציין לטובה את פרידריך שנותן טוריניר יפה. חוץ מזה בסך הכל באמת כולם זוועה והצרות יגיעו מול אנגליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
- קקאו מקבל כדור מפודולסקי בריצה לכיוון דגל הקרן ועוצר רק אחרי שצעקתי לו שיחכה עם ההרמה כי אין שום חלוץ ברחבה. ברור. הרי הוא החלוץ (היחיד) והוא שצריך לקבל את ההרמה. - גאנה תוקפים מהצד של פודולסקי, שעומד ונהנה מהמסירות של היריב. אם הוא לא עושה הגנה בכוונה, אז הוא חמו?ר. ואם זו הוראה של יוגי, אז המצב שלנו חמו?ר. - אוזיל ולאם עושים הרמות "טבעיות" לרחבת היריב, אבל מפספסים נקודה קטנה ולא חשובה: אין שום שחקן בעמדות הקדמיות שיכול לעשות נגיחה ראויה לשמה. - יאנסן ופולדי מאבדים כדור בצד שמאל, כולם מתחילים בריצת אמוק אחורה, למעט.... יאנסן ופולדי! - בואטנג מוחלף רק כי החברה רצתה שידבר איתה דחוף בטלפון. לא מצאתי סיבה אחרת. - אבא של פודולסקי הבטיח ג'וב ליוגי אחרי המונדיאל. זה ההסבר היחיד שמצאתי לעובדה שפודולסקי "ליהטט" 90 דקות מלאות. - אוזיל בהמחצה ששית תוך שבועיים באחד על אחד. והספירה נמשכת! - לא הגיע הזמן לחשוב על תרגילי התקפה אחרים חוץ מאלה שרצים ביוטיוב כבר עשור? - פחחחח מרטסקר!