הבנו. הפציעה של ווסטרמן היא הבעיה. בגלל שהבלם (הלא כל כך קבוע שלנו ושגם תורגל במשחקי האימון האחרונים בשתי עמדות שונות לחלוטין, אבל לא בעמדת הבלם) נפצע. הכל קרס. בגלל שהבלם הלא קבוע שלנו (שתוגרל במשחקי האימון האחרונים בשתי עמדות שונות לחלוטין, אבל לא בעמדת הבלם) נפצע אנחנו צריכים למצוא מגן ימני חדש, מגן שמאלי חדש ובלם חדש. באמת כורח הנסיבות. יותר מזה, כוח עליון. הרי המגן השמאלי הקבוע בנבחרת היה לאם (ויוגי הודיע, כהתרסה לואן חאל, שבנבחרת לאם ישחק רק בצד שמאל) והוא פתאום (במשחק ההכנה האחרון לפני המונדיאל) עבר ימינה ואז צריך למצוא גם מגן שמאלי ופתאום גם מי שכבר שיחק כבלם (טסקי) כבר משום מה לא טוב (למרות עונה באותה הרמה) ומהנפטלין מוציאים את ארנה פרידריך (שבנבחרת של יוגי בכלל שיחק כמגן ימני). מה קרה, בסה"כ נפצע לנו מישהו שלפעמים משחק אצלנו כבלם ובגלל זה צריך לעשות פריש מיש בכל ההגנה ולמצוא 3 שחקנים שונים. מזל שלא נפצע לנו ג'ון טרי. ועניין באדשטובר לא הרבה יותר טוב מבחינת ההתנהלות של יוגיי. באדשטובר היה מצויין העונה בכל תפקיד ששיחק, לאורך כל העונה ולא רק בחודש האחרון. יוגי העדיף להתעלם ממנו לאורך כל העונה וומתי הוא נזכר להזמין אותו לראשונה בחייו לסגל? במחנה האימונים האחרון לפני המונדיאל (ולפני שכוכב העל שלנו בהגנה מר ווסטרמן נפצע). משחק בכורה של הבחור בנבחרת היה 20 דק' אחרונות במשחק הלפני אחרון לפני המונדיאל. איפה כל המגינים והבלמים (בק, אאוגו, יאנסן, בואטנג, פרידריך (שניהם), הוודס, טסקי, טראש ויסלחו לי אלו ששכחתי אותם) שנוסו עד אז? גם בזה אשמה הפציעה של ווסטרמן? אז, כן, גם שתי הדוגמאות האחרונות שלך דני, רק מעמידות את יוגי בצורה עצובה. הוא יורק ואתה תמשיך להגיד שיורד גשם. מזלו, שיש לנו שחקנים מצויינים.
דני, לא הצלחת להמחיש את הדיעה שלך אז ירדת ברמה והתחלת לנסות לפגוע אישית באנשים. אז אני לא הולך לרדת לרמה המדרדרת שלך, כאחד שאחרי חצי שעה קבע שפודולסקי שיחק מצוין, למרות שעשה רק רוח, הדיעה שלך ממזמן לא נחשבת כאן. אולי תעבור לכדורסל חזרה, נראה לי שמה הידע שלך קצת יותר טוב.
אחרי חצי שעה קבעתי שפודולסקי טוב? אתה על סמים? אני פוגע באנשים שאתה מכנה אותי פישר? תיהיה בריאhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx כבר שנתיים אני מוכיח שהוא טוב בעמדה, אבל גם העיוורון שלך עוד יחסית בסדר, כי אצל נדב באדשטובר כבר היה צריך להיות בנבחרת כשעלה לכיתה ג'. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
שתהיה בריא דני. באמת משהו עובר עליך ולא מתאים לך. אבל, ולזכר ימים עברו. א. איפה הראת שפולדי היה טוב בשנתיים האחרונות? (הוא לא היה טוב בשום מקום). ב. איפה אמרתי שבאדשטובר צריך להיות בנבחרת כשעלה לכיתה ג'? (ואם לא אמרתי דברים כאלה, ביקשתי ממך לא להכניס לי מילים לפה).
הרי אתה רוצה את באדשטובר לא רק בסגל אלא גם בהרכב, אז מתי חשבת שהוא צריך לקבל זימון, אחרי שהוא סיים פחות מחצי עונה כמקצוען? זה לעשות צחוק מהענף. ולגבי פודולסקי, אני כבר שנתיים מעלה לכאן משחקים גדולים שלו בנבחרת מאז היורו ועד היום, אבל אתה מתעלם ונשאר מקובע לעמדה שלך. לא מתכוון להתווכח עם הראש בקיר, חסר טעם.
