צסק"א מדהימה את ספורטינג, 1:3 ותואר ראשון לרוסיה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Juda, Jul 12, 2004.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שגביע אופ"א נראה השנה, עם זלזול משווע של כל קבוצה בעלת שם, אני תוהה אם אני כבר רוצה את טוטנהאם במפעל הזה.

2. am15 Member

כל הכבוד לספורטינג ולצסקא ונראה לי שצפוי גמר מעניין

3. שחקן מקום 1 Member

20 משחקי בית קיימה אלקמאר במסגרת האירופית - ובאף אחד מהם היא לא הפסידה, עד אמש (חמישי) - ובצורה האכזרית ביותר. המשחק מול ספורטינג ליסבון נכנס לדקה ה-120 במצב של 1:3 להולנדים - תוצאה שהיתה מעלה אותם לגמר גביע אופ"א, אבל שער דרמטי של גארסיה השאיר קבוצה המומה.

"זה התסריט הנורא ביותר שיכולנו לדמיין, באמת הגיע לנו להיות בגמר", היטיב השוער הנאק טימר לבטא את התחושות במחנה ההולנדי. "הצגנו משחק מצוין וזה היה מר לספוג את השער המכריע רק שניות לסיום. כל המאמצים שלנו לא הספיקו".

המגן בארי אופדאם המשיך באותו קו: "זה נורא. היינו קרובים כל-כך ואז אתה מביט על השעון ורואה שאתה כבר בתוספת הזמן ואז סופג שער ממצב נייח. זו היתה עונה פנטסטית, אבל זה היה טוב יותר אם היינו מגיעים לגמר. אסור לנו להאשים את עצמנו, אנחנו רק צריכים להיות גאים במה שעשינו".

בצד הפורטוגלי הפרצופים מן הסתם היו אחרים לגמרי, אחרי שספורטינג הבטיחה מקום בגמר מול צסק"א לעיניי הקהל הביתי.

הידיעה שנוכל לשחק בגמר באצטדיון שלנו נתנה לנו כח להמשיך", אמר בסיום המאמן המנצח, חוזה פסיירו: "זה שיא הקריירה שלי, אבל עדיין לא זכינו בכלום. לכל אורך המשחק היתה לנו אמונה שנוכל לעלות לגמר, בגלל שהרוח הקבוצתית שלנו היא כזו שלא נותנת לנו להיכנע עד שריקת הסיום".

4. Makaay#10 Member

חבל,רציתי שאלקאמר תעלה

5. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אופ"א דחתה את העירעור של פארמה, מה שאומר שצסק"א עולה לגמר (בכל מקרה היא עלתה, אז זה לא כל כך משנה).

6. Javier Zanetti Member

איפה כל הפישרים שרצו שאינטר תעוף מליגת האלופות לכמה שנים עכשיו ?
    אוהדי צ"סקא זרקו חזיז ועור התוף של לוקה בוצ'י נפגע ,במזל לא נגרם לו נזק בלתי הפיך.
    בעמוד הקודם מישהו ציין שאוהדי אינטר זרקו חזיזים ,זה לא נכון ,אוהדי אינטר זרקו אבוקות.

זה שצ"סקא נצחה לא משנה שום דבר בעיניי ,או שיתנו להם הפסד טכני וכמה משחקי רדיוס ,או שיתנו גם לאינטר רק משחק רדיוס אחד ,אין מקרים יוצאים מן הכלל.

אגב ,עוד יציאה מן הכלל של אופ"א :במידה וליברפול תזכה בליגת האלופות ואברטון תסיים במקום הרביעי אברטון אמורה לעלות לליגת האלופות שנה הבאה וליברפול לא ,אבל אופ"א הודיעו ששתיהם יעלו ,ואני שואל בשביל מה קבעו את הכללים למקרים הנדירים האלה אם עכשיו כל פעם שהדברים האלה באמת יקרו תהיה יציאה מן הכלל.

Last edited: May 8, 2005
  7. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת אני לא מבין מדוע הוענק ניצחון לרוסים.
    אבל שני דברים:
    1. מישהו יודע את הטיעונים שפארמה הציגה? מתי האירוע קרה? השוער הוחלף?
    2. אתם יודעים מי מחזיק בשליטה בצ'סק"א. בואו נגיד שיש לו כסף והשפעה.

8. Javier Zanetti Member

קרה בדקה ה20 והשוער הוחלף.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

1.הנשיא של ЦСКА אמר שהשוער לא צריך היה לעשות את העבודה של כבאי.
    2. מי באמת אשם, המועדון, אנשי הביטחון או כמה אוהדים.
    . פארמה זילזלה ב-UEFA כששיחקה עם ההרכב השני ואחרי זה עוד יש לה את החוצפה לדרוש משהו!

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב הרכב שני, אם השוער נאלץ להיות מוחלף בגלל הקהל, זה בדיוק מה שקרה בדרבי המילאנזי. פארמה קופחה פה, צ'סק"א והחוליגנים שלה נהנו מהספק. עכשיו אני מקווה ש"הביתיים" בגמר יעשו צדק.

11. צהוב שחור בנשמה! Member

אל תגזימו, מה שאוהדי אינטר עשו היה הרבה יותר חמור ממה שעשו אוהדי צ"סקה מוסקווה.
    אני מבטיח לכם שיתנו לצ"סקה עונש קטן

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שפיצוץ המשחק שינה, אחרי הכל גם מרק ניסה לחדש את המשחק כרגיל אחרי שדידה הוחלף.

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

גרהאם פול,השופט האנגלי ינהל את המשחק בין ספורטינג לצ"סקא.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

שומם פה...משהו יודע איזה אולפן יהיה לנו היום בערב,ומי יהיו השדרים והפרשנים,או שכדאי לראות בערוץ זר?

15. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאני בין היחידים שחושב שהרוסים לוקחים היום. הפורטוגלים הסתמכו על הביתיות ביורו והפסידו בגמר, אני חושב שהיום יקרה אותו דבר. הרוסים פשוט טובים יותר. יש להם כמה כשרונות טובים בהתקפה, והרבה שיחות בפורטוגזית יהיו בין שתי הקבוצות על המגרש היום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx