כמה חבל לי על פארמה אבל כצפוי , קבוצה שהמאמן שלה כל כך מזלזל במעמד לא תגיע לגמר וצסק"א מנצלת את זה. אני חושב שאם פארמה היתה עולה למשחק עם ההרכב הכי חזק שלה אולי היה לה סיכוי , אבל עם הנוער...יש לפארמה עוד סיכוי לעשות משהו אבל זה יהיה בבית הדין של אופ"א אחרי הפגיעה של בוצ'י.
כמה עוצמה יש לצסק"א,איזה רכש מצויין!קארבאליו הזה נהדר,כמה כוח,כמה שליטה בכדור,בעיטה! גם איביצה אוליץ' וגם ז'ירקוב,שחקנים מאוד מהירים,שלא נדבר על ואגנר לאב,קבוצה מצויינת! ופארמה...לא רצתה,לא צריך,אתה לא רוצה לעלות לגמר,אף לא הכריח אותך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx כרגע ספורטינג ליסבון,ממש לפני המחצית הבקיעה שער שוויון חשוב מאוד!קרן משמאל,בעיטה של פולגה והכדור מוסת לרגל של לידסון ונכנס. גם השער של אלקמאר בדקות הראשונות בא מהקרן,לראש של קנת פרז החלוץ הדני.משחק טוב.
אחרי 1-2 בשני המשחקים המשחק בין אלקמאר לספורטינג נכנס להארכה. ההולנדים עלו ל 1-3 אבל בדקה ה-120 ממש, הפורטוגלים כובשים ועולים למרות ההפסד בזכות שני שערי חוץ לעומת אחד! ספורטינג ליסבון-צ'סק"א מוסקווה בגמר אופ"א בפורטוגל.
אמרתי שספורטינג היא אחת מארבע הפייבוריטיות לקחת את הגביע אחרי שלב הבתים, צחקתם עליי - במיוחד אורי טוטי... ספורטינג קבוצה מצויינת לגביע אופ"א ובמיוחד כשהגמר נערך אצלה בבית זה נותן לה סוג של דחיפה וחישול, ואני עדיין אומר שהיא גם תיקח ולא תהיה הפתעה אצלה בבית מול צסק"א.
אני דווקא חושב שתוצאה מפתיעה תהייה הפסד של צסק"א.קבוצה מצויינת,למרות יתרון הביתיות של ספורטינג אני מחשיב אותה לפייבוריטית.
אמת! רק למען הדיוק, לא צחקתי, פשוט לא האמנתי שעוד קבוצה פורטוגלית תזכה בגביע אירופי אחרי שפורטו זכתה באופ"א ואלופות שנה אחרי שנה. אם זאת ספורטינג הגיעה לגמר בזכות יש לה מאמן נהדר וקבוצה מצויינת, אם זאת חשוב לציין שדביע אופ"א הופך עם הזמן לנחמת עניים, וקבוצות מהליגות הנחותות, כמו אלה מפורטוגל ורוסיה רואות בו כאפשרות להיזכר בדפי ההיסטוריה. אני עדיין מקווה שצסק"א היא זו שתניף את הגביע בסופו של דבר, אבל זה יהיה קשה ללא המקללה שלה, אלדונין.
פעם ראשונה שאני צופה במשחק בגביע אופ"א שהוא לא הגמר . ונהניתי. צסק"א היתה הרבה יותר טובה מפארמה וניצחה בצדק 0-3 ,למרות שהם הגיעו לעוד מצבים שיכלו להגדיל את התוצאה. המשחק בין אלקמאר לספורטינג היה מרתק ,ושוב קבוצה הולנדית עפה בדקות הסיום . זה היה מדהים איך שספורטינג עלו . מתי הגמר?
פארמה דורשת ניצחון טכני, אחרי שאוהדי צסק"א זרקו חזיז ליד שוערה של פארמה בוצ'י שגרמה לו לאבד את השמיעה באוזן (ימין או שמאל?) ונעזרת בתקדים של המשחק בין אינטר למילאן כשהאוהדים שחורים כחולים זרקו חזיזים כשאחד פגע בדידה.
שואפים לאפס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx מה שחשבון דיפרנציאלי יכול לעשות לבן-אדם...