נתחיל מהסוף, דני - אתה לא מעלה משחקים גדולים של פודלסקי מהשנתיים האחרונות. אתה מעלה שניים שלושה בישולים שלו, שאת כולם הוא עושה מעמדת החלוץ השני - איפה שהוא שיחק במונדיאל 2006. שזה הפעם היחידה שהוא באמת היה טוב (למה? כי הוא שיחק בתפקיד שלו). אתה מתעלם משאר 89 הדקות של כל אחד מהמשחקים האלה שבהם פודלסקי פשוט שוטט במגרש בלי לדעת איפה הוא אמור להגן ואיפה הוא אמור לקבל את הכדור ובנוסף גם מתעלם מהמון המון מסירות שהוא נותן מעמדת הקשר ושאף אחת מהן לא מגיעה לכתובת (מאוד מאוד בלט במשחק האחרון נגד בוסניה). אז כן, הוא עושה פעולות בודדות במשחק באופן טוב (כשהוא נודד מהעמדה בה המאמן מבקש ממנו להיות לעמדת החלוץ השני הטבעית שלו), אבל בשאר המשחק הוא עושה הרבה נזק. ובעניין באדשטובר. אני חושב, וכבר בפגרת החורף אמרתי את זה, שלאור מצוקת הבלמים שיש לנו, היה צריך להזמין אותו כבר אז כדי לקבל משחקים, נסיון ותיאום בנבחרת. אם הוא כבר היה חצי שנה בנבחרת אף אחד לא היה מרים גבה. מה לעשות, יוגי העדיף להתעלם ממנו ומהיכולת שלו לאורך כל השנה (אולי הוא חשב שתומאס הלמר יחזור לשחק) ופתאום התעורר 3 שבועות לפני המונדיאל להבין שאין לו אף בלם נורמאלי ושבעצם באדשטובר הוא מהמגינים השמאליים היותר טובים שיש לו. את הטענות, שוב, יש להפנות ליוגי ולא אלי. מה זה בכלל משנה כמה שנים הבחור שיחק טוב? העיקר שכרגע הוא משחק טוב. כמה שחקנים ראינו שנתנו 5 עונות גדולות ואז באו לעונה הבאה או לטורניר הקרוב ולא נתנו כלום? מה שכן, מי שנתן בעונה האחרונה עונה טובה, יש יותר סיכוי שגם ימשיך את היכולת הזו לטורניר הקרוב מאשר מישהו שנתן עונה נוראה אבל לפני כמה שנים היה טוב ויתן טורניר טוב. שאם לא כן, היינו רוצים להחזיר את מצלדר. הוא היה בלם נפלא בזמנו. למה לא להזמין אותו עכשיו? ואם כבר, גם את פולדי זימנו בזמנו לנבחרת על בסיס עונה מוצלחת אחת. וגם היא היתה בקבוצה שירדה ליגה. ועוד דבר בעניין באדשטובר - מסתבר שגם המאמן שאתה מאוד מאוד מחזיק ממנו חושב שמה שאתה אמרת שהוא דבר הזוי (זימון אפשרי של באדשטובר לנבחרת) וששום בר דעת (או משהו בסגנון הזה) לא יעלה על הדעת הוא דווקא משהו נכון. ובכל זאת, למרות שהמאמן עשה מעשה הזוי וששום אדם בר דעת לא יעשה, אתה עדיין לא מוצא מקום לבקר אותו. מוזר
יש לי לא מעט ביקורות להרבה מאמנים כי עוד לא מצאתי מאמן מושלם, גם ללאוו יש לי ביקורת, בעיקר שהוא מעלה ילדים בעונתם המקצועית הראשונה להרכב הנבחרת. אני נשאר בעמדתי שיהיו שם מעידות. מעבר לזה, אין לי יותר את הכוחות להכנס לאותם דיונים איתך שאתה ואני חוזרים בדיוק על אותם הדברים פעם אחר פעם. זה קצת הרס לכולם את הכיף בדיון כאן.
בהנחה שהילדים של הנבחרת הצעירה כן עולים בהרכב, אז הייתי מעדיף שהוא יראה כך: http://img197.imageshack.us/img197/870/mywunschelf.Xxx ה 4-5-1 של הנבחרת הוא מאוד התקפי כאשר הקיצוניים בצדדים נכנסים לרחבה ולפעמיים זה מזכיר 4-3-3. גם הקשר המרכזי הוא מאוד תוקף ונראה כמו חלוץ נוסף לפעמיים, כך שהחלוץ לא יהיה בודד בחוד כמו שראינו מול בוסניה, כל הקישור נכנס לרחבה לתקוף. בהגנה, אם כבר משחקים עם הילד, אז לפחות מה שלמדנו מהניסיון שהוא קיבל כמגן בבאיירן, שהוא לא מגן אלא בלם. אז אם כבר רוצים לשחק איתו, אז בלם. יש לנו מגן טבעי בימין ולכן לאם יכול לעבור שמאלה בלי שום בעיה. ככה זה אולי מקבל קצת יותר צורה. דבר קטן אחרון, גם אוזיל יכול לשחק במרכז. מי שהיה בכושר משחק הטוב ביותר באימונים בימים האחרונים, שיעלה בהרכב. לא כזה מפריע לי מי.
מסכים עם הפוסט הקודם ואני מוכן לעשות איתך עסקה על הפוסט האחרון. בוא נזיז את פולדי טיפה יותר קרוב לקלוזה (כמו במונדיאל הקודם) נשים את טרוכו על הספסל ובמקומו בצד שמאל נשים את אוזיל ונלחץ ידיים.
אגב דני, המערך שהעלית הוא סופר 4-3-3 ולא 4-5-1. אבל זה כבר עיסוק בניואנסים. אני לא בטוח אם טרוכובסקי יוכל לשחות במים העמוקים של מרכז השדה.
לא יודע מאיפה ההרכב של דני, אבל זה לא מסתדר עם התוכניות של לאוו שכן אוזיל הוא באנקר בהרכב. בכל אופן בתיקשרות מדברים על זה ששלוש עמדות נשארו פתוחות: 1. בדשטובר או בואטנג בעמדת המגן 2. טרוכובסקי או מולר בעמדת הקשר הימני 3. קלוזה או קקאו בעמדת החלוץ אתמול שמעתי לראשונה פרשן מבין עניין שגם הוא קלט את הבלוף של פולדי. לראשונה אני שומע ביקורת על הסמים הקשים שלאוו לוקח. הוא העדיף את מארין על פני פולדי, מה שמקובל עליי ואת גומז במקום קלוזה מה שמאד מקובל עליי. הדבר היחידי שהפריע לי שהוא העדיף את קקאו כקשר ימני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx בכל אופן לאט לאט אנשים מתעוררים מהבועה שלהם. זה מה שאני רוצה לראות נגד אוסטרליה נוייר לאם, בדשטובר, פרידריך/מראסקר, בואטנג קדריה, שווויני מארין, אוזיל, מולר גומז ככה ההרכב צריך להראות. למה מארין? כי השילוב שלו עם אוזיל קטלני. למה מולר? אני באמת צריך לענות על השאלה? למה בדשטובר? כי הוא נכון להיום הבלם הכי טוב שיש לנו וכמובן נגד אוסטרליה אנחנו צריכים מגנים תוקפים! שווייני וקדירה לחלופין צריכים להוסיף מימד התקפי לקישור שלנו. למה גומז? כי הוא החלוץ היחידי שממש יכול להתפוצץ בטורניר, וזה המערך שבו הוא יכול להביא את הכישורים שלו לידי ביטוי. http://www.stader-schachverein.de/gfx/Smilie%20fan%20deutschland.Xxx
כן, העדפה אישית שלי הייתה טרכו אבל כמובן שאוזיל הוא באנקר וכמו שכתבתי, אני בסדר גמור עם זה. :aaarofl:
כן אבל בשטח הנבחרת תוקפת עם הקיצוניים שנכנסים לרחבה, זה רק היה כדי קצת יותר להמחיש. וכן, כמובן אוזיל ישחק במרכז, זה די ברור וזה בסדר גמור. אתה קונה את פולדי בהרכב? בטח שלחצנו ידיים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
שמח שהצלחתי לשעשע אותך. אני יזכיר לך רק את החצי הראשון של העונה של באיירן בו גומז כבש 8 שערים ואת היכולת שלו בשטוטגארט. ברגע שהוא רק יעשה סוויטץ' בראש ויפסיק להשתין במכנסיים בנבחרת יש לך חלוץ נפלא! שלוש שנים הוא היה החלוץ הטוב בליגה, זה לא משהו שמאבדים עם מעבר איום ככל שיהיה למקום אחר. ובא תגיד לי למה קלוזה שמזה שלוש שנים בקושי פוגע יותר טוב? אני ניסיתי להאמין בו, באמת, אבל במשחקי האימון האחרון נגד הונגריה ובוסניה ראית שזה לא זה. מאחר ולאוו שוב הולך נגד כיוון הרוח, אני אשמח לגלות שאני טועה, באמת!
גם אני אשמח לגלות שאני טועה, אבל כמה פעמיים גומז צריך לקבל הזדמנות בנבחרת כדי שיהיה אפשר לשחק איתו בהרכב? הליגה היא לא במה בינלאומית ואת המעבר הזה גומז לא, פשוט לא מצליח לעשות. הלוואי וזה ישתנה... יש כאלו שאין להם את זה בנבחרת (גומז, קיסלינג) ויש כאלו שיש להם את זה במדים הלאומיים (שוויני, פולדי, מירו). שוב, הלוואי ואני אגלה שאני טועה.