צסק"א מדהימה את ספורטינג, 1:3 ותואר ראשון לרוסיה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Juda, Jul 12, 2004.

1. uri מנהלים

ציינתי רק את השמות הבולטים בהרכב הקבוצה הירוקה מליסבון, לא יותר. ואפילו להפך די גיחכתי כאשר מקפי הציעה אותם בתור מחזיקת גביע אופ"א לשנת 2005.

Last edited by a moderator: Feb 28, 2005
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמות בולטים בהחלט יש, אבל רובם שייכים לגוורדיה הישנה של הכדורגל הפורטוגזי שכבר מזמן ירדה מגדולתה, ובפועל ליידסון ורושמבאק (שכחתי ממנו) הם שני השחקנים הבאמת טובים היחידים של הקבוצה הזו. אני מאמין שכבר בשמינית-הגמר מידלסברו תדיח אותם...

3. Yeste Member

אני ממש התאכזבתי שבילבאו הפסידו לוינה,ועוד בבית. אבל כנראה שבכדורגל הכל יכול להיות,אני בכלל לא חושב שזה מצביע על חולשה בקבוצה הבסקית,יש ה]תעות בכדורגל,כמו שיוון לקחה את אליפות אירופה. צריך הרבה מזל בכדי להבקיע -2 גולים ב- 2 בעיטות למסגרת בכול המשחק. אח"כ ,בונקר קשוח ולחץ בקבוצה היריבה והכל יכול להיות. אבל אני לא מתרץ את ההפסד,אם האוסטרים עלו אז כנראה שהגיע להם לעלות ,אני רק מקווה שסרגוסה ,שהיא קבוצה פחות טובה מבילבאו,תחזיר את הכבוד ותביס אותם בסיבוב הבא.

Last edited: Mar 1, 2005
  4. Barcik Member

חבל, באמת חבל. יש לאתלטיק קבוצה מצויינת העונה, קבוצה שבהתחשב במדיניות הרכש שלהם מופיעה פעם בעשור. יהיה חבל מאוד אם הם יסיימו את העונה ללא תארים, וחשבתי שיש להם הרבה מה להציע לאופ"א. הם עדיין יכולים לזכות בגביע לפחות.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ליגת האלופות סיחררה אותנו יותר מדי...יש קינוח בסוף...
    צסק"א מוסקבה הוציאה גול חוץ מפרטיזן בלגרד,1-1 נגמר בסוף,הרוסים במקדמה טובה למשחק השני.
    ייבגני אלדונין הבקיע בדקה ה17,וטומיץ' השווה לסרבים בפנדל כדי שלא יצטרכו לעבוד עוד במוסקבה.
    אולימפיאקוס מאוד מאוד מאוכזבת,נראה שניוקאסל יעלו לשלב הבא,מסתיים המשחק והאנגלים מנצחים
    3-1!אלן שירר הבקיע בפנדל אחרי 11 דקות שגאורג'יאדיס הורחק,אחרי 3 דקות הפעם דיורדביץ' השווה בפנדל.
    בדקה ה35 הבקיע הצרפתי לורן רובר,עוד שער חוץ לניוקאסל ודקה לפני המחצית,צהוב שני לקוסטולאס!
    קלייברט הוסיף בדקה ה68 כבר 3-1,אף כבר לא רואה את אולימפיאקוס בשלב הבא...
    גם הטוענת לכתר בהולנד,אלקמאר מתארחת אצל שחטיור,בדונייצק...רובין נליסה 27 דקות כובש להולנדים,
    אבל מאטוזאלם משווה ממש לפני סיום המחצית,דקה 51,מטיאנסן מעלה את ההולנדים ל2-1,וקנת' פרז
    החלוץ הדני בדקות הסיום בפנדל,גם פה נראה שהאוקראינים יודחו.
    קבוצות החוץ מצליחות יפה כרגע.המשחק בין סטאוה בוקרשטי לבין ויאריאל נדחה בגלל שלג בבירה הרומנית.
    וולטר זנגה,המאמן האיטלקי {שוער עבר},של הרומנים יחכה לתאריך שאופ"א תקבע,כבר פעם שניה זה קורה.
    והפעם אוסטריה וינה עושה גם את המוות לסאראגוסה,אחרי בילבאו,מי יודע אולי זה יקרה שוב...
    כרגע מחצית,1-0 לאוסטרים,רושפלט,בדקה ה32...

Last edited: Mar 10, 2005
  6. Yeste Member

סארגוסה בדרך לנקמה על הניאו נאצים !
    סאביו הברזילאי כובש את שער החוץ באוסטריה. המשחק נגמר בתוצאה -1-1 .

7. The_Magpie Member

צחקתם עליי כשאמרתי שספורטינג היא אחת מ-4 הפייבוריטיות לזכייה בגביע אופ"א ועכשיו היא מובילה 0-2 בריברסייד נגד מידלסברו. למרות שאני רוצה שמידלסברו תעבור אותם, אני יודע שזה לא יקרה: ספורטינג קבוצה חזקה עם אופי ועקשות, כיאה לפורטוגליות.

8. Yeste Member

Middlesbrough - Sp. Lisboa GOL. 0-3. .
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    מידלסבורו היא אחת מקבוצות אמצע הטבלה הטובות ביותר בפריימרשיפ ,לא?
    והמשחק עוד באצטדיון הביתי של מידלסבורו וזה עוד לא נגמר.
    : - )

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ייסטה אנחנו מאוד שמחים שאתה מוצא להתנחם בגביע אופ"א. שתישאר שם כל החיים שלך...

מידלסבורו עפה מגביע אופ"א. אסון לכדורגל האנגלי בושה וחרפה, יום אבל לאומי. זה כמעט כמו שנישאר ברבע גמר ליגת האלופות בלי אף נציגה....

10. Yeste Member

מה הבעיות שלך?
    בכול אופן,מידלסבורו נחשבת לקבוצה מצויינת ,הסגל שלה לא רע בכלל,במיוחד מבחינה התקפית , עם שחקנים כמו זנדאן,וידוקה,הסלביינק ודונינג.
    איך הם מפסידים בבית לספורטינג ליסבון במשחק כ"כ חשוב.
    נגמר -3 -2 .

11. The_Magpie Member

גם בילבאו המסכנה שלך הפסידה משחק כל-כך חשוב בבית נגד אוסטריה וינה שבכלל לא מדגדגת את הרמה האמיתית שלה, אז תתחיל לחשוב פעמיים לפני שאתה רושם דברים.

12. Yeste Member

לחשוב פעמיים? עצה מבנאדם שזה מה שכתוב בחתימה שלו:
    Shearer - Probably The Best Striker in The World ?

| אני יודע שחסרו בפארמה שחקני מפתח,אבל אני לא יודע מי... בסבילה-סרחיו ראמוס,אדריאנו וראנטו לא שיחקו.
    זה בדרך ל- 0 -0 . קאפרוס הבייתה!

Last edited: Mar 11, 2005
  13. Javier Zanetti Member

בפארמה שיחקו רק 3 שחקנים מהקבוצה הראשונה מההתחלה ו2 נכנסו מהמחצית, אחד מהם כנראה בגלל שהוא מושעה למשחק הבא בליגה.

14. Yeste Member

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/287326_BIGPORTRAIT.Xxx

15. B0SS Member

דניאל, אני לא מבין מה הבעיה שלך, אתה טיפוס מוזר ביותר. סביליה לא כבשה לקבוצה ברמה של סריה בי בהרכב חסר. ניוקאסל מחצה את אולימפיאקוס שהיו לה 10 נקודות בצ'מפיונס. ובורו עדיין יכולה לעבור, אל תסתום את הגולל, תסתום את הפה. או לך לחבר שלך רונאלדיניו שיפתח אותו